Najboljši pripomočki za androide: vrste, vrste, razvijalci, izvršljive funkcije

Ena od očitnih prednosti platforme Android je prilagoditev, to je sposobnost samostojne namestitve operacijskega sistema "zase." To je tudi možna podpora za različne pripomočke. Pripomočki so majhne aplikacije, ki so nameščene na enem od namizij operacijskega sistema. Delujejo v ozadju in so praviloma dodatek, ki razširja funkcionalnost aplikacije. Lahko pa tudi srečate posamezne pripomočke, ki niso povezani z nobeno drugo programsko opremo. Podobni programski pripomočki za Android močno olajšajo upravljanje operacijskega sistema in sorodnih programov. Ne da bi zapustili namizje, lahko spremenite nekatere kritične nastavitve, zamenjate glasbo, se naučite novic in še več. Pripomočki za Android vam bodo prihranili čas in prostor na notranjem pogonu ter v večini primerov preprečili namestitev ogromnih programov za izvedbo neke preproste operacije. Korist takšne programske opreme je torej očitna.


Najboljši pripomočki

Poskusimo identificirati najboljše Android pripomočke, ki so vsebovali visoko kakovostno komponento, učinkovito delo in veliko pozitivnih povratnih informacij uporabnikov. Ker takšna klasifikacija po vrstah in vrstah v takšni programski opremi ni prisotna, se strokovnjaki sklicujejo na običajne aplikacije za razširitev funkcionalnosti platforme. Morda je edina razlikovalna značilnost enega gradnika iz drugegakategorija: vreme, igre, glasba itd. Na enak način se nahaja programska oprema in Google Play ": razdelek" Programi "- & gt; "Kategorije" in nato iščete določen pripomoček.

"Kalkulator"

"Kalkulator" domačega razvijalca Sergey Solovyov - eden najboljših pripomočkov za Android "v kategoriji" Orodja ". Aplikacija bo uporabna kot navadni uporabniki, ki so 2 + 2 in bolj napredni, ki delajo s sinusi, kosinusi in drugimi kompleksnimi matematičnimi funkcijami.


Kot očitne prednosti najboljšega Android widgeta v smislu štetja, lahko poudarite videz in občutek uporabnosti. Razvijalec je uspešno uredil vmesnik in kompetentno nasprotoval njegovim elementom, kar je znatno povečalo udobje aplikacije. V običajnem načinu imate preprost in razumljiv kalkulator, če pa je potrebno, se ta matematična pošast spremeni v en sam klik.
Program je popolnoma brezplačen, vendar se občasno pojavijo pojavna okna na zaslonu. Zadnje nikakor ne moremo imenovati agresivno, tako da so kritične slabosti tega trenutka težke, v nasprotju z brezplačno distribucijsko licenco.

Vreme BZ

To je eden najboljših vremenskih pripomočkov za Andreja v ruskem jeziku od beloruskega razvijalca Andreja Zhukouskega. Ena od glavnih značilnosti programa je polna podpora več meteoagregatorjev. Tudi če bi vas vrgli v neprehodne gluhe, se bodo podatki o podnebju zagotovo našli v enem od številnih virov.
Eden najboljših vremenskih pripomočkov za androide lahko imenujemo še bolj natančen, kerkot aplikacija, ki temelji na regionalnih meteoroloških storitvah in ne samo na najbolj priljubljenih službah. Aplikacija vam bo povedala o hitrosti vetra, temperaturi okolice, padavinah - in vse to bo vaša želja, da se predstavite v lepi in relevantni za trenutno vremensko 3D animacijo. Funkcija gradnika vam omogoča, da napovedi predvajate za dan, uro ali teden vnaprej. Omeniti velja tudi pomanjkanje kakršnega koli oglaševanja. In to kljub dejstvu, da je eden najboljših pripomočkov za Android "popolnoma brezplačen." Edina žlica katrana je pohlepna uporaba grafičnega spomina. V povprečju in napredne mobilne pripomočke uporabniki ne omenjajo frize in zamikov, na šibkih proračunskih napravah pa obstajajo precejšnje počasnosti.

Ponovno rojen Battery Widget

To je eden najbolj pametnih pripomočkov za akumulatorje, ki jih je razvil Tomas Hubalek. Aplikacija ponuja izčrpne informacije o stanju baterije. Pripomoček prikazuje odstotek preostale energije in statistiko o porabi.
Poleg tega bo aplikacija prikazala in v nekaterih primerih nadzorovala temperaturo baterije, kar je zelo koristno za posebej "tople" pripomočke. Edina stvar je, da ne pozabite, da so vse vključene funkcije gradnika prav tako postavile baterijo, zato ni smiselno zlorabljati upodabljanja.
Program se distribuira pod plačano licenco in bo stala približno 200 rubljev. Če imate v rokah zmogljivo napravo, s katero se ne delite za minuto, potem ta programska oprema nikakor ne bo mogoča.

BlackPlayer

To je napredni predvajalnik glasbeponuja uporabniku na voljo tri popolne pripomočke. Aplikacija ima veliko funkcionalnost in veliko število nastavitev. In za spopadanje s slednjim ne bo povzročalo posebnih težav, saj je vmesnik intuitiven in preprost.
Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, aplikacija BlackPlayer ponuja najboljše glasbene pripomočke za Android. Izberete lahko asketsko ikono in nadzirate le previjanje nazaj in glasnost. Ampak to je veliko bolj zabavno, da dobite en klik s temeljitimi informacijami o stezi in naredite karkoli z njo, od hitrosti predvajanja do dodajanja nekaterih učinkov.

Značilnosti programa

Pripomočki BlackPlayer se ponašajo s 5-pasovnim izenačevalnikom, časovnikom za spanje, virtualnim strojem, številnimi prednastavitvami za različne glasbene sloge in prisilnim ojačevalnikom basov in glasnosti.
Ta precej močna aplikacija je razdeljena pod brezplačno licenco, ki je ne more, ampak prosim. Poleg tega, kako takšen oglas v pripomočkih manjka in se pojavi le z nekaj izjemami. Edina stvar je, da pojasnite, da pri uporabi razširjenega widgeta potrebujete veliko RAM-a, zato uporabite vse funkcije programa, ki so priporočene z minimalno količino RAM 2 GB. V drugih primerih se je najbolje omejiti na najpreprostejšo, asketsko, vendar to ni nič manj primerna možnost.

Kako namestiti pripomočke?

Presenetljivo je, da je veliko uporabnikov ni slišalo, vendar mnogi lastniki pripomočkov na platformi Android ne vedo, kako ga pravilno nastaviti.pripomoček, ki mu je bil všeč. Obstaja veliko načinov, izbira pa je odvisna predvsem od različice platforme in funkcij firmware-a. Obstaja pa tudi univerzalna metoda, ki deluje v dobri polovici operacijskih sistemov. Dovolj, da na dolgem pultu v dolgem presledku izberete "Dodaj gradnik" ali podobno v kontekstnem meniju. V nekaterih primerih so pripomočki prikazani ločeno v meniju aplikacije, kjer se po seznamu zaposlenih prikažejo zahtevane ikone. Lahko se, kot običajne aplikacije, povlečejo na poljubno namizje.

Sorodne publikacije