Kako namestiti igre na Xbox 360 Freeboot: navodila korak za korakom

Ni skrivnost, da je konzola zelo drago užitek. Boste morali porabiti znaten znesek za nakup same naprave, za nakup dodatnih gamepads za to, zunanji trdi diski in tako naprej. Poleg tega so same igre dovolj drage in to je glavni problem. Vendar, za razliko od računalnika, kjer lahko vedno prenesete piratsko različico igre in uživate v procesu igranja s praktično brez težav, pri konzolah pa ni tako enostavno. Piratske igre sploh ne berejo, zato morate kupiti drage licenčne izdelke. Na srečo, če res želite imeti ne osebni računalnik, ampak konzolo, obstajajo posebne firmware, ki vam omogoča, da namestite piratske igre na konzolah. Vendar je treba opozoriti, da je konzolo zelo težko prikriti, zato zelo redko ljudje sami prevzamejo to zadevo. V večini primerov namerno pridobijo žico, ki jo je mogoče spraviti, da lahko takoj zaženejo piratske igre. Toda pred začetkom, morate rešiti še en pomemben problem: kako namestiti igre na Xbox 360 Freeboot? Konec koncev, ne morete samo iti na torrente iz konzole, kot iz računalnika, in nato prenesti igro, ki jo želite. Vse to boste morali narediti na veliko bolj zapleten način. Vendar pa je ta metoda na voljo vsem, tako da vam ni treba iti k strokovnjakom, kot v primeru z firmware konzole. No, čas je, da se naučite namestiti igre na Xbox 360Freeboot


Priprava

Če se odločite, da boste ugotovili, kako namestiti igre na Xbox 360 Freeboot, morate najprej pripraviti vse, kar potrebujete. Na srečo ne potrebujete veliko različnih orodij. Potrebovali boste samo neposredno konzolo z nameščeno firmware, flash pogon do osmih gigabajtov za snemanje prostih delovnih mest, da boste igrali (velikost ne sme biti manjša, kot sicer ne bo v nobeni igri) in dostop do računalnika, na katerem boste lahko prenesli prosta delovna mesta, igre, flash oblikovanje in druge operacije, potrebne za razumevanje, kako namestiti igre na Xbox 360 Freeboot. Torej, če ste pripravili vse, kar potrebujete, je čas, da greste do navodil po korakih za namestitev igre na konzolo firmwarea.

Priprava bliskovnega pogona

Za namestitev iger na Xbox 360 Freeboot v ruskem, angleškem in drugih jezikih potrebujete zunanji medij. To je lahko bliskovni pogon in zunanji trdi disk, vendar morata izpolnjevati več pogojev. Prvič, kot je bilo že omenjeno, velikost pogona ne sme biti manjša od osmih gigabajtov, tako da vsebuje popolne igre. Drugič, medijska oblika naj bo samo FAT32, ki lahko prepozna vašo konzolo. Za to obliko je priporočljivo formatirati bliskovni pogon s standardnim orodjem Windows. Ko formatirate, preprosto izberete format FAT32 in počakajte nekaj sekund, nato pa bo čist in formatiran pogon hitro pripravljen za nadaljnje delo,to je, pred namestitvijo iger na Xbox 360 Freeboot.

Nalaganje iger na medije

Namestitev GOD iger na Xbox 360 Freeboot se izvaja izključno iz izmenljivih medijev, ki so vaš trenutek ali zunanji trdi disk. Če želite namestiti igro, jo morate najprej zapisati na disk. Če želite to narediti, vam ni treba uporabljati posebnih programov, preprosto kopirajte in prilepite datoteke iger. Prepričajte se, da ste prenesli igro, ki je primerna za vaš konzolni model, in tudi za različico vdelane programske opreme. V nasprotnem primeru boste morda imeli težave z združljivostjo. Priporočljivo je tudi, da ustvarite flash igro v skupni rabi za igre, kjer boste dodali posamezne igre, ki ne vključujejo dodatnih map. To pomeni, da mora biti pot do datotek iger čim krajša, da lahko zagotovite največjo zmogljivost.

Namestitev iger

Čas je, da razmislimo o najpomembnejšem vprašanju: kako namestiti igro na šivano konzolo? Če želite to narediti, morate povezati igro flash igre na igre na konzoli, nato pa ga vklopite. V meniju morate najti postavko "Programi". Ko ga odprete, se pred vami prikaže nov meni, kjer morate izbrati element Explorer. Kot rezultat, boste videli zaslon standard "dirigent", razdeljen na dva dela. Na levi strani odprite bliskovni pogon in pojdite v mapo z igro, na desni strani pa odprite mape, v katerih je igra shranjena na trdem disku konzole. Po tem označite igro na bliskovnem pogonu v levo in jo zaženiteKopirajte mapo v desno. Ko je postopek kopiranja končan, se boste končno lahko sprostili, saj bo vaša igra nameščena na konzoli. Vendar je ne boste mogli takoj zagnati. Zakaj? Dejstvo je, da je to le datoteka na trdem disku. Zdaj se boste naučili, kako ga popraviti.

Konzola za skeniranje

Ko končate z namestitvijo igre, se boste morali vrniti v glavni meni, kam greste v meni z nastavitvami, izberite »Nastavitve vsebine«. Odpre se okno, v katerem morate odpreti zavihek »Scan« in preprosto kliknite gumb »Scan«. S tem boste zagnali proces, ki bo preveril vse datoteke na trdem disku in če zazna nove datoteke, jih bo ustrezno obdelal. Torej, če ste vse naredili pravilno, bo pregled prepoznal datoteke, ki ste jih kopirali na konzolo, dokončali igro in jo dodali na seznam. To je to, zdaj lahko uživate v kateri koli igri na enem, igre za dva in vse, kar želite namestiti.

Pogoste težave

Toda preden začnete igrati igre z dvema od vaših prijateljev, ki ste jih posebej povabili za to, bi morali imeti pilotni tek. Ker se včasih zgodi, da tudi če se upoštevajo vsa pravila, obstajajo težave z zagonom. Včasih konzola morda ne prepozna vaše igre med pregledom. V tem primeru morate v nastavitvah vsebine preveriti pravilno pot za igre. Če vaša konzola sploh ne vidi bliskovnega pogona, ga morate preveritiformat In še bolje - od tal navzgor do oblikovanja, izbira oblike, ki je bila omenjena zgoraj.

Sorodne publikacije