Online Wish Store: pregledi strank. Wish: oblačila iz Kitajske

E-trgovina ima veliko prihodnost, saj se število spletnih trgovin stalno povečuje. Potencialnim kupcem svetujemo, da razmislijo, kje je bolje kupiti blago. Danes je potrošniški trg zasičen s kitajskimi izdelki.

Splošne informacije

Relativno nedavno je bila spletna trgovina z imenom Wish, ki v prevodu pomeni "želja". Prizorišče prirejajo ruski poslovneži, pisarna podjetja pa se nahaja v San Franciscu. Oglaševanje trdi, da trgovina ponuja široko paleto izdelkov po najnižjih cenah. Online Wish Store ponuja edinstven sistem popustov in posebne programe zvestobe za privabljanje kupcev. Na spletnem mestu so blagovne znamke oblačil, elektronike, dodatkov, čevljev in še več.


Spletna trgovina Wish se postavlja kot platforma, specializirana za prodajo blaga iz Kitajske po dostopnih cenah. V asortimanu so predstavljeni različni izdelki, kjer lahko kupci prihranijo do 80%. Na spletnem mestu potekajo urne promocije in ponujajo popusti za izbrano blago. Za ljubitelje nakupovanja je to nesporna prednost, ki vam omogoča, da zadovoljite potrošniške interese. Vendar pa stranke pozivajo, da ne bi, da bi prek te platforme, in nekateri kupci pregledi o Wish abound s tako ostre obtožbe, da je "razvezo" in "lohotron." Mnogi pravijo, da so izdelki na mestu videti veliko bolj privlačni kot v resnici.

Tehnična stran

Ne glede na todejstvo, da je spletno mesto intuitivno, da imajo uporabniki vrsto vprašanj. Mnogi obiskovalci ne morejo odstraniti elementa iz smeti, ker na spletnem mestu ni posebnega gumba. Zamenja majhen križ v sivem krogu.


Med pomanjkljivostmi območja je mogoče razlikovati med nepopolnim opisom lastnosti blaga. Potencialni kupci, ki imajo izkušnje z nakupom blaga prek spletne trgovine, bodo hitro izvedeli pri izbiri in plačilu naročila. Kljub temu pa mnogi buy-ini o Wishu govorijo o nerodnem sistemu iskanja izdelkov in počasnem delu spletnega mesta.
Za dokončanje postopka registracije je dovolj, da uporabniki izpolnijo preprost obrazec s standardnimi postavkami. Glavna stran prikazuje napredni položaj. Na vrhu je iskalna vrstica, kjer lahko najdete zanimive izdelke. Nato morate izbrati značilnosti izdelka in klikniti na gumb "Kupi". Nato lahko greste na "košarico" in plačate naročilo s posebnim obrazcem.

Kaj je promocijska koda?

Promocijska koda je določen nabor znakov, ki jih je treba vnesti v posebno okno. Zagotavlja enkratni popust za kupca v času plačila blaga. Stranke lahko dobijo brezplačno in enostavno promocijsko kodo na povezavi na spletnem mestu. Glavni predpogoj za prejem promocijske kode je, da prodajalcu zagotovite elektronsko pošto stranke. Nato na izbrani e-poštni naslov prispe črko s številkami in črkami.

Kako plačati blago

Razvijalci so poskušali zagotoviti, da bo postopek nakupa blaga čim bolj primeren za stranke. Kupci lahko kupujejo s pomočjobančne kartice. Platforma bo preusmerila stranko na varno stran za obračunavanje. Če ima stranka dovolj denarja in so rekviziti pravilno vneseni, pride do takojšnje potrditve plačila naročila.
Kupci lahko uporabljajo bančno nakazilo. Vendar pa lahko ta postopek traja dolgo časa. Po plačilu bo stranka prejela sporočilo s podrobnostmi računa. Obdelava naročila bo opravljena v trenutku, ko podjetje prejme sredstva. Poleg tega lahko stranke uporabljajo sistem denarnih nakazil ali elektronskega denarja. Platforma zagotavlja popolno zaupnost in visoko stopnjo varnosti za svoje stranke med transakcijami.

Povratne informacije strank

Glede na to delo je na voljo za komentarje strank. Nekatere povratne informacije kupcev o željah so polne negativnih čustev, saj kupci pričakujejo, da bodo po nizki ceni kupili tehnično popoln izdelek. To je presenetljiva naivnost, zato jih je težko imenovati žrtve prevare, vendar v tem primeru krivda ni na mestu, ampak na prodajalcu.
Stranke lahko zavrnejo pošiljko ob dobavi in ​​v bližnji meri upoštevajo blago. Veliko pritožb povzroča tudi raven varnosti programske opreme. Veliko mnenj kupcev o željah pravi, da so njihove račune zlomili zlonamerni ljudje, ki so zamenjali e-poštna sporočila in naslove za pošiljanje. Kot rezultat, kupci niso prejeli naročenega blaga, in denar ni vrnil. Stranke opozarjajo na nizko kakovostne povratne informacije,ker storitev podpore skoraj ne deluje.

Prilagodljivost naročila prek mobilne aplikacije

Platforma ima izrazito družbeno komponento. Pri nakupu izdelkov prek pametnega telefona sistem ponuja povabilo prijateljev iz družabnih omrežij. Veliko kupcev je opazilo, da se količina kupljenega blaga pretvori v približno v rubljih. To je očitna razlika, ki vključuje dvojno pretvorbo. Najprej so vse cene navedene v nacionalni valuti in nato pretvorjene v dolarje. Da bi odpravili pomanjkljivost, morate preučiti politiko spletnega mesta in onemogočiti push sporočila. Vmesnik Wish v ruskem jeziku zahteva veliko nadgradenj.
Stranski meni omogoča preklapljanje med različnimi kategorijami blaga. Pogosto merila za razvrščanje ne ustrezajo dejanski vsebini razdelka. Poleg tega program izdaja nepomembna priporočila za izdelke. Če analiziramo paleto blaga, lahko ugotovimo, da je ciljna publika založbe Wish poštena spolnost. Seveda lahko vsakdo prenese aplikacijo, vendar ne bo prinesel nobene praktične koristi, saj je samo nepomembno zabavo pogledati na čevlje, oblačila in druge izdelke neznanega porekla iz Wisha. Za oblačila iz Kitajske je značilna nizka kakovost in neskladnost slike na spletnem mestu v resničnem slogu.

Splošna ugotovitev

Možnosti za to območje je težko oceniti, saj število negativnih ocen ne more biti glavno merilo za celovitost platforme. Praviloma se pojavijo nezadovoljni strankeveč dejavnosti kot kupci, ki so pravočasno prejeli kakovostno blago. Vendar pa območje nima konkurenčnih prednosti, kakovost blaga pa ne izpolnjuje navedenih značilnosti. Kljub številnim negativnim odzivom naročnikovih želja v Rusiji, je zelo priljubljen in stranke redno naročajo blago na tej strani.

Sorodne publikacije