Kako narediti Taunomicon: navodila in nasveti

Za tiste, ki želijo začeti igrati modo v ThaumCraftu, smo pripravili poseben vodnik. Zahvaljujoč tej spremembi imajo uporabniki priložnost, da se počutijo kot pravi čarovniki. Za Minecraft to pomeni še več prostora za domišljijo in ustvarjalnost. Po tej preprosti preobleki se lahko naučite, kako narediti Taumkraft Taumomomicon, preučiti svoj prvi čarobni predmet in ustvariti številne druge nenavadne stvari.

Priprava

Kaj morate upoštevati, preden izdelate taumomomicon v ThaumCraft? Za začetek morate najti minimalni nabor virov in pripraviti posebno mesto. Ore najdemo v vsaki jami, hišo pa gradimo iz drevesa. Naslednja točka na seznamu potrebnih stvari je čarobna palica. Njena obdelava ne sme vzeti veliko časa in truda. Palico lahko popolnoma izboljšamo in izboljšamo, število njenih aplikacij pa ni omejeno.

Kako narediti taunomikon

Za pisanje vseh vidikov, predmetov in teorij, ki jih proučujemo, morate ustvariti posebno knjigo. To je čarobna palica, katere ustvarjanje je bilo omenjeno že prej, in preprosta knjižna polica. Torej, kako narediti Taumomomicon, s seboj samo ta dva predmeta? Vse je preprosto: za vsako površino morate postaviti polico s knjigami, nato ji prinesite čarobno palico in kliknite na miško. Ta ukrep bo povzročil izginotje police in videz Taumomonikona na njegovem mestu. V knjigi je več razdelkov, sprva igralec odpre le šest.Ostala dva postajata na voljo, ko se čarobne veščine izboljšajo. Ko smo se ukvarjali s problemom, kako narediti Taunomicon, ga poglobimo.

O poglavjih in študijah

V Taunomicomonu obstaja osem razdelkov:
 • Osnovno znanje - opisuje strukturo sveta in njegovih sestavnih delov: rude, rastline in še veliko več.
 • Oddelek Thaumaturgy - opis različnih palic, palic, žebljev in drugih podobnih naprav.
 • Poglavje o alkimiji - tukaj lahko najdete vse, kar potrebujete, da ustvarite pravi vir in očarate to ali to temo.
 • Poglavje je posvečeno opisu pomembnih izumov - zbirki odkritij, ki so začeli uporabljati čarobne instrumente, orožje, oklep in druge mehanizme, dodane igri z modifikacijo.
 • Golemologija je zbirka vseh obstoječih znanj, s katerimi lahko imenujete bodoče mini pomočnike.
 • Del antičnega znanja - vse o študiju sveta prednikov.
 • TaoEngineering - se pojavi šele po namestitvi dodatka Thaumic Tinkerer.
 • Poglavje o apokrifih - je sestavljeno skupaj z dodatkom "Prepovedana magija".
 • Kar zadeva raziskovalni proces, je treba ukiniti še eno pomembno temo - Taumometer (informacije o tem, kako to storiti - v Taumomomikonu). Nastali mehanizem je prikazan na katerem koli predmetu, po katerem se na zaslonu prikažejo vse potrebne informacije, pomembne za trenutno študijo. Tudi v oddelku "Invention" vse v istem TaunomikonomObstaja navodilo za ustvarjanje čarobnega stroja. Vse to bo potrebno za začetek čarovniške kariere. Večina raziskav v knjigi ni na voljo - to bodo morali početi samostojno, s poskusi in napakami.

  Sorodne publikacije