Skrivnosti v GTA 4. Nasveti in triki za Grand Theft Auto IV

Kljub temu, da je od izdaje četrtega dela kultne serije Grand Theft Auto že trajalo veliko časa, igralci še vedno v njej najdejo kup različnih skrivnosti in se nanašajo na prejšnje dele (presenečenja). Nekateri so pozvani, da premagajo igralce, da v zadnjih urah ujamejo nostalgične solze, medtem ko drugi pomagajo preiti igro v krajšem času. V našem članku bomo analizirali najbolj znane skrivnosti »GTA 4« in podali nekaj priporočil, kako jih uporabiti.

Kako ustaviti taksi za potovanje?

Veliko igralcev zaznava taksi v GTA 4 "samo kot avto, ki ga je mogoče ukrasti in dosegljiv do cilja. Vendar je ta vrsta prevoza tudi zelo praktična." Če taksi ostane v prometnem zastoju, se lahko približate potniškim vratom v notranjosti ni druge osebe in sedeti v avtu na zadnjem sedežu, potem pa boste imeli tablo, s katero lahko izberete kraj za potovanje - zelo zanimiv in preprost način potovanja, a skrivnost sploh ni.


Le malo jih ve, vendar je tako "GTA 4" omogoča igralcem, da ustavijo prevoz s posebnim signalom do voznika, tako da se postavijo na pločnik, čakajo na pojavljanje na obzorju rumenega stroja in nato pritisnejo gumb L1 (za konzole) ali E (za osebne računalnike), ki gleda v smeri prometa, nato Nico samodejnoustavi se premikajoči se avtomobil in zlahka pridete do cilja. Če na vašem območju ni viden noben taksi, ga lahko pokličete s svojim mobilnim telefonom. Da bi ga dobili, pritisnite tipko "navzgor" na tipkovnici. Na zaslonu se bo prikazala vaša mobilna naprava, s katero lahko naročite avto. To je znano skoraj vsak igralec, igral v GTA. Vendar pa je podobna storitev ponavadi preprosto pozabljena bližje koncu igre. In celo zelo zaman! Navsezadnje boste v enem od trenutkov imeli priložnost vzeti pravo limuzino in se počutiti bogate.


Taksiji in začetek misij

Ali ste vedeli, da je Grand Theft Auto IV zmožen zamuditi dolgočasno vožnjo s taksijem in se v nekaj sekundah ujeti? Mogoče je na samem začetku poti, da opazujete, kako se dostavljate na cilj, se ustavite na vseh semaforjih, je zelo zanimiva lekcija, toda bližje koncu igre je tovrstna akcija opazno moteča. Če jo želite preskočiti, lahko s tipko za bližnjico držite presledek za nekaj sekund. Po tem se boste takoj znašli v destinaciji, igra pa se vrne nekaj ur vnaprej.
Podobno skrivnost lahko uporabite tudi med dolgočasnimi misijami. Včasih se zgodi, da naloga ne izstopi prvič, pri čemer protagonista zapusti v bolnišnici ali na policijski postaji. Če se spet vrnete v misijo, boste lahko zamudili ne samo dolgočasna pogovora znakov, ampak tudi potovanjaprevoz Na primer, morate vzeti stran od svojega prijatelja, nato pa se bo začelo streljanje s policijo. Če opravite to nalogo drugič, lahko del, v katerem greste za pomočnika, preskočite tako, da v pravem trenutku pritisnete preslednico. Po tem se boste takoj znašli na prizorišču in začeli misijo s skoraj istega mesta, kjer ste ga nazadnje zamudili.

Kako hitro hodite od policije?

GTA IV ima več načinov, da zapusti policijo, vendar je samo eden od njih čim hitrejši. Če ste morali pobegniti pred organi kazenskega pregona, lahko vklopite zemljevid in določite območje, v katerem boste iskani v primeru izgube. Večina igralcev preprosto pogleda na radar in se pelje v neznano smer, kjer se srečujejo z vedno več patrulj na poti. Če pa območje iskanja predhodno ovrednotite s pritiskom tipke M, lahko izberete idealno pot, ki vas bo pripeljala do območja, ki utripa. Ta metoda je še posebej pomembna v primeru, da ste v zraku.
Vendar pa morajo igralci vedeti, da se bo v primeru odkritja drugega patruljnega avtomobila spremenilo območje preganjanja. Zato se je treba izogibati podobnim trčenjem, z uporabo ozkih ulic za premikanje ozkih ulic, makadamske ceste, posušenih mestnih kanalov - vse tiste kraje, kjer se zagotovo ne boste srečali z redno patruljo. Cesto lahko celo prerežete s skokom na odskočni deski - samo ne skočite čez! Ko se znajdete na varnem območju, je vaša raven iskanja dovolj hitraboste padli in se boste lahko vrnili na območje, kjer ste skoraj ujeti.

Izziv pomoči policije

To ni znano vsem v tajnosti "GTA 4". Če lahko ukradete policijski avto, potem lahko pokličete nazaj, ko ste v težavah. Za to sedite na potnikovem sedežu avtomobila, pritisnite tipko E ali gumb L1, nato v meniju izberite "Call For Backup". V nekaj minutah bo na prizorišče napadenih več policijskih avtomobilov z operativci, od katerih se bo vsak boril na tvoji strani, dokler nekoga ne ustreliš.
Taka skrivnost se lahko uporablja ne le za obrambne namene, temveč tudi za žaljivo. Na primer, v eni od misij boste morali dvigniti raven iskanja. Najlažji način za to je ubiti policista. Vendar pa morda ni lahko najti odvetnika. Vendar, če imate pri roki policijski avto, potem je ta naloga večkrat poenostavljena. Vendar upoštevajte dejstvo, da ne boste mogli klicati, ko boste iskali. Poleg tega, ko boste ubili enega od policistov, vas bodo preostali operativci odprli za streljanje.

Kako narediti svetlobo v glavo?

Dajmo nekaj nasvetov o prenosu "GTA 4" našim bralcem, ki kot platformo za igralno konzolo uporabljajo igralno palico. Če želite narediti hitre in natančne posnetke, preprosto pritisnite gumb Auto-Aim, nato pa izberite področje telesa, ki ga želite udariti s kravato. Nato, ko je zadosten ciljbo le malo premaknil odtok - Nico sam bo usmeril sovražnikovo glavo.

Za igralce, ki uporabljajo osebni računalnik kot igralno platformo, podjetje Rockstar (podjetje za razvijalce) ni ponudilo take možnosti za samodejno ciljanje. Vendar pa imajo lastniki računalnika eno veliko privilegij - spremembe. Z njihovo pomočjo lahko v mapo z igro namestite programe drugih proizvajalcev, ki ne razširijo le zmožnosti igranja, temveč tudi izboljšajo grafično komponento GTA 4. Modni klici za gasilce ali reševalna vozila, zamenjava avtomobila in teksture orožja, popravki različnih napak in pomanjkljivosti so daleč od popolnega seznama, kaj je mogoče prenesti in namestiti na prvotno igro. Če želite le v glavo, z igro tipkovnice in miške, bo dovolj, da greste na mods stran in prenesete vtičnik, ki je namenjen temu. Podrobna navodila za namestitev običajno ustrezajo datoteki. Prenesite podobne programe samo iz dokazanih virov, saj pogosto postavljajo različne viruse, ki škodijo računalniku, ali celo pošiljajo vaše osebne podatke tretjim osebam.

Način, kako obnoviti zdravje misije

Še naprej preučujemo skrivnosti "GTA 4", ki bodo pomagali igralcu, da začne igro. Če ne morete opraviti nobenih nalog, povezanih s streljanjem skozi večno pomanjkanje zdravja, lahko uporabite majhen trik, da obnovite HP tolikokrat, kot želite. Samo zapustite območje misije inpojdite na kraj, kjer se prodajajo hot dogi. Slastna in hranljiva hrana bo obnovila vašo moč in se boste lahko vrnili k streljanju s polno zdravstveno rezervo.
To metodo lahko uporabite za nedoločen čas. Najbolj neposredna stvar se bo zgodila v tistih misijah, kjer igralec doživlja resno pomanjkanje kompleta za prvo pomoč. Kaj pa, če v bližini ne najdem hot dog kioska? Samo vzemite mobilni telefon in pojdite na vaše prebivališče. Desno od vhoda bo manjši števec, kjer lahko obnovite zalogo sil. Po tem, samo sedite v drugem taksiju in se vrnite k nalogi.

Hitro prejemanje denarja

Denar v GTA 4 je bil vedno velik problem za igralce. Zelo težko jih je zaslužiti na naraven način, vendar obstaja veliko možnosti, kjer lahko vložite nekaj tisoč dolarjev. Torej, kako lahko čim hitreje zaslužite v GTA? S tem algoritmom lahko uporabite majhen hrošč.
 • Našli smo bankomat in ustvarili zastoj avtomobila okoli njega.
 • Čakamo, da nekdo iz NPC želi dvigniti denar in ga pustiti notri.
 • Pričakujemo, da bomo denar od mimoidoče odstranili in ga kakor koli ubili.
 • Vzamemo denar in zapremo past.
 • Po tem bo nujno prišel rešilec na mesto zločina, vendar medicinske sestre ne bodo mogle prodreti v notranjost in stati ob avtu. Tekmo za krajše razdalje, nato pa se vrnemo na bankomat in vidimo, da je NPC ponovno živ. Ponoviubiti, vzeti denar in ponoviti postopek. Tako lahko zaslužite dovolj zneskov, dokler ne vidite policije.

  Parkirišča

  Razmišljate, kakšni namigi je GTA 4 pustil igralcem igralcev? Na začetku igre imamo možnost shraniti en avto na parkirišču, imenovanem Residents Parking Only. Pravzaprav lahko postavi celo dve vozili, če jim omogočata izdelavo svojih dimenzij - skrivnost ni v tem. Ko igra napreduje, lahko igralci kupijo tudi nove nepremičnine in postavijo stroje, vendar le malo misli, da ni potrebno kupiti nepremičnine ali uporabljati parkirišča, ki so pred vašim domom, da bi prihranila vozila. Skozi mesto so razpršena mesta z oznako "Samo stanovalci". Na takih parkirnih mestih lahko zapustite katerokoli motorno kolo ali avto, nato pa se po določenem času vrnete za prevoz - bo v redu. Torej začnite raziskovati mesto, da boste zgradili lastno redko parkirišče.

  V zvezi s prejšnjimi odstavki

  Zdaj veste o skrivnostih v "GTA 4" malo bolj. Vsi vam bodo pomagali pri igri, vendar pa obstaja tudi ogromen nabor različnih presenečenj, ki so jih razvijalci pustili okoli Liberty Cityja. Nekateri od njih so še danes neraziskani, zato skrbno raziščite mesto, da bi našli zanimive predmete in napise. Na primer, poskusite najti nekaj iz naslednjega seznama.
 • Srce kipasvobode Če dobite helikopter in letite proti otoku sreče, boste prej ali slej prišli do kipa svobode. Pop up, da pridemo do najvišje ravni, po katerem morate najti vrata z napisom "Ni skrite vsebine. Pojdimo noter in vstopimo v sobo s srcem, ki je veriženo z vseh strani." Ko se ustreli v "notranji organ" Obstajajo sledi krvi.
 • Album Clarka Norrisa. Če greste v stanovanje Bohana, potem se prepričajte, da vzamete ostrostrelno puško, da bi natančneje pogledali majhne predmete, ki so znotraj. najdete album Ime slavnega reperja iz Los Santosa je igralec OG Lock.GTA, ki ga pozna GTA San Andreas, toda pravi pashal je, da je ta album sklic na ustvarjalnost slavnega raparja Eazy-E. Že dolgo so se GTA in Sain's Row tekmovali za pozornost navdušencev, zato ni presenetljivo, da v četrtem delu DTA najdete veliko sklicevanj na konkurenčni izdelek. in v finalu GTA 4): "I sa Cunt" ali "See more funny". Morda je Rockstar želel pokazati svoje zaupanje, da bo njihov izdelek presegel konkurenco.
 • In to niso vse pašalokse, ki jih je mogoče najti v igri. Mnogi igralci se zavedajo, kako razvijalci radi vgrajujejo 69 povsod, kjer je to mogoče (napotitev na dobro znano mesto). Igralci iz celega sveta učijo na stotine različnih posnetkov zaslona od Grand Theft Auto IV naprejki jo ta številka predstavlja v imenih ulic, organizacij ali živilskih proizvodov. Morda bi morali iskati tudi?

  Video in izhod

  Upamo, da vam je ta članek pomagal izvedeti več o zanimivih presenečenjih in skrivnostih GTA 4. Če te informacije ni bilo dovolj, se prepričajte, da si pogledate malo videa, katerega avtor pripoveduje o številnih zanimivih odtenkih, ki so se gibali v igri iz preteklih delov. Če ste ljubitelj te serije, se spomnite večine teh trenutkov. Želimo vam prijetno igro!

  Sorodne publikacije