Kako odstraniti Addstickers: Nasveti

Addstickers - razširitev za vse priljubljene brskalnike, ki omogoča pošiljanje različnih nalepk drugim uporabnikom v osebni korespondenci. Prednost tega vtičnika je, da odpira dostop do večine brezplačnih in najpomembnejših plačanih nalepk "Vkontakte".

Skladno s tem je za tovrstna dejanja uporabnik socialne mreže blokiral osebno stran. Če želite znova pridobiti dostop do računa, morate odstraniti orodje Addstickers, vendar to ni vedno lahko.

Brisanje razširitve brskalnika

Če ste sami namestili ta vtičnik, morate najprej odpreti nastavitve brskalnika. Postopek se nekoliko razlikuje glede na program (Google Chrome, Opera itd.), Vendar se bistvo ne spremeni. Če želite odstraniti orodje Addstickers, morate storiti naslednje:


 • Zaprite družabno omrežje in zaprite spletno mesto.
 • Pojdite v nastavitve brskalnika. To lahko storite z uporabo vročih tipk ali stranskega menija. V brskalniku Google Chrome lahko na primer dostopate do želenega razdelka v meniju »Več orodij« - »Razširitve«.
 • Tukaj je seznam vseh dodatkov in razširitev, ki so trenutno nameščene v vašem brskalniku. Na seznamu poiščite vtičnik z imenom Addstickers in kliknite gumb »Izbriši«.
 • Nato ponovno zaženite računalnik, zaženite brskalnik in se znova prijavite na spletnem mestu. Sposobnost pošiljanja "prostih" nalepk bo izginila, vendar bo s tem izginila nevarnost za osebne podatke in verjetnost blokade.
 • Znebite se virusa

  Če odstranite Addstickers na standardni način, ni delovalo, boste morali uporabiti programsko opremo tretjih oseb. Eden od takih programov je AdwCleaner. Uporablja se v primerih okužbe brskalnika in videza programske opreme za oglaševanje. Brezplačno ga lahko prenesete na uradno spletno mesto razvijalca. Sledite mu. Programska oprema bo pregledala računalnik zaradi groženj in jih odstranila. Po tem postopku je obvezen ponovni zagon. V večini primerov je AdwCleaner sposoben rešiti težavo, kot tudi odstraniti Addstickers iz računalnika.

  Možna grožnja

  Zelo priporočljivo je, da se takšne razširitve ne uporabljajo iz več razlogov. Prvič, Addstickers vam omogoča nezakonit dostop do plačanih nalepk, kar vodi v blokiranje socialne mreže. Drugič, ta programska oprema predstavlja grožnjo za osebne podatke in informacije, ki jih vsebuje vaša stran Vkontakte. Program lahko dobi popoln dostop do vašega računa, pošlje spam svojim prijateljem in tako naprej. Zdaj veste, kako odstraniti Addstickers iz računalnika na dva načina in zakaj je treba to storiti čim prej.

  Sorodne publikacije