Kako vzpostaviti hashtag na Instagramu: Podroben vodnik

V sodobnem svetu socialna omrežja ne morejo iti nikamor. Tudi če niste uporabnik enega od njih, bi verjetno celo slišali za takšne. Socialna omrežja se uporabljajo povsod. Z registracijo z njimi si ljudje prizadevajo za povsem drugačne cilje: od komuniciranja s prijatelji in iskanja istovetnih ljudi do promocije svoje blagovne znamke in oglaševanja podjetja. Ni bilo "internetnih" in svetovno znanih osebnosti, ki so z naročniki vedno zadovoljne z novimi publikacijami. Priljubljenost takšnih strani in rodila novo sredstvo za spodbujanje delovnih mest - hashtagov. V tem članku vam bomo povedali, kaj je to, in razložili tudi, kako nastaviti Instagram v Instagramu.


Kako so se pojavile hashtagi?

Za začetek bomo razumeli, da so to same oznake. Če imate račun na Instagramu, VKontakte, Twitterju, Facebooku ali drugih podobnih virih, lahko opazujete besede ali kratke stavke, označene z mrežami pod mestom. Običajno imajo takšni vnosi modro barvo, enako kot povezava. In sami so hashtagi in obstajajo nekakšne reference. Začeli so na Twitterju, postopoma so se preselili v druga socialna omrežja.

Zakaj potrebujemo hashtag?

Takšna notacija pomaga združevati delovna mesta na določene teme. Znano je, da v takih "velikanih", kot Instagram, veliko objav so objavljene vsak dan. Objave si lahko ogledate ne samo s prijatelji, ampak tudi z drugimi uporabniki, ki imajo profil. Hitre oznake olajšajo iskanjeposeben zapis in znatno zožijo seznam. Tako boste hitreje našli novice, ki vas zanimajo. Poleg tega lahko publikacija, odvisno od priljubljenosti tega ali tistega hashtaga, preide v celoten nov film. To je velik tržni korak za poslovneže ali lastnike določene blagovne znamke. Torej, kako postaviti hashtag na Instagram? Kaj morate storiti?


Kako vzpostaviti hashtag na Instagramu?

To je zelo enostavno. Če želite dati hashtag, morate pred besedo dodati ikono "#" in besedo samodejno pretvoriti v nekakšno povezavo. Zelo pomembno je napisati eno besedo v eni listini, stavki s presledki se ne zaznavajo, zabeleži se le prva beseda, pred katero bo stala mreža. Če je pomembno, da določite besedno zvezo, uporabite spodnjo vrstico, črte ali napišite frazo, ne da bi jo delili. Vendar pa pisanje dolge fraze brez ločevanja ni praktično. Tu so primeri pravilnih oznak: # street, # house, # dog, # store, # my_purchases, # romantic_svit, # myoster, # so zelo okusne. Seveda, brez narekovajev. Če naredite zapis "#, kot sem praznoval rojstni dan", potem bo hash samo beseda "kako". V to ste lahko prepričani, če opazite, da bo ta beseda vidno modra kot običajna povezava. Ni priporočljivo pisati "#koya not baddog" ali podobne dolge fraze. Najverjetneje taka zahteva ne bo priljubljena. Ne pozabite, da takšne oznake omogočajo ne le iskanje določenega vnosa, temveč tudi povečanje prepoznavnosti strani.imeli boste tudi več radosti. Toda to se bo zgodilo samo, če boste omrežje pravilno nastavili. Kako dodati hashtags - veš zdaj. Toda kaj naj bi bili?

Priljubljene Instagram zavore

Kaj pišete v tej isti hashtage, da lahko drugi uporabniki najdejo vaš post hitreje? Izraz "preprostost je sestra talentov" tukaj ne more biti boljša. Samo poglejte, kaj je prikazano na vaši fotografiji in poskusite dati preprosto ime. Če ste na fotografiji s prijatelji - in tako: "# idlers" ali preprosto: "# friends". Na podlagi tega načela postavite podobne povezave naprej in naprej. Trenutno Instagram omogoča do 30 hashtagov pod eno fotografijo. Ampak verjemite mi, to je več kot dovolj. Ne preobremenite oznak. Pogosto lahko opazimo, da je ena objava polna različnih hashtagov, nekatere pa se niti ne nanašajo na temo same fotografije. Izgleda nesmiselno in ni zanimivo nikomur, ker je glavna zamisel promocije, da je vaša objava zanimiva.

Univerzalne nalepke

Obstaja več oznak, ki ustrezajo skoraj vsem fotografijam. Izdelani so posebej za pomoč pri iskanju drugih uporabnikov in ocenjevanju vaših objav. Na primer #follow, #followme, #followforfollow, #instagood, #inst. V zadnjem času so zelo priljubljeni hashtagi #GN, #GM, #gn, #gm, njihovo dekodiranje je precej preprosto - to je kratica "dobra noč" in "dobro jutro", pod katero koli fotografijo, odvisno od časa dneva. Ne pozabite, da so oznake lahko napisane tako v latinščini kot v ruskem jeziku. Vnesete lahko imevaše mesto, državo ali kraj. Potem vas bodo naročili in "prisegali" ljudje, ki živijo v bližini. Toda dodajanje preveč očitnih hashtagov ni potrebno, to je tveganje, da bi izgledali malo smešno. Na primer, če pijete skodelico kave na prijetnem mestu in naredite fotografijo, vam ni treba izumiti milijona podpisov, povezanih z njo, na primer: # Brazilija # kavna zrna # sladkor # pijača # veselje # počitek. Mimogrede, hashtag za "Instagram" o temah lahko napišemo s presledki, kot je prikazano v zadnjem primeru, ali brez presledkov.

Kako najti zapis za hashtag?

Iskanje hashtaga v "Instagramu" poteka na naslednji način. Pojdite na stranko in bodite pozorni na ploščo na dnu zaslona. Poleg ikone hiše, ki ste jo kliknili za vstop v novice, je povečevalno steklo (krog z grebenom), kliknite nanj. Dotaknite se vrha iskalne vrstice in imeli boste drug meni. Če odprete zavihek »Oznake«, boste z lahkoto našli objavo v hashtagu. Zdaj veste, kako nastaviti Instagram v Instagramu. Naredi to prav in pametno.

Sorodne publikacije