Pametni telefon Nokia Lumia 630 Dual SIM: funkcije, opis, pregledi

Če izberete pametni telefon, bodo kupci zagotovo pozorni na najrazličnejše tehnične lastnosti pripomočka. Eden od pomembnih dejavnikov je operacijski sistem, ki je nameščen na pripomočku in ki ga mora nenehno obravnavati. Izbira lahko prihaja iz Apple iPhone ali Google Android, poleg tega pa tudi Microsoft Windows Phone. Večina kupcev je prepričanih, da so glavni konkurenti v tem primeru le prva dva operacijska sistema. Slednje - Microsoft Windows Phone - preprosto niso upoštevane. Toda zaman Naprava Windows Phone je odlična kombinacija kakovosti, ki ima zaslon na dotik, polprevodniški material, funkcionalnost operacijskega sistema in zmogljivost procesorja. Zato Nokia Lumia WP, ki je pred kratkim spremenila svoje ime v Microsoft Lumia, zasluži posebno pozornost potencialnim uporabnikom.

Prednost novih modelov

Ko je WP izdal novo različico 8.1 na telefonih Nokia, ima veliko prednosti pred pametnimi telefoni razreda Android. WP 8.1 podpira dve SIM kartici, ozadja, žive ploščice, center za sporočila in druge uporabne funkcije. Povprečni kupec pametnih telefonov Windows se zdi veliko bolj znan in prijazen. Hkrati uporabniki uživajo visoko delovno hitrost modelov, multimedije, odlično izvedbo fotoaparata, kot tudi firmware Nokia s svojo glasbo in zemljevidi navigacije brez povezave.
Uporabniki telefona Windows Phone niso dovolj zagotovilisvobode Bilo je veliko manjše kot, na primer, Google, ki uporablja Android. Slednje vam omogoča, da vse dobesedno spremenite tako, da v trgovino z vdelano programsko opremo namestite samo en "pontcher". WP tega ni dopustila, zato so kupci s posebno skrbjo in radovednostjo zaznali precej veliko posodobitev delovnega paketa 8. \ t In prvič se je ta različica pojavila v modelu pametnega telefona Nokia Lumia 630 Dual SIM. To je poceni model znane finske družbe. Cena Nokia Lumia 630 Dual SIM je 7990 rubljev na različico, ki ima eno kartico SIM, in 8490 rubljev za tisto, ki predvideva izdelavo dveh "semikel". Ta pametni telefon je zanimiv za mnoge uporabnike. On je prvi pripomoček z različico operacijskega sistema Windows Phone 8.1, ki jo ponuja Microsoft. Praviloma se takšne resne transformacije začnejo z visoko zmogljivimi napravami. Vendar pa je tokrat proračun in skromna Nokia Lumia 630 Dual SIM izbrana za novo različico platforme. In to je razumljivo. Če se bo novi operacijski sistem dobro obnašal na skromni napravi, bo to v redu.

Spoznavanje sveta Lumia

Nokia Lumia 630 Dual SIM pregled jasno pokaže, da ima ta pripomoček nekaj trenutkov, ki niso specifični za Windows Phone. Prvič, to je podpora za dve SIM-kartici, kot je opisano zgoraj, in tipkovnico, občutljivo na dotik, na zaslonu. Nokia Dumia 630 Dual SIM je precej dobra.
To ne pomeni prisotnosti kabla USB in slušalk, vendar obstaja spremenljiva plošča. V polju, v katerem je telefon, lahko najdete več navodil, baterijo in polnjenje. Nokia Lumia 630 Dual SIM ni priložena pripomočku.
In glavniOpomba tega modela seveda pričakujejo mnogi kupci sistema Windows Phone 8.1. Oglejmo si še več funkcij Nokia Lumia 630 Dual SIM.

Primer

Pregledi telefona Nokia Lumia 630 Dual SIM potrjujejo dejstvo, da je proizvajalec tega pripomočka izbral standardno zasnovo, značilno za linijo Lumia. Poleg tega je telo tega pametnega telefona trdna zasnova, ki lahko vzdrži tudi občasne padce z višine. Poleg tega ima pametni telefon Nokia Lumia 630 Dual SIM lep izbor barv, kar ga razlikuje od drugih modelov. To naredimo z odstranljivo, enostavno zamenljivo zadnjo steno. Matt pokrov ohišja, material, ki služi polikarbonata, proizvajalec sprosti v oranžni in črni, rumeni in zeleni, kot tudi v beli barvi. Obloga obloge zadnje plošče doseže sprednji del sprednje strani. Slednji, popolnoma črni, ni zaščiten z oleofobnim premazom, zato so prstni odtisi dobro vidni na njem. Seveda to ni preveč priročno. Vendar pa je treba spomniti, da je cena Nokia Lumia 630 Dual SIM vam omogoča, da bi pametni telefon na proračun razreda.

Ena od pozitivnih točk je prisotnost zaščitnega stekla Gorilla Glass na sprednji strani pripomočka. To je precej trden material 3. generacije. Edini vidni elementi na ohišju so mikrofon in zvočnik.
Gadget telo Nokia Lumia 630 Dual SIM ima več posnetih stranic. To mu zagotavlja dodatno udobje v roki. Za telesom sta zvočnik in kamera. Na desni strani so gumbi nastavljeni tako, da omogočajo in onemogočajo napravo, kot tudi prilagajanje glasnosti. V zgornjem deluproizvajalec naprave je namestil konektor, katerega velikost je 35 milimetrov. Spodnji del plošče ima izhod microUSB.
Pod pokrovom lahko najdete shrambo za dve različni kartici SIM ali microSD, ki lahko podpirajo kartice do 128 GB. Na voljo so šele, ko je baterija odstranjena iz pripomočka. Sprednja plošča naprave se deli z velikim zaslonom, tremi tipkami na dotik, zvočnikom in miniaturnim izhodom vgrajenega mikrofona. Veseli so lastniki tega pripomočka in odlična ergonomija. Omogoča vam udobno dolgo in neprekinjeno delo s cevjo. Roka lahko brez težav doseže vsak dotik ali gumb za strojno opremo.
Navzven je ta model Nokia zelo podoben drugim pametnim telefonom v isti vrstici. Glede na lastnike teh pripomočkov imajo naprave dobro kakovost izdelave. Prvič, to se odraža v tesnem prileganju materialov. Hkrati je zaradi posebne oblike pokrova telo aparata praktično monolitno. In to kljub dejstvu, da so težave, ki nastanejo s proračunskimi pametnimi telefoni, povezane s kakovostjo zbirke. Vendar uporabniki tega modela ne prejmejo negativnih povratnih informacij o tem računu. Seveda pa so njegove proračunske značilnosti Nokia Lumia 630 Dual SIM, ki jih je mogoče prelomiti, težko, vendar pa so vse izravnane z odlično kakovostjo proizvodnje. Med resnimi pomanjkljivostmi je pomanjkanje posebnega gumba za fotografiranje. To je obvezen atribut dragih pametnih telefonov Lumia. Razenda v obravnavanem modelu prvič uporabnik ne vidi gumbov strojne opreme pod zaslonom. Nadomeščajo jih virtualne.

Zaslon

Glede na značilnosti telefona Nokia Lumia 630 Dual SIM, med njimi je treba omeniti naslednje: pripomoček je opremljen z 45-palčnim zaslonom z gostoto slikovnih pik 218 ppi. Podobne funkcije za proračun pametni so precej dobri. Njegov zaslon se popolnoma drži pod bleščečimi sončnimi žarki. To je mogoče zaradi uporabe tehnologije podjetja Clearblack, ki ščiti pred bleščanjem.
Nekatere funkcije naprave Nokia Lumia 630 Dual SIM so značilne za to linijo. Zlasti je v meniju pripomočka na voljo element, ki vam omogoča povečanje ali zmanjšanje varnosti barv, kakor tudi rahlo popravljanje barvne temperature (če je potrebno). Mimogrede, taka funkcija je zelo jasna. Zaradi tega je upravljanje barv mogoče le, če ciljate na nekaj, ki se pojavijo na zaslonu slik. Ta proces je zelo lep. Enostavna je tudi za neobučene uporabnike. Zaradi proračunske možnosti pametnega telefona nima svetlobnega senzorja. Nastavitve za napravo Nokia Lumia 630 Dual SIM temeljijo na svetlosti treh nastavljenih načinov - visoki, srednji in nizki. Prva je najbolj optimalna v dnevnih urah na ulici. Povprečni način je priporočljiv za sobe, nizka pa v temi. Glede na povratne informacije uporabnikov je kakovost zaslona, ​​izražena v največjih kotih gledanja in občutljivosti senzorja, najbolj prijeten vtis. Kompenzira rahlo bledo barvo v primerjavi zstandard, katerega svetlost ni mogoča zaradi manjšega prostora sRGB.

Strojna oprema

Raziskovana navodila Nokia Lumia 630 Dual SIM ne nosi nobenih nepričakovanih trenutkov. Za to obstajata dva razloga. Prvič, specifikacije pripomočka v njej so popolnoma skladne z njegovo vrednostjo. Drugi razlog je v odsotnosti močne strojne opreme za Windows Phone. Kljub svojim skromnim nastavitvam pa ta pametni telefon z dvema sedmičnima karticama opravlja svoje dnevne naloge veliko bolje kot nekateri resni Androidni modeli. In to je velik plus za Windows Phone, ki ga praznujejo številni uporabniki.

Procesor

Pametni telefon Nokia Lumia 630 Dual SIM je prvi proračun, ki omogoča uporabo 4-jedrnega procesorja. Imajo Snapdragon Qualcomm 400 MSM8926, ki je izdelan z 28-nm procesno tehnologijo in je opremljen s korteks-A7 jedri. Ta rešitev je precej pogosta za segmente poceni pripomočkov v svetu Android.

RAM

Njena v pametnem telefonu Lumia 630 je le 512 MB. Kljub tako majhnemu znesku, vmesnik vmesnika teče gladko. Poleg tega se Temple Run 2 odlično izvaja in namesti približno deset aplikacij, ki so priložene napravi. Za Nokia Lumia 630 Dual SIM je značilna počasnost za proračunske zaposlene. To je način za odpiranje in zaprtje vseh razpoložljivih aplikacij. Način "pacient za" je na voljo tudi za fotoaparat. Vendar pa uporabniki, ki so imeli v rokah najnaprednejše pametne telefone Android, opozarjajo, da so imeli občutek, da je ta proračunerhitreje izvaja operacije. Poceni pripomoček v svoji agility superiornosti je v isti ceni Android-dualSim, ki je opremljen z istim zaslonom v 45 palcev. Seveda ni nobenih pritožb glede hitrosti sistema. Ne samo, da jih krasi njihova kamera. Njen začetek je odložen za 4-5 sekund, kar preprečuje fotografiranje.

Zvočnik

Nahaja se na zadnji strani Lumie 630. Uporabniki so zelo zadovoljni z njegovim delom. Zvočnik se predvaja glasno in ustvari prijeten zvok. Prstan lahko slišite tudi na prometni ulici.

Baterija

Nekatere negativne ocene o pametnem telefonu Lumia 630 se nanašajo na ogrevanje njegovega ohišja, kar velja za nalaganje in polnjenje. Kaj je ponudnik baterij Nokia Lumia 630 Dual SIM? To je baterija, katere zmogljivost je 1830 čarovnik.
Po mnenju proizvajalca je sposoben zagotavljati zmogljivost pripomočka v 16 urah med pogovorom ali 648 ur, ko ga najdete v stanju pripravljenosti. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, so prepričani, da bo polnjenje telefona zadostovalo za en dan dela. Hkrati 30% zmogljivosti baterije pomeni 2 uri gledanja videa.

delo s kartico SIM

Kaj je privlačno za napravo Nokia Lumia 630 Dual SIM? Kot že omenjeno, je to pametni telefon za dve sedem kartic. Hkrati sta oba aktivna. 3G pa podpira samo eno režo. Na splošno je bil sistem zelo priročen. Za tiste, ki želijo delati s prvo sedem kartico, boste morali odpreti aplikacijo "Telefon". Zaščitena je z isto imensko kartico. Ima svoje stike, seznam klicev. Po kakovostikomunikacije in sprejemanje od lastnikov pametnih telefonov ni nobenih zahtevkov. Model zagotavlja prisotnost enega radijskega modula, tako da prisotnost druge SIM-kartice v delovnem času ne daje učinka. Vendar pa je bilo podjetje sposobno uvesti edinstveno shemo. Sestavlja ga dejstvo, da je druga sedem-kartica aktivna tudi v primeru, ko gre klic na glavno kartico. To omogoča uporaba tehnologije X-preusmeritev.

Kamera

Pri dobrih svetlobnih pogojih vam pametni telefon omogoča, da dobite zelo kakovostne slike, ki so primerne za souporabo v družabnih omrežjih. Fotoaparat Lumia 630 ima ločljivost 5 milijonov slikovnih pik. Vendar je slabo, da nima izbruha. V pametnem telefonu manjka in se stabilizira. Kot je za video, njegov pametni telefon snema z največjo ločljivostjo 720p. Rezultati posnetkov niso impresivni, vendar so precej dobri.
Včasih slika postane preveč temna. Vendar pa lahko pametne telefone, ki so na voljo na pametnem telefonu, popravijo situacijo. Z njihovo pomočjo lahko ročno nastavite osvetlitev, ravnovesje beline, hitrost zaslonke itd.
Nokia je splošno znana po svojih pripomočkih s posebnim poudarkom na fotografiji. Potrditev tega - prisotnost dveh vlog za slike. Ena od njih je kamera Nokia. Dodate lahko zgoraj navedene ročne nastavitve. Drugi je Nokia Creative Studio. Z njim lahko uporabnik okrasi končne okvirje, hkrati pa poudari barvo, ki jo izbere.

Uporaba novega OS

Nobenega dvoma ni, da je razvoj sistema Windows Phone 8.1 najboljši mobilni izdelek.Nokia nazadnje. V tem modelu lahko uporabniki delajo z mapami in se premaknejo v vrstico s sporočili. Veseli se njih in prisotnosti pomočnika. Vse to je postalo pomemben korak naprej, kar omogoča uporabnikom, da še naprej ostanejo zvesti pametnim telefonom Nokia, ki jih poganja WP. Katere inovacije so prisotne v tej nadgradnji? Nokia Lumia 630 Dual SIM ima tako pomembne funkcije, kot so: - osvetlitev zaslona;
- kamera za hiter zagon;
- Wi-Fi;
- hiter dostop do vseh nastavitev;
- Bluetooth. In to je vse razen zadnjih novic o najnovejšem pripomočku. Seveda se lahko vsaka od zgoraj opisanih funkcij, ki je v oknu za obvestila, še vedno lahko pošlje. Vendar pa je bilo to storjeno le, če je uporabnik želel v obliki "žive" ploščice, ki je padla na namizje. To je samo iskanje prave datoteke v tem heterogenem kaosu, ki je včasih trajalo dolgo. Nokia Lumia 630 Dual SIM vam omogoča, da si ogledate potrebno datoteko na območju zaslona, ​​ki je prikrajšana za nepotrebne barve. In to je veliko lažje in bolj priročno. Pri tem modelu je še posebej pomembna prisotnost elementa, imenovanega "Kamera". Konec koncev, kot je navedeno zgoraj, ni ključa za zagon te aplikacije. WP 8 daje uporabniku možnost, da spremeni obstoječi seznam uporabnih funkcij zanj. Zato lahko sporočila v meniju sprejmejo le tiste aplikacije, ki so v interesu lastnika pametnega telefona. Druga prednost novega OS je prisotnost pomočnika Cortane. Pokličete ga lahko tako, da pritisnete in držite na sprednji straniPlošče vrstic za iskanje. Ta pomočnik popolnoma razume ruske besede. Hkrati pa je sposoben, tudi z različnimi uspehi, prepoznati človeški jezik. Za razliko od Googla v tem primeru, le da Cortana še ni mogel vljudno opozoriti uporabnika, ko zapusti zabavo, da ne bi zamudil zadnjega avtobusa. Vendar pa so tisti, ki sodelujejo pri razvoju sistema Windows Phone, še vedno pred nami. Druga značilnost nove različice operacijskega sistema je pomanjkanje zmožnosti uporabnika, da se prijavijo v kateri koli njegov račun, ne da bi določili pravilen čas in datum. Brez tega ne morete niti poslati fotografij na OnerDive. Toda v tem primeru lahko razvijalcem odpustimo. Imeli bodo še dokaj veliko delo, namenjeno urejanju novih pametnih telefonov. To velja za zelo dolg nastavitveni meni, kjer so nastavitve zaslona skrite v dobesedno več točkah, kot tudi navodila za odpiranje izenačevalnika igralca, ki je v nasprotju z logiko uporabnika. Vendar je danes, s skoraj brez dna volumna nastavitev, uporabnik sposoben najti podporo za Swype. Potrebovala ga bo za tipkovnico. Poleg tega WP8 ponuja podatkovni števec, ki lahko omeji mobilni promet in samodejno vzpostavi povezavo z razpoložljivimi brezžičnimi omrežji Wi-Fi. Omogoča, da ta operacijski sistem izvaja povezavo VPN. Čas iskanja za zahtevane funkcije se znatno poveča zaradi pomanjkanja logike v sistemu menijev. Uporabniki upoštevajo, da morajo vsakič dvomiti v prisotnost aplikacije.Bolj udoben meni ima novejše različice. V zvezi s tem so nekateri lastniki pametnih telefonov nameščeni na Nokia Lumia 630 Dual SIM Windows 10. Kljub temu, da ta pripomoček spada v proračunsko kategorijo, ima aplikacijo Drive +, ki omogoča navigatorju delo. Glede na uporabniške ocene ima Nokia Lumia 630 Dual SIM ogromno število nameščenih aplikacij. Včasih je čudno, kako se lahko prilegajo spominu pametnega telefona, ki je le 8 GB. Večina razvitih aplikacij je v lasti družbe Nokia. Med njimi so kartografski, pa tudi projektor Photobeamer, Nokia Mixradio, Ringtonemaker, Studio in drugi. Obstajajo modeli in uporabniško znane aplikacije Yandex, kot so Metro, Electric, Search. Pripomoček omogoča branje in prenos knjig z vnaprej nameščeno storitvijo »Litrov«. WP8 lastniku pametnega telefona omogoča uporabo različnih uporabnih aplikacij, vključno z zdravjem in fitnesom. Lahko beleži porabo in porabo kalorij ter spremlja športne rezultate.

Firmware

Včasih je treba obnoviti normalno delovanje telefona. To se dogaja tudi z napravo Nokia Lumia 630 Dual SIM. Firmware v tem primeru je edina možnost, in to je mogoče storiti brez zatekanja k zasebnim mojstrom ali servisni center. Kaj storiti v primerih, ko je pametni telefon prenehal odzivati ​​na ukaze, se ne vklopi, občasno zamrzne, ne najde omrežja, ni posodobljen itd.? Če želite začeti, jo preprosto poskusite znova zagnati in ponastaviti nastavitve. V skrajnostiPrepisati ga boste morali s pomočjo uradnega orodja za obnovitev naprave Windows. Firmware "Lumiya 630", praviloma ne povzroča posebnih težav, tudi za ne zelo izkušene uporabnike.

Sorodne publikacije