Zakaj ne pošljete SMS iz iphone: iskanje vzrokov in jih popraviti

Pogosto se pojavijo situacije, v katerih morate stopiti v stik z določeno osebo, SMS pa ni poslan. V tem primeru se uporabnik počuti ločeno od družine in prijateljev. Kaj storiti in kako poslati SMS, če iphone noče posredovati besedilnih sporočil?

Splošne informacije

V programu "Sporočila" na iPhone-u lahko pošljete besedilo sporočila iMessage ali kot običajno SMS sporočilo. Težave, povezane z neuspešno identifikacijo. Mnogi uporabniki se sprašujejo, zakaj SMS ni poslan iz iphone in kaj storiti v tej situaciji?
Lastniki pametnih telefonov pogosto vidijo klicaj, ki se pojavi pri pošiljanju sporočil. Ta opomnik označuje neuspešno pošiljanje sporočila prejemniku.

Zakaj ne pošljete SMS-a iz telefona?

Lastniki Apple morajo vedeti, da je z vsemi težavami bolje, da se obrnete na strokovnjaka v servisnem centru. Vendar pa lahko uporabniki pomagajo pri enostavni manipulaciji, opisani v tem članku. Obstaja več razlogov, zakaj ne pošljete sporočila SMS iz telefona iphone. Prvi (in najbolj očiten) - odsotnost celičnega signala. Poleg tega lahko uporabnik preprosto nima dovolj denarja na računu. Vendar pa obstajajo še drugi problemi, ki jih je treba popraviti.


Uporabnik lahko napravo ponovno zažene. V nekaterih primerih lahko pomaga izbrisati sporočilo innjegovo ponovno pošiljanje. Naslednje metode vam bodo pomagale nastaviti pošiljanje sporočil na iPhone. V nekaterih primerih razlogi za napačno pošiljanje sporočil morda niso povsem očitni, zato mnogi vprašajo: "Zakaj ne pošljete SMS-a iz telefona?"

Izvajanje prisilnega ponovnega zagona

Najprej se morate obrniti na najučinkovitejšo metodo. Dovolj je, da uporabnik prisili napravo, da se ponovno zažene, hkrati pa pritiska na gumb za vklop in gumb Home. Izdelava trdega ponovnega zagona bo pomagala odpraviti težave, povezane z nemožnostjo pošiljanja sporočila SMS na iPhone. Če ta metoda ne deluje, morate uporabiti druge metode.


Ponastavitev omrežnih nastavitev

Lastnik lahko poskusi ponastaviti omrežne nastavitve v mobilni napravi. V ta namen pojdite na razdelek »Nastavitve«, izberite »Osnovno« in kliknite gumb »Ponastavi«. Potem mora uporabnik potrditi to operacijo in preveriti pravilno pošiljanje SMS-sporočil. Pomembno je vedeti, da bo ponastavitev nastavitev samodejno izbrisala vsa shranjena gesla za omrežja Wi-Fi.

Preverjanje nastavitev za iOS

Najlažji in najučinkovitejši način za obnovitev funkcije pošiljanja sporočil je aktiviranje ustrezne možnosti v nastavitvah iPhonea. Uporabnik mora odpreti meni Nastavitve in odpreti element »Obvestilo«. Preverite, ali je stikalo v aktivnem stanju.
Uporaba te funkcijeomogoča pošiljanje sporočila SMS, če iMessage ni na voljo. Če je ta možnost aktivirana, jo morate izklopiti in počakati nekaj sekund. Nato morate ponovno omogočiti funkcijo »Pošlji SMS«.

Brisanje sporočil

Če zgornje metode ne vodijo do želenega rezultata in lastnik naprave ne ve, kako poslati SMS, lahko uporabite to preprosto, a učinkovito metodo. Uporabnik pripomočka je dovolj, da izbrišete sporočilo o težavi, ponovno natisnete besedilo in ga poskusite znova poslati. Izvajanje takega postopka prepovedi vam bo omogočilo, da obnovite pravilno pošiljanje besedilnih sporočil.

Zamenjava kartice SIM v drugi napravi

To je eden od najbolj nestandardnih načinov, ki se lahko ponaredijo, če se zgoraj navedene metode izkažejo za neučinkovite. Uporabnik mora preurediti kartico SIM v drug pametni telefon in nastaviti SMS center. Pet minut kasneje lahko lastnik pripomočka odstrani SIM-kartico iz mobilne naprave in jo namesti na pametni telefon. Po izvedbi teh manipulacij bo uporabnik lahko brez težav pošiljal SMS-sporočila.

Klicanje operaterju

Uporabnik lahko od operaterja zahteva, da vključi pošiljanje besedilnih sporočil. Strokovnjak bo zagotovil potrebne informacije in številko dejanskega SMS-centra. Zaposleni te informacije posredujejo brez težav, ker niso zaupni.
Po prejemu številke morate številko SMS-centra, nastavljeno na napravi, ponastaviti z ukazom ## 5005 * 7672 #. Potem pamorate nastaviti dejansko število SMS-centra, izbrati morate ukaz ** 5005 * 7672 in dodati dodano številko. Če je po vnosu ukaza uporabnik videl napako, ne smete biti pozorni nanj. Praviloma se nova številka uspešno vzpostavi. To lahko preverite z bližnjico na tipkovnici, ki jo določa prva.

Obnavljanje iPhonea

Priporočljivo je, da pred ponovno zagonom iPhonea varnostno kopirate iPhone. S to metodo boste lahko rešili vse težave, povezane s pošiljanjem besedilnih sporočil. Če je bila začetna aktivacija pametnega telefona izvedena z drugo kartico s sedmimi karticami, potem je težava pri pošiljanju SMS sporočil očitna. V tem primeru se namestitev na pametni telefon izvede nepravilno. Lastnik pripomočka mora obnoviti iPhone in ga aktivirati z novo kartico SIM.

Onemogočanje pošiljanja sporočil SMS iz drugih naprav

Sprostitev operacijskega sistema iOS 8 in iOsX je lastnikom pripomočkov omogočila pošiljanje sporočil s kartice SIM, ki je na iPhone-u, z napravo iPad ali Mac. Uporaba te funkcije lahko negativno vpliva na pošiljanje običajnih sporočil SMS.
Za pravilno delovanje naprave je dovolj, da odprete razdelek "Nastavitve", izberete "Sporočila" in pritisnete gumb "Posredovanje sporočil". Uporabnik mora onemogočiti vse naprave, določene v tem členu. Nato morate ponovno zagnati pametni telefon.

Internetna prekinitev

Če nimate internetnega prometa, lahko iOS vzpostavi internetno povezavo, ki ni na seznamu.uporabnika Posledično bo iphone poslal samodejno sporočilo. Lastnik naprave je dovolj, da odprete razdelek "Nastavitve", kliknete na gumb "Cellular" in izključite drsnik iz položaja "Podatki celic".

Preverjanje nastavitev

Nastavitev datuma in časa vpliva na številne druge funkcije. V zvezi s tem so lahko nepravilne nastavitve na iPhone glavni razlog, zakaj ni poslano nobeno besedilno sporočilo.

Kratek sklep

Pojav različnih glasnikov je povzročil, da se povpraševanje po sporočilih SMS stalno zmanjšuje. Zato mnogi uporabniki ne pošiljajo sporočil SMS iz telefona, zato je težko odkriti razlog za napačno pošiljanje. V določenih situacijah morajo lastniki pripomočkov uporabljati samo storitev sporočil SMS. Ob preučevanju informacij v tem članku, bo uporabnik hitro rešiti problem, zakaj ne pošljete SMS iz iPhone.

Sorodne publikacije