Lenovo K6 Power: pregledi modela

Vsi uporabniki ne želijo kupiti dragega pametnega telefona. Kdo išče visokokakovostno proračunsko napravo z vrsto sodobnih funkcij. Veliko jih je na trgu. O njih si lahko preberete ure recenzij in recenzij. Lenovo K6 Power je takšen model, ki je bil sposoben opozoriti na svoje drago telo in stabilno delovanje.

O telefonu

Na Lenovo so se vsi pametni telefoni z indeksom "K" izkazali za odlične. Linija je bila predstavljena kot najboljša glede cene in kakovosti. V tem času besede proizvajalca niso bile prazne. To se je res zgodilo.


Če ne pogledate modelov, ki so bili predstavljeni lani in še prej, lahko z gotovostjo trdite, da so naprave K6 /K6 odlična izbira za tiste, ki iščejo preprosto, a modno možnost. .
V Rusiji model brez indeksa moči ni bil dobavljen. Od starejše različice ima samo manjšo količino baterije, zato so izgube majhne, ​​in glede na stroške je Lenovo K6 Power videti veliko boljši. Dobre ocene, zbrane na vseh frontah. Kupci so mi bili všeč njegov videz, zmogljivost, kamera, prisotnost bralnika prstnih odtisov in še veliko več. Podjetje je izdalo to možnost in jo postavilo kot glavnega konkurenta vsem kitajskim modelom. Pesnik za 150 $ izgleda odlično. Še posebej mu je všeč ljubitelji proizvajalca. Seveda je zaradi videza ali "nadeva" težko razumeti nekaj posebnega. Vendar je še vedno konkurenčna enotaproračunski segment.

Paket

Če omenimo telefone s Kitajske, je malo, kar lahko rečemo o njihovem celotnem kompletu. Proizvajalci običajno ne izstopajo s posebno velikodušnostjo in nenavadno predstavitvijo. Lenovo vedno poskuša presenetiti vsaj paket. Lahko se spomnimo modela K900, ki je bil dobavljen v črni škatli z mehkim dotikom. Poleg tega je bila uporabljena dodatna "prevleka". Ime modela je bilo izrezljano, zadnja stran pa je bila prekrita z rdečim sijajem.


Naš telefon se je izkazal za manj neresnega. Škatla je bila pobarvana v svetlih barvah z nagibom, ki se je gibal od vijolične do oranžne barve. Pakirna kartica je lakirana, gosta. Zagotavlja zanesljiv transport stroja.
Pod pokrovom na tabličnem računalniku je telefon. Spodaj je prostor, v katerem so seveda dokumentacija, polnilec in kabel Lenovo K6 Power 16Gb USB. Zbirka povratnih informacij se je veliko zbrala. Redko boste videli darila proizvajalca. Za ta model vstavite slušalke v škatlo. Je poceni, brez vakuumskih slušalk. Vendar je malo verjetno, da bo nekdo posegal v slušalke z mikrofonom.

Videz

Naprava se ne razlikuje po posebni zasnovi. Sledi tudi nov model modelov. Kmalu bodo vsi proizvajalci začeli uporabljati eno samo predlogo. In čeprav se to ni zgodilo, lahko uživamo v minimalnih spremembah. Zadnja plošča spominja na možnosti Xiaomi. Najverjetneje zaradi dejstva, da je skener prstnih odtisov tukaj. Telo je samo zaokroženo. Izvaja se iz kovine, od zgoraj in od spodaj - že poznaplastični vložki.
Model je na voljo v treh barvah. Vsi so pastelni in postali univerzalni. Temno sivo ohišje dopolnjuje črna sprednja plošča. Svetlo sivi model je prišel na trg iz bele fronte. In plošča tako imenovanega zlatega telefona, bolj kot roza, ima enak odtenek sprednjega dela. Dimenzije modela so univerzalne. V zvezi s tem ni uspelo izpolniti slabih ocen. Pametni telefon Lenovo K6 Power je dolg 16 gigabajtov, širok 14 cm, širok 7 cm in debel 9 mm. Izgleda, da je "debel", kar lahko vpliva na udobje delovanja. Ta debelina je posledica povečane zmogljivosti baterije. To je vplivalo in tehtalo 145 gramov. Toda po pregledih lahko razumete, da je držanje v roki priročno. Ima udobne dimenzije, okroglo obliko. Njihovo mesto so prevzeli vsi elementi.

Podrobnosti

Torej pred celotnim območjem zavzamemo zaslon, ki meri pet centimetrov. Prednja kamera, nad njim je bil nameščen zvočnik. Indikator sporočila je standarden, z zmerno svetlostjo, kateri dan je opazen, vendar ne moti ponoči. Pod zaslonom so kontrolne tipke. Kljub dejstvu, da jih večina proizvajalcev pripelje na zaslon, se je Lenovo morda odločil, da jih bo naredil svoj čip. Senzorji so označeni in jih ni mogoče spreminjati. Na splošno delajo takoj, z dobrim odzivom.
Zaslon ima 25 D-steklo z oleofobnim premazom. Je prijeten na otip, zaokrožen z vseh strani. Prstni odtisi na njej praktično niso vidni. Zadnja plošča je iz aluminija. Zgornji in spodnji sta vidni veliki plastični trakovi, ki se ločijo odkovinsko tanko tanko srebrno obrobo. Zasnova je v redu, a zanimiva podrobnost. Na sredini pokrova je "oko" kamere. Nad njim - komaj opazno dodatno zmanjšanje hrupa mikrofona. Pod objektiv je bil nameščen bliskavico, spodaj - senzor prstnih odtisov. Tisti, ki so prej uporabljali pametne telefone, v katerih so ti senzorji na sprednji strani mehanskega gumba, so bili nezadovoljni. Ocene Lenovo K6 Power Gray je dobil negativen rezultat na tem računu. Čeprav je objektivno gledano uporaba senzorja stvar navade. Namestitev na pokrov je zelo uspešna. Če vzamete telefon v roko, se prst popolnoma prilega v okroglo luknjo. Senzor deluje hitro in brez napak.
Govorci so se prav tako preselili k temu. Na dnu plošče lahko vidite dve perforaciji. Ne zelo dobra lokacija zvočnikov. To boste razumeli, če boste telefon postavili na mehko površino z zaslonom. Zvok bo komaj opazen.
Namestitev priključkov se lahko zdi nekoga nenavadna. To je nekoliko drugačno od tistega, kar smo navajeni videti v kitajskih napravah. Dno je popolnoma brezplačno. Od mikrofona ima komaj opazno odprtino. Zgornja meja zaseda priključek za slušalke in polnilnik. Na levo, praviloma, kombinirani pladenj za kartico SIM ali pomnilniško kartico. Desno od gumba za vklop in nadzora glasnosti.

Zaslon

Boj med pripadniki matrice IPS in AMOLED lahko traja večno. Nekdo lahko prenaša preveč svetle in bogate barve. Nekako se zdijo nenaravne. Zato ni mogoče reči, da je ena ali druga matrika slabša. Toda Lenovo K6 Power pametni telefonprejel dobre povratne informacije o tem računu. Pet-palčni zaslon izgleda dobro z ločljivostjo FullHD. Matrica IPS prenaša naravne barve, brez divje solate in drugih odtenkov "vrtinčastih oči". Nastavitve zaslona lahko prilagodite s spreminjanjem kontrasta ali svetlosti. Toda privzeto je zaslon pravilno konfiguriran. Vidni koti so normalni. Na pobočjih rahlo zbledijo in nejasne barve. V drugem primeru nobena težava ni praktično neopazna.

Učinkovitost

Ker je ta model pozicioniran kot proračun, ni nič super-naravnega, da bi čakal na Lenovo K6 Power. Povratne informacije tehnične komponente dobil dober. To je že vsaj, vendar lastniki poskušajo razumeti nastavitve. Model teče od Qualcomm Snapdragon 430. Osem jeder deluje na 1400 MHz, grafični čip pa je postal Adreno 505. Za tiste, ki sploh ne razumejo, opomnimo, da je to popolnoma proračunsko "polnjenje" za opravljanje vsakodnevnih nalog.
Taka izbira je razumljiva s pozicioniranjem modela. Proizvajalec je takoj povedal, da obstaja možnost za običajno vsakodnevno uporabo. Zato je malo verjetno, da bomo lahko igrali intenzivne igre. Čeprav lahko poskusite najbolj priljubljene projekte na minimalnih nastavitvah. Z vmesnikom se sistem spopada. Ni opaznih podplatov ali zavor. Obstaja sprememba 2 in 3 GB RAM-a. Ampak o notranji spomin na preglede Lenovo K6 Power Gray pametni telefon prejel negativno. 16 GB ni dovolj za vse. Nekateri celo gredo od 32GB do bolj obsežnih 64 GB. Po drugi strani pa, če vam ni marprisotnost dveh sim kartic, je mogoče zamenjati s pomnilniško kartico do 256 GB. To bo seveda dovolj tudi za najzahtevnejše.

Komunikacija

Domneva se, da naprava za ljudi, ki se ne uporabljajo zelo dobro, razume, koliko znotraj RAM-a in kakšna frekvenca procesorja. Zato proizvajalec ni sram, da shranite na vse. Ko je zunanjo napravo predstavil "kot vsi ostali", lahko shrani na drugem. Naprava deluje v istem območju brezžičnih omrežij. Največja hitrost je omejena. Ni združevanja frekvenc. Če ne morete živeti brez 4G, je težko za vas brez interneta, prenosov in še več, potem pa možnost zagotovo ni za vas. Enota ima tudi samo en radijski modul. "Sedem" deluje izmenično. Toda to praktično ne vpliva na avtonomnost dela, ker je notranjost precej obsežna baterija.

Kamera

Lenovo K6 Power Gold je bila dobra rešitev. Povratne informacije od uporabnikov so ostale dobre, zlasti glede sprednjega modula. Deluje z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik, ima portretni način z urejanjem obraza.
Najnovejši modeli Lenovo so spremenili vmesnik fotoaparata, kar je morda nekoliko nenavadno za ventilatorje proizvajalca. Obstaja pametni način, ki deluje s samodejno popravljanjem slike. Lahko prilagodi sestavo in barvo. Glavna kamera deluje z ločljivostjo 13 MP. Proizvaja fotografije povprečne kakovosti. To ni dovolj za fotografiranje, ampak za socialne mreže bo dovolj. Bolje je posneti popoldne. Ponoči so fotografije zelo slabe.

Shell

K.Android 601 ni pritožb. Komentarji Lenovo K6 Power 16 GB dobil dobro. Ima lastno Vibe UI lupino. Sistem ne preoblikuje močno: nič ni odvečno, ampak tudi neuporabno. Vmesnik je preprost, intuitiven. Ko je model nadgrajen na sedmo različico Androida, ne bo prišlo do bistvenih sprememb. Tukaj, kot v večini sodobnih naprav, se je znebilo običajnega menija. Vse se prenese na namizje. Ustvarite lahko mape, dodajate nova spletna mesta. Sortiranje je preprosto in število pripomočkov je ogromno. Zgornja zavesa je ostala na Androidu. Ima vsa pomembna stikala: vključitev brezžičnega omrežja mobilnega interneta, Bluetooth, GPS, NFC in druge možnosti.

Avtonomno delo

Ta različica ima baterijo 4000 megavatov za Lenovo K6 Power. Povratne informacije, ki jih je prejela, so bile dobre, čeprav trditve proizvajalca niso bile upravičene. Podjetje trdi, da v stanju pripravljenosti pametni telefon traja 11 dni. Če govoriš - to sta dva dni.
Dejansko so te številke nekoliko nižje. Pri zmerni obremenitvi lahko zdrži dva dni. Aktivni zaslon je lahko do 6 ur. Pogovor bo zakasnjen za 2 uri.

Reviews

Tako je bil Lenovo K6 Power 16Gb dober proračunski pametni telefon. Ocene so bile v povprečju dobro sprejete. Tisti, ki je razumel, da pred njim srednji segment, in ni pričakovati nič super-naravnih, namesto tega prejel dober aparat. Tako kot uporabniki zaslon, hitro nadgradnjo sistema, dobra kamera, lep videz. Niso slabe stereodinamike v paru s pogovornimi. Baterija je bila upravičena. Toda negativna čustva so povzročila zvokslušalke, pomanjkanje hitrega polnjenja, kombinirana reža in ne razumevanje dela dodatnega mikrofona. Če zaprete oči na nekaterih popravkih, se lahko varno strinjate, da je proizvajalec lahko ustvaril napravo z uravnoteženim proračunom z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo.

Sorodne publikacije