"Skyrim": spremenite uporabo modsov

Že več kot štiri leta se je pojavila igra "Skyrim". Spremembo, ki jo je prinesla industriji, je težko oceniti. Žanr RPG je dobil novo sapo. Razvijalci so začeli videti, kaj je zanimivo za uporabnike in v katero smer premikati. Zaposleni v podjetju Bethesda niso samo ustvarili svoje vizije sveta severne province Tamriel, ampak so igralcem dali tudi priložnost za izvedbo sprememb. Trenutno jih že obstaja več sto, in uporabnik lahko igro spremeni v nepriznavanje.


Kratek opis projekta

Na severu cesarstva leži nerazvito severno deželo, ime pa je Skyrim. Ta zemlja se je spremenila s prebujanjem starih zmajev in začela se je državljanska vojna. Le Dovakin - legendarni bojevnik, ki ima zmajeve krike - lahko shrani svoj položaj. Uporabnik čaka na tisoče gostov, ogromen svet z gorami, ječami in jamami, ki črpajo značaj in številne druge razrede.
Tudi po mesecih, ki jih preživi tukaj, človek najde nekaj novega zase. V težkih situacijah lahko na "Skyrim-5" vedno vnesete šifre, da ne bi izgubili napredka in zmagali v neenakomerni bitki. Popolna svoboda delovanja je osnovno načelo tega projekta.

Operacije s junakom

Po proučitvi vseh značilnosti igre "Skyrim" se spremeni lasten lik, ki začne vedno bolj zanimati igralca. Nečloveška osebnost je povezana z rasami, pri čemer se vedno upošteva pripadnost junaka enemu od narodov. Na primer, Nords mojemu bratu vednose bo nanašal na bojni krik "Naš dom za Nord!". Igra ponuja dva načina transformacije. Prvi bo pomagal v goljufijah na Skyrim-5, vključno s konzolno ekipo showracemenu. Po vnosu se bo odprl isti meni, ko so se uporabniki spoznali na začetku. Obstaja možnost, da izberete drugo dirko, prilagodite videz nizov ali naredite vse ročno.


Drugi način je spremeniti RaceMenu ali podobne alternative. Po njegovi namestitvi je vsak pretvornik vklopljen. Ustvarjanje epskega junaka s tem dodatkom ne bo delo.

Videz sveta iger

V igri je vesolje predstavljeno z lokacijo s hudo klimo. Večina pokriva sneg, ki se na gorskih vrhovih nikoli ne topi, in vedno ostane v igri "Skyrim". Sprememba s spremembami popolnoma spremeni pokrajino. Na primer, obliž Tropical Skyrim bo uporabnika prenesel v tropski raj sredozemskega otoka. Povsod tam rastejo palme in zelenice. Brezoblični liki so oblečeni za toplo vreme, oprema junaka pa postane lahka oblačila.
Za ljubitelje kardinalnih sprememb je sprememba velika. Če želite popraviti samo nekaj trenutkov, prenesite Skyrim HD 2k, Climates of Tamriel in Enhanced Lights & amp; Fx Datoteke bodo dodale visoko kakovostno teksturo, vremenske razmere in popolnoma drugačno vrsto razsvetljave na katerem koli področju. Uporabnik lahko prilagodi vse odseve, tako da je znan svet boljši.

Spremembe procesa igre

Spreminjanje videza "Skyrim" ni edino.priljubljen parameter za preoblikovanje. Ljudje pogosto uporabljajo modele, ki dodajo nove elemente igranja. Na primer, znameniti obliž Frostfall prinaša sredstva za preživetje. Zdaj se zmrzal, sneg in minus temperature odražajo v fizičnem stanju znaka. Izstopanje brez roke na potovanju pomeni, da se umre v petih minutah pred prekomernim hlajenjem. Da bi se temu izognili, mora igralec zbrati hrano in drva, namestiti kamp za nočitev, spremljati ogenj. Gredi so prav tako pomembne, ker kovinski oklep iz zmrzali ne more pobegniti. Na vrhu jih bo treba naložiti živalske kože, tkanine s toplo podlogo.
Druga zanimiva sprememba te smeri je Helgen Reborn. Na zemljevidu je še ena lokacija z otokom, gostje in slog "Prompt". Za novo zgodbo, iskanje zaveznikov in sovražnikov je vedno zanimivo za ljubitelje RPG žanra. Odprejo se drugi zvoki zmajev, uroki, oprema itd.

Splošni namestitveni nasveti

Kot smo že omenili, se moduli Skyrim uporabljajo za preoblikovanje elementov igre. Spremembe v "Nominacijah" niso vedno pravilno prikazane na računalnikih, zato je vredno vedeti, kako narediti namestitev pravilno. Običajno razvijalci ustvarijo preprost arhiv datotek, ki so razpakirani v mapo Podatki. V tem primeru ne pozabite zamenjati, če sistem zahteva, drugače nekatere spremembe ne bodo začele veljati. Drugi način - s pomočjo posebnega čarovnika. Pri tem je treba pozornost nameniti načinu usmerjanja datotek. Vnesite zgornjemapo, ki mora biti radikalno odjemalec. Sledite spodnjim navodilom in program bo sam sprejel potrebne ukrepe. Če pride do napake, znova zaženite računalnik in poskusite znova ali spremenite različico mod.

Sorodne publikacije