Načelo postavitve temeljev TC 7

Clash of Clans, ki je izšel leta 2012, je hitro pridobil svojo publiko ljubiteljev strategij na mobilnih napravah. Glavna naloga je zgraditi svojo bazo, izločiti eliksirje in zlato. Toda vse to ovira nenehni napad sovražnikov.

Glavna zgodba

Glavna hiša v bazi je Mestna hiša. Njegova izboljšava daje novim likom in vsakič različne možnosti za igralca. Pomen te igre je, da nenehno napadate gobline in osvojite njihove vasi. V dihu med parcelami lahko preizkusite svojo moč tako, da napadate prave igralce, s tem pa obnovite svoja skladišča z viri. Za zlato lahko nadgradite stavbe. Za eliksirje morate najeti in okrepiti novo vojsko in kuhati različne močne napitke. Nato boste dobili še eno priložnost - sodelovali v vojni klanov. To storite tako, da vstopite v katerokoli od njih. V vojni sodelujeta dve ekipi, ki tekmujeta za prvo mesto. Vsakdo napade drug drugega, s čimer si zasluži zvezdo. Kdo bo sčasoma imel več zvezd in se bo štel za zmagovalca. V nagradi zmagovalec klana dobi točke za dosežke in dodatne vire.

Nove značilnosti TX 7

Ko je šlo skozi ogromno število izboljšav, postaja cenovno ugodnejša nadgradnja naše mestne hiše - središča naše baze. Dvignite ga na raven 7, ki ne bo presegla 1.200.000 zlatnikov, gradnja pa bo trajala kar 6 dni. Mestna hiša se bo rahlo spremenila, ko bo na strehi prejela majhen stolp.
Po nadgradnji smo končno dobili potrebno kakovostno obrambo naše baze, dokončnoštevilo armaturnih sten, veliko zaščitnih konstrukcij in tudi močne pasti. Zdaj imamo vse, kar potrebujemo, da zgradimo resnično vsiljivo bazo v Clash of Clans. Razporeditev osnove TH-7 mora biti dobro načrtovana, dobro premišljena in resnično zastrašujoča, s čimer sili sovražnike, da obidejo njeno stran. Poleg 12 dodatnih stavb odkrivamo tudi junaka, kakršen je kralj barbarjev. In dobimo drugačno novo oskrbovanje vojakov: zmaje, konjenike na merjasca, minione. Pojavljajo se številna vprašanja v zvezi z uporabo podatkovnih baz TC 7. Zdaj bomo skušali ugotoviti. S sprejemom ravni 7 imamo že dostop do izboljšanja sestave, kjer je mogoče shraniti temni eliksir. Pogosto se postavlja vprašanje, kako se izloči. Na tej stopnji se lahko doseže le, če je napadena in oropa svoje tekmece. Med njimi je treba najti zelo šibke nasprotnike, ki imajo oskrbo s temnim eliksirjem. Eden od načinov pridobivanja je napad strele topniške trgovine. Z veliko sreče v igri lahko naredite majhne količine.

Načelo ureditve osnov TC 7

Na tej ravni bo mogoče zbrati največjo količino sredstev za prehod na 8 TX, s čimer se bo poenostavil nadaljnji razvoj. Namestitev baz THX 7 mora vedno potekati s pristranskostjo na dobri kmetiji. Poglejmo, kaj je definicijsko načelo. Ena od glavnih skrivnosti postavitve temeljev TC 7 ("Čiščenje klanov" - predmet našega pogovora) je seveda razpoložljivost vseh vrst prehodov med stenami.
Tam lahko pošljete velikane vnaprejMorate pravilno urediti pasti ali velike bombe. Tudi pomanjkanje zidov med napadajočimi stolpi, ki se nahajajo blizu drug drugega, bo dobra past. V trenutku, ko bodo velikani šli iz enega stolpa v drugega, bodo čakali na neprijetno presenečenje. Po drugi strani pa je v igri, ko se postavijo podlage TC 7, potrebno trdnjavo klana premakniti v središče vasi. Poleg trdnjave lahko najdete tudi temno skladišče eliksirja. Zračna obramba se skupaj z malto znova preseli v središče, vendar ni pomembno, da pomembne strukture postavimo na eno mesto. Celice zapolnimo tudi z zlatarskimi skladišči. Tako smo zgradili osrednji del baze. Ostaja samo, da ga opremimo z zaščitno steno. Nato okoli osrednjega dela postavite napadajoče strukture. Preostale proste celice odložijo skladišče.
Ponovno smo postavili vse ograje. In obkrožimo celotno bazo z rudarskimi strukturami in vojaškimi taborišči. Tako je Clash of Clans, ki je elegantna, z zelo lepo in živahno grafiko, pa tudi dobro zasnovana enota za animacijo in oblikovanje iger, odlična v razporeditvi podlage TH-7 v Klesu klanov.

Zaključek. Navdušuje z veliko glasbo. Nikakor ne bo pustil ravnodušnih ljubiteljev strategije na mobilnih napravah.

Sorodne publikacije