Cerkve v "Minecraftu"

V Minecraftu lahko igralci zgradijo vsako resnično stavbo, najdejo svojo stavbo in svoj projekt prenesejo v splošni pregled, da jo bodo lahko uporabljali drugi igralci. Če ustvarite popolno poravnavo, potem ne morete brez verskega kraja. Ni važno, to mesto ali majhna vas - cerkev "Minecraft" se bo razlikovala le po videzu, velikosti in notranji dekoraciji.

Modeli tretjih oseb

Najlažji način, da dobite cerkev, je prenos tujskih kart iz interneta. Mreža lahko najde številne projekte različnih obrtnikov na to temo. Na primer, zemljevid cerkve, ki je na voljo v prostem dostopu. Struktura je presenetljiva po svoji veličini in obsegu. Cerkev ni prepričljiva le z ulice, temveč tudi znotraj. Ustvarjalec stavbe je poskušal ne le prenesti vzdušje tega kraja, temveč tudi podrobnosti dela v notranjosti. In kjer, brez glavnega atributa - prečkamo zunanjo stran stavbe. Tu zavzema celotno fasadno steno. Malo verjetno je, da ima projekt analogije v življenju, vendar je odličen za izmišljeno vilinsko naselje ali mesto.


Drugi primer zanimivega projekta je Cerkev na gori. Ta zemljevid je ločeno področje, ki je popolnoma odprto za raziskave. Da bi dosegli najvišjo cerkev v zgodovini Minecrafta, se morate prebiti skozi gore in hribe. Od zadnjega nadstropja stavbe se odpre lep razgled, ki ga ni mogoče ponoviti s spremembami ali uredniki. Ta projekt priporočamo za seznanitev.

Kako zgraditi cerkev v Minecraftu?

Razmislite o projektu majhne cerkve, ki je najlažje zgraditi v začetni fazi razvoja. Glavni materiali bodo kocke zemlje, kamni, kamnite plošče, opeke, kamnite stopnice, hrastove deske, les. Prav tako je pomembno, da shranite veliko količino stekla, saj ima konstrukcija tega tipa veliko naravnih virov svetlobe. Za gradnjo križa ali kupol lahko uporabite zlato ali diamantne bloke. Ne pozabite na dosežek sosednjega ozemlja - brez njega bo stavba videti veliko slabše. Celotno shemo z natančno lokacijo blokov lahko prenesete, če ne želite sami ustvariti načrta.

Sorodne publikacije