Tommy Versetti - lik serije The Theft Auto: opis

GTA: Vice City je postal četrta video igra z istim imenom. Zgodba prenaša uporabnike v izmišljeno ameriško mesto, znano kot Weiss City. Za njegovo izdelavo kot prototip je bilo uporabljeno pravo mesto Miami, kar se je zelo dobro odrazilo v splošnem vzdušju in stilu. Vloga protagonista je bil Tommy Versetti, plačanec in trgovec z drogami, ki ga je prejel njen bratranec Sonny Trout.

V tistem času je Weiss City uspel premagati veliko rekordov in zaslužiti ljubezen in priznanje igralnega občinstva. Seveda, slava ni mimo strani in naš protagonist. Današnji članek, ki mu ga bomo posvetili, Tommy Versetti iz "DTA" - lik, katerega ime je znano vsakemu oboževalcu serije.


Življenjepis. Začetek zgodovine

Vse se začne z dejstvom, da je Tommy v zaporu Liberty (drugo izmišljeno mesto v seriji). Igralci pojasnjujejo, da je Versetti leta 1971 postal udeleženec v streljanju, v katerem je več ljudi izginilo iz njegovih rok. Kaj se je zgodilo v tem letu? Dejstvo je, da mu je družina Trout, na kateri je delal naš junak, opravila nalogo, da se ukvarja z določenim namenom. V nekem trenutku se je po pobočju spustil idealno zamišljen načrt, Tommy Versetti pa je začel nepričakovano zasedo. Posledica prisilnega streljanja je bilo enajst trupel, za katere je junak čakal le na smrtno kazen. Na srečo bi lahko vpliv družine Trout Tommyju rešil od prave smrti, če bi se kazen spremenila v petnajst let zapora.

Prihod vWeiss City

Po tem, smo premeščeni na petnajst let naprej - v letu, ko junak izstopi iz pripora. Choley Forelly pojasnjuje, da bo uničen ugled Tommyja Versetti vplival tudi na njegovo družinsko podobo, zato se odloči, da ga bo poslal v drugo mesto. Naš junak dobi navodila, da prevzame nadzor nad procesom pomembne prepovedi drog neposredno v Srce Weiss Cityja. Sonny je bil vedno zainteresiran za zagotovitev statusa družine zunaj mesta Liberty.


Tako ga povezuje kasnejša zgodba Tommyja Versettija z Weissom. V družbi z dvema fantoma iz družine pride na sestanek z odvetnikom Kenom Rosenbergom, katerega dejavnosti ureja Forelie. S tem sporazumom so morali okrepiti svoj položaj na novem ozemlju, vendar se znova nameravajo obrniti proti herojem. Izmenjava blaga se nenadoma prekine, ko več ljudi, katerih obrazi prikrivajo maske, odprejo ogenj. Ljudje Trout umrejo na mestu - vse razen Tommyja in Ken-a. Imajo čas, da skočijo v avto in pobegnejo pred napadalci. Ken se odloči skriti v svoji pisarni v svoji pisarni, Versecy pa se vrne v svojo hotelsko sobo, kjer Sonny pokliče in mu pove, kaj se je zgodilo. Vodja Trout družine, takšne novice, seveda, ne prosim, in on začne zahtevati od junaka izgubil denar in blago.

Začetek lastne preiskave

Tommy Versetti začne iskati človeka, ki je prekinil njihov posel. Malo kasneje spozna Lancea Vencea, katerega brat je bil ubit tudi v istem streljanju. Skupaj gredo naprejlokalni vplivni baroni z drogami Ricardo Diaz, ki je krivec incidenta. Od tega trenutka se "soigrači" odločijo, da bodo delovali na dva različna načina. Tommy se skuša približati Ricardu in izpolni več nalog za njega, Lance pa je naklonjen različici neodvisnega poskusa umora.
Venceov poskus ne uspe, ga ujame in poskuša dvomiti. Tommy prihaja na pomoč, ki se odloči, da bo odkupil vse svoje napore in rešil prijatelja, kar je posledično izgubilo zaupanje Ricarda. Po tem se junaki odločijo, da bodo načrtovali uničenje Ricarda in ga uspešno vodili v akcijo. Torej Tommy Versetti se ukvarja z moškim, ki mu je skoraj uničil življenje.

Konec poti

Po umoru Ricarda Tommy ne dobi le pravice do lastništva, temveč si zasluži tudi ugled lokalnega kazenskega organa. Vzporedno s svojo rastočo močjo v glavi Lensa Vanceja začne pretresati sum na pristranski odnos do sebe. Izgubi nekdanji oprijem in preplavi celo najpreprostejša naročila. Tudi v družini Trout ni vse mirno: spanje vodi samo v bes, misel na Tommyjev uspeh, zato mu nenehno gnjavi s svojimi klici, zahtevajoč denar in delež moči nad mestom. S svojim nezadovoljstvom Verseetti noče deliti in celo ubiti vse poslane zbiratelje.
Nato se Sonny odloči, da pride osebno, vnaprej pripravi past. Tudi Tommy je pripravljen srečati svojega nekdanjega šefa s presenečenjemna koncu se izda Lance Vance. Med soočenjem se razkrije še ena skrivnost: Sonnyjeve roke so bile organizirane in streljanje, ki je potekalo pred petnajstimi leti. Začelo se je krvavo pokol. Tommy uspe ubiti vse razbojnike iz družine Trout in se ukvarja z Lensom izdajalcem. Ob koncu streljanja izpusti žogo in Sonnyja.

V epilogu

je Sonnyjeva smrt pripeljala do dejstva, da Versetti izstopa iz družine Trout. Toda Tommy še naprej raste v kriminalnem svetu in zasluži denar in moč.

Nekaj ​​zanimivih dejstev

  • Igra GTA: San Andreas se sklicuje na Tommyja. Med drugo nalogo se protagonistka Sydneya zdi, da je ujeta v eni izmed tovarn. Igralci lahko slišijo zelo zanimiv mini-dialog: "Hej, tako kot v dobrih starih časih, ja, Tommy?". - "Kaj, hudiča, Tommy?"
  • Od vseh odličnih podrobnosti likov, "DTA", se oblačila Tommyja Versetti najbolj spominjajo igralci. Kot italijan, junak raje klasični slog in ljubi drage stvari. Kljub temu pa je havajska srajca Tommyja Versecyja razlikovalna podrobnost, ki jo vedno prepozna.

  • Vrnitev v GTA: San Andreas: v nekaterih trgovinah lahko najdete številke igrač. Če iščete, bo med njimi tudi Verseetti.
  • Glas Tommyja je predstavil slavni igralec Ray Loyot.
  • Druga prikolica za GTA: ViceSityStories prikazuje igralcem lik, katerega videz in oblačila zelo spominjajo na Versecy. Po kronologiji dogodkov ima Tommy še vedno svoj mandat.
  • V enemIz misij se je Versecy upravljal z M-4 samo z eno roko. Takšno gibanje nakazuje, da je Tommy fizično dobro razvit.
  • Sorodne publikacije