Teclast X98 Pro: pregled tabličnega računalnika

Kdo sanja o močni in funkcionalni tableti? Kitajska družba je izdala tretjo različico linije Teclast - X98 Pro. Spodaj bo prikazan pregled tega pripomočka. Ta model se je pojavil v prodaji poleti 2015. Opremljen je z novim procesorjem. Ker operacijski sistem pomeni Windows 10. Obstajajo spremembe z dvema operacijskima sistemoma in kot druga izbrana Android. V tem članku bomo pogledali posebnosti zunanjega oblikovanja tablet, njegovih specifikacij in povratnih informacij lastnikov.

Sklop komponent

Pregled Teclast X98 Pro se bo začel z opisom celotnega sklopa. Proizvajalec tabličnemu računalniku ne ponuja ničesar nenavadnega. V polju bo kupec našel vso potrebno dokumentacijo (garancijsko kartico, potrdilo in priročnik), USB kabel in napajalnik. Druge dodatke je treba kupiti posebej.


Pomembno je omeniti, da ta tableta deluje s tipkovnico. Ko je povezan, postane popoln netbook. Lastniki lahko delajo z dokumenti, ko ste na poti. Proizvajalec v tovarno ni dodal tipkovnice, saj se je štel za dodatno opremo. Lahko pa ga kupite v kateri koli specializirani trgovini.

Oblikovanje

Nadaljevanje pregleda Teclast X98 Pro, razmislite o oblikovnih značilnostih. Navzven, tableta ima nekaj podobnosti s proizvodi podjetja "jabolko". Oblikovanje lahko zagotovo imenujemo elegantno in privlačno. Beli okvir teče okoli zaslona. Razvijalci na nadzorni plošči niso prikazali nobenih kontrol. Edina stvar je toje nad zaslonom - objektiv sprednje kamere.


Zadnji pokrov pripomočka je aluminijast. Odstranjen je zvočnik in objektiv kamere. Na levi strani so mehanski gumbi za vklop /izklop naprave in nastavitev glasnosti. Na isti strani spodnjega dela tablice lahko vidite priključek za zunanji medij. Nekatere pripombe so bile podane na lokaciji USB vrat in priključka za slušalke. Proizvajalec jih je iz neznanega razloga postavil na spodnji del. Kar zadeva velikost naprave, potem, kot 10-palčna tableta, niso velike. Višina in širina ohišja sta 240 x 169 mm. Debelina je nedvomna prednost, saj je le 78 mm. Če primerjate nekatere modele tablet, ki se izvajajo v sistemu Windows, potem je ta model nesporni vodilni v tem kazalniku. Teža naprave je majhna - samo 522 g.

Teclast X98 Pro: Pregled specifikacij

Ta model ima odličen 97-palčni zaslon. Izdelana je s tehnologijo IPS. Zaslon ima širok kot gledanja in odlično barvo. Slika je prikazana v ločljivosti 2048 x 1536 px. Pixelization s prostim očesom ni opazen. Dovoljenje je 264 ppi. Ta model tablet deluje na 4-jedrnem procesorju Intel Atom x5-Z8500. Vsak od računalniških modulov je pospešen na 1.440 megahertz. V povezavi z glavnim čipom nameščena grafična kartica Intel HD Graphics. 4 GB RAM-a vam omogoča, da presodite moč pripomočka. Za primerjavo, recimo, da ponujajo konkurenčne modelenajveč 2 GB. Vgrajen pomnilnik v 64 GB tablet. Presenetljivo je, da je razvijalec predvidel in podprl pomnilniške kartice.
Operacijski sistem, na katerem deluje Teclast X98 Pro, Windows 10, je v nekaterih spremembah nameščen tudi v sistemu Android 5.1. V tej napravi in ​​fotoaparatu so na voljo. Spredaj je opremljen s senzorjem velikosti 9 milijonov slikovnih pik. Glavni proizvajalec je izbral ločljivost 5 MP. Tableta je opremljena z modulom Wi-Fi. Deluje brez povezave na račun baterije 8000 miliamperov na uro.

Teclast X98 Pro: Pregled lastnika

Če skrbno preučite vse preglede lastnikov, predstavljenih na spletu, lahko poudarite prednosti in slabosti tega pripomočka. Za začetek upoštevajte prednosti. Večina uporabnikov je bila zadovoljna z veliko količino "RAM-a" in visoko zmogljivostjo. Tableta se popolnoma ujema z vsemi aplikacijami, zasnovanimi za 64-bitni sistem. Nadaljujmo govoriti o spominu. Prostornina integriranih prijetno presenečenih uporabnikov znaša kar 64 GB, velikost repozitorija pa lahko poveča zunanji medij. No, seveda, nedvomno prednost te naprave je odličen zaslon. Kot vedno ni bilo brez pomanjkljivosti. Za njih so uporabniki pripisali izpad napajanja in grelnik procesorja. Tudi dejstvo, da razvijalci niso uporabljali oleofobne prevleke, zaradi česar je zaslon zelo umazan pripisuje slabosti.

Sorodne publikacije