Kaj je "DTA": Značilnosti serije

Če ne veste, kaj je "DTA", potem ste novi v svetu video iger. To je ena izmed najbolj priljubljenih serij, ki vključuje 15 delov, med katerimi sta tako multiplatformska kot ustvarjena izključno za igralne konzole.

Začetek začetka

Prva igra serije je bila izdana leta 1997 in je postavila temelje za nadaljnje dele. V vsaki igri igralec dobi priložnost, da deluje kot kriminalec in opravlja različne misije (najpogostejše so kraje kopenskega in vodnega prometa, ubijanje in ropanje, pa tudi pogajanja s člani in skupinami tolp).


Po izidu "GTA 3" se je v seriji pojavilo veliko oboževalcev po vsem svetu in do pomladi 2011 je bilo prodanih več kot 100 milijonov izvodov iger serije. "DTA" na računalnikih je postala zelo priljubljena igra in začela prinašati ogromne dobičke svojim razvijalcem. V zvezi s tem so se znani hollywoodski igralci, kot so S. L. Jackson, M. Madsen, D. Woods, F. Vincent, R. Loytta in mnogi drugi, vključili v oddajanje likov v igri.

Značilnosti serije

Kaj je "DTA"? To je izmišljeni svet iger, v katerem igralna mesta temeljijo na resničnih. Na primer, New York je bil prototip za Liberty City, Miami pa za Weiss-City. "GTA 3" je bil takrat preboj v svoji seriji: to je bila prva tridimenzionalna igra, ne le pogled od zgoraj. Vsi dialogi so bili izraženi, za razliko od prejšnjih iger z dvodimenzionalno grafiko. Funkcija protagonista igre je postala brezosebna: Claude za celotno igro ni rekel niti besede. Kako razložitirazvijalci, zaradi časa, je bilo precej težko izvajati glas glavnega lika v mačjih prizorah, zato ga je bilo treba opustiti.


Posebno vzdušje

Naslednji del igre, ki se odvija v Weiss Cityju v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, so igralci sprejeli celo bolje kot prejšnji in postal najbolj prodajana igra v letu 2002. Glavni junak je Tommy Versetti, igralec, ki je vse igralce zapomnil kot zanimivo značilnost: razvijalci "niso učili" junaka, da se vrne, in teče drug ob drugem. Tudi protagonist igre ne zna plavati, in vstopanje v vodo ogroža lik z takojšnjo smrtjo. Razvijalci so lahko v 80-ih letih prenesli vzdušje v Miamiju skozi pokrajine, notranjost prostorov (nočni klubi, trgovine, kavarne), glasbo na radiu in seveda skozi zgodbo.

Priljubljena igra med blogerji.

Gaming mediji in video blogerji ljubezen to serijo veliko, internet lahko najdete veliko število pregledov o igri "DTA". Morda je ena izmed najbolj priljubljenih iger v rusko govorečem segmentu YouTube mogoče šteti za "GTA: San Andreas", ki je izšla marca 2004. Kljub datumu izida igre še vedno uživa izjemno popularnost. Na ta kazalnik vpliva tudi prisotnost multiplayer načina v igri, predstavlja veliko število priložnosti za igralce: lahko postanete član katere koli bande, kupite nepremičnine in kopenske, vodne ali zračne prevoze, dobite službo v eni od frakcij in tako naprej. Vsak strežnik ima po želji svojo igroDenarnico za igro lahko dopolnite z dejanskimi prenosi iz kartice ali mobilne številke. Državni prototip na GTA: San Andreas "je postal Kalifornija.
Akcija GTA 4 nas je ponovno pripeljala do Liberty Cityja, ki je postal precej bolj razvejan in še bolj podoben svojemu prototipu, metropoli New Yorka. Postali so priseljeni iz Srbije, Nico Bellique, ki išče načine za napredovanje po karierni lestvici in uresničitev ameriških sanj, kaj je "DTA" v okviru te igre? To je predvsem izboljšan sistem streljanja in rokovanja z novimi gibi. , srečanje na ulici, in policija začela "pametno". "Policija se mora zdaj skrivati ​​v posebnih zavetiščih in se ne zlahka skriti pred njihovimi očmi. Zadnja igra serije" GTA 5 "je postala preboj v žanru, kjer lahko igrate za tri glavne junake: Michael, Franklin in Trevor, vsaka od njih ima svojo edinstveno sposobnost.Vse igralne akcije potekajo v enem samem mestu - Los Santosu, ki je obkrožen s podeželjem. Po mnenju razvijalcev je karta igre postala veliko bolj igralni svet v prejšnjih delih. Eno od značilnosti igranja igre je mogoče obravnavati kot možnost preklapljanja med tremi junaki.
Povzemimo, kaj je "DTA". To je ena izmed najboljših serij iger, ki se bodo zagotovo uvrstile v zgodovino. Poskus, da bi igral v več delih, bi moral biti v vašem življenju vsaka oseba, ki se zanima za računalniške in video igre - vredno je!

Sorodne publikacije