Universe Outlast: Igra znakov

V vesolju Outlast avtorji ustvarjajo znake, da bi prestrašili in vzbudili frustracijo pri igralcih. Vsi imajo svoje posebnosti, znake in cilje, ki nenehno sledijo v tem groznem svetu. Nekateri od njih imajo žalostno zgodovino življenja, v sedanjem stanju pa je naključje okoliščin krivo.

Miles Apsher

V prvem delu Outlast znakov izgleda nerealistično, čeprav povzročajo občutek groze, ne pa tudi glavnega lika. Njegova čustva in občutki na zaslonu vsakemu igralcu omogočajo dotok adrenalina. Miles Apsher je bil znan novinar, ki so ga vedno privlačili unikatni predmeti.
Objavil je prepovedano gradivo o vojni v Afganistanu, za katero je bil odpuščen z dela. Po tem je začel delati samostojno in zaslužil različne preiskave. Nekaj ​​let kasneje njen mož ugotovi, da se nezakoniti poskusi na bolnikih izvajajo v bolnišnici Mount Massachuset. Na skrivaj pride na zaprto območje stavbe in skoči skozi okno. Z njim je samo njegov pravi fotoaparat, in kar je videl skozi objektiv ni všeč protagonist.


Sovražniki in zavezniki v bolnišnici

Na začetku igre se uporabniki še vedno ne zavedajo, da skoraj vsi liki v Outlastu želijo ubiti protagonista. Prvi nevarni nasprotnik je Chris Walker, ogromna pošast, ki je bila nekoč moški. Srečal se bo v prvi uri igre in bo lahko ubil lik iz dveh udarcev. Na višji stopnji težavnosti je to številozmanjšuje Po preselitvi v bolnišnico Miles se bo srečal dr. Rick Trager.
Pretvarjal se bo v drugo, kasneje pa bo povezal protagonista v svoji pisarni in začel mučiti. Njegov Alshir se boji več, saj se z bližnjim videzom zdravnika človek začne kričati in histerično.


Valriger velja za zadnjega in najnevarnejšega nasprotnika. To božanstvo zlobnih bolnikov ubije z enim udarcem in lahko prodre skozi režo v vsakem prostoru. Med drugimi sovražniki je treba opozoriti tudi na dvojčka, ki ima neverjetno moč. Seveda vsi liki v igri Outlast ne želijo ubiti protagonista. Edini zaveznik v stavbi bo oče Martin, ki bo povedal veliko informacij in dal misijo.

Blake Langerman

V drugem delu likov Outlast 2 ni nič manj impresiven, čeprav se je tema spremenila. Osnova zapleta je bila norost na podlagi vere, v katero je bil vključen tudi glavni lik Blake Langerman. Kot novinar je šel raziskati strašen umor dekle, ki je bila najdena na zapuščeni cesti. Dejstvo, da je bila noseča, je povečalo ostrino primera, in Blake se je odločil, da bo resnico v tej zadevi našel sam. Pot ga je pripeljala do puščave v Arizoni, kjer sta z ženo odšla s helikopterjem. Zaradi nesreče se vozilo zruši. Protagonist v enem od kanjonov v popolni samoti je bil ujet. Potreboval je pomoč in informacije, zato je odšel v najbližjo vas.
V tem kraju so vse strašne stvaridogodke in nore stvari, ki jih bo junak moral preživeti. Soočil se bo z dvema konfliktnima verskima sektama. Ljudje v njih so popolnoma nori in poslušajo samo glas svojega vodje. Ne obožujejo tujcev, zato ga poskušajo ubiti, kadar je to mogoče. Blake se trudi ugotoviti, kaj se je zgodilo z njegovo ženo Lynn, in se je pripravljena žrtvovati za to.

Drugi znaki nadaljevanja

Kot v prvem delu, liki Outlasta 2 pripadajo junaku neprijaznemu in ga želijo ubiti ob čim manjši priložnosti. Edini zaveznik za ves čas v vasi je bil Ethan, ki se je odločil pomagati, ker mu je Blake povedal usodo njegove hčerke Jane Doe. Kasneje ubije marca - čarovnico in najbolj približano osebo "županu", ki upravlja poravnavo. Pod tem naslovom leži pridigar Sullivan Noth.
Propovedi tega antagonističnega igralca se lahko slišijo povsod. Iz njegove vloge v vasi je veliko norosti in grozodejstev. Njegov glavni nasprotnik je vodja "heretikov" Vel. Vpleten je tudi v izginotje Lynn, in z njim se bo glavni lik srečal na parceli. Znaki igre Outlast 2 pod imeni Lerd in Nick so v obliki sijamskih dvojčkov. So otroci Noevega duhovnika in pod njegovim poveljstvom iščejo Langermanna, da žrtvuje svojega krvoločnega boga.

Sorodne publikacije