BMW serije 1: pregled, specifikacije in fotografije

analogi BMW serije 1 so Mercedes-Benz A-razred, Volkswagen Golf, Volvo V40 in številni drugi polnjeni hatchbacks. Izdani so bili tudi modeli v karoseriji coupe, trivratni hatchback in kabriolet. Najbolj priljubljen na trgu pa je model v karoseriji s petimi vrati.

Zgodovina
Prva različica je serija "BMW" 1 v ohišju E87, ki je bila izdana tri leta in se je začela leta 2004. Po tem, ko je bil izdan model za restiliranje. Novi F20 je zamenjan z različico "E", ki je popolnoma spremenila notranjost, prav tako pa je naredila nekaj prilagoditev videzu avtomobila, uporabili so več premijskih materialov, krmiljenje je bilo spremenjeno, potem pa je postal kot volan iz "BMW", ne "Lada Grant." Najpomembnejši element pa je multimedijski monitor z zaslonom na dotik.


Prva različica nadgradnje telesa F20 je bila izdana leta 2015. Navzven je avto pridobil novo sprednjo optiko, ki je izgledala bolj agresivno. Območje prikaza je postalo manjše. Končna druga različica F20 karoserije novega BMW serije 1 je bila spremenjena, kot so pojavljanje LED trakov na vrhu žarometov, spreminjanje oblike rešetke in dovodov zraka. Zahvaljujoč temu restilingu je majhen avtomobil pridobil športen videz. Oblika volana in armaturne plošče, ki je postala električna, se je spremenila. Stari monitor je bil zamenjan znov z nadgrajenim navigacijskim sistemom.

Kratek opis

Avto je na voljo samo s pogonom na zadnja kolesa. Prva različica je bila izdana leta 2004. Številni deli telesa, vzmetenja, so bili vzeti iz odpadnih "trojčkov". Še pred 15 leti je bil avtomobil neprekinjen dostop. Odprl se je z naklonom, tako kot se je začel. Osrednja plošča je nameščena pod kotom za voznika za bolj udoben nadzor vseh funkcij med potovanjem. Fotografija BMW serije 1 je predstavljena v tem članku spodaj.

Tehnični sestavni deli

Hatchback s petimi vrati je najbolj priljubljeno telo. Naslednji so naslednji modeli BMW serije 1 v hatchbacku:

F20F20 PF20 PPMoč, l .115 - 265122 - 265116 - 184
53)

136 - 326116 - 340Obseg motorja, cm 3

)

1600 - 30001600 - 30001600 - 2000


79) 1600 - 30001500 - 3000Tip prenosa5 MKP 6 MKP 6 ACP6 ACP 6 MCP6 MCP 8 ACP8 AKP )


6 INC 8 AKPLeto izdelave2004 - 2007


118)
2007 - 20112011 - 20152015 - 2017
9)

2017 -

Predpona „P“ pomeni različico za ponovni zagon. "PP" se nanaša na drugo verzijo restiliranja.

Pregled

Navzven avtomobil spominja na preprosto premium hatchback. Ampak,Če se bolje naučimo, se začnete zavedati, da gre za avto s športno dušo. S svojimi zadnjimi in sprednjimi žarometi, svojo ukrivljeno obliko, rešetko hladilnika, kljuke na vratih, avtomobil opozarja, da ga je izdelal BMW. Obstaja veliko različic motorjev, toda glavni so trije bencinski in dva dizelska. Ni več kot eno leto, saj je bil narejen tri-litrski motor z zmogljivostjo 266 konjskih moči. Leta 2008 se je serija motorjev dopolnila z novim potnikom "- turbopuhalo s 305 konjskimi močmi.
V šestih letih se je obseg proizvodnje povečal in postal enak milijonu. Takrat je bila ta številka samo primera dveh teles, kar je po današnjih standardih precej prepričljivo. Leta 2010 je bila uvedena različica iz linije "M". Temelji na karoseriji iz E82, najverjetneje je edini element, ki se je ohranil v novi M-verziji, zamenjali pa so ga novi zavorni diski, blazinice, vzmetenje, kolesa imajo premer 19 palcev in so jih vzeli iz "matryoshki", ja 3-litrski tri-litrski motor, ki ima zmogljivost 340 konjskih moči, je opremljen z velikim številom zračnih blazin, se nahaja v vratih, nad predalom za rokavice, pod klackonom, pa tudi na mnogih drugih mestih. Monitor, tako kot F-20, je bil eden od prvih, ki je dobil zaslon na dotik, naprednejši navigacijski sistem in nadzor inovacij. Na primer, da bi zmanjšali glasnost, je treba zavrteti z roko ali prstom pred monitorjem v nasprotni smeri urinega kazalca,če povečate - za. V najnovejšem modelu karoserije merilnik hitrosti in merilnik hitrosti postaneta elektronski oziroma celotna armaturna plošča. Volan ima usnjeno pletenico, znotraj katere je eleganten rdeč šiv, ki se odlično prilega notranjosti kabine. Kot pri izvedbi z avtomatskim menjalnikom ima mehanski okvir iz aluminija. Desno in levo od ohišja prestavne ročice so gumbi za dviganje in spuščanje očal. Pregrade - tipični "BMW-Shesky". Imajo pravokotno obliko, v enem gibu pa so zaprte v notranjosti, ne da bi pokvarile notranjost kabine.

Z zaslonom lahko nadzorujete ne samo večpredstavnost in zemljevide, temveč tudi tempomat, klimatsko napravo in številne druge funkcije, ki so odvisne od celotnega sklopa.

Pregledi "BMW serije 1

" Celo visoki potniki bodo po mnenju lastnikov avtomobila udobno sedeli v takšnem kompaktnem avtomobilu. Opel. "Povratne informacije kažejo, da je zelo malo negativnih ocen, ki temeljijo na ceni avtomobila in stroških servisiranja, vendar ima veliko prednosti:
 • razmerje med ceno in kakovostjo;
 • materiali za salon,
 • nadzor in
 • zanesljivost,
 • videz,
 • notranji slog vseh novih avtomobilov BMW
 • tehnične značilnosti;
 • Vzmetenje
 • Zaključek

  VsiLastniki avtomobilov pravijo, da je zbor „BMW serije 1 vreden svojega denarja.

  Sorodne publikacije