Kako blokirati telefonsko številko, ki ne zvoni 10-krat na dan?

Skoraj vsak lastnik mobilnega telefona pozna problem neskončnih klicev, ki jih povzročajo intruzivni ljudje ali podjetja za zagotavljanje storitev. To so lahko banke, različne trgovine ali samo ljudje, ki ne želijo ostati v stiku. Potem ni nič drugega kot zaklepanje telefonske številke, ker vas večina vljudno prosi, da vas ne kličete več, taki ljudje pogrešajo ušesa.

Kako blokirati telefonsko številko, tako da dohodni klicatelj ne zvoni?

Nezaželeno število lahko blokirate in celo shranite svoj živčni sistem. Zdaj vam veliko pametnih telefonov z operacijskimi sistemi Android in iOS omogoča, da to storite hitro in brezplačno: dovolj je, da v nastavitvah nastavite isto telefonsko številko. Taka funkcija je celo na nekaterih preprostih telefonih. Če pa vaša mobilna naprava ne podpira takšnega razkošja, lahko uporabite storitve operaterjev.


Prostorska ključavnica: storitve operaterja

Kako blokirati telefonsko številko, tako da neželeni kličoči ne zvoni? Vsi komunikacijski operaterji, ki so zdaj priljubljeni, vas lahko trajno razbremenijo neprijetnih klicev - uporabite to možnost in pokličite potreben ukaz. Edina pomanjkljivost tega razkošja je, da skoraj vsak operater zaračuna določen znesek za storitev.
 • Če ste naročnik Beeline, potem uvrstitev številke na črno listo ne bo delovala. Vse čar je, da je ta seznam lahko tako mobilne številke, kot mestne in celomednarodni Za uporabo storitve je dovolj, da pokličete USSD ukaz v obliki mreže * 110 * 771 in klicnega gumba. Na ta način boste videli črni seznam. Nato morate tam dodati samo številke. Treba je omeniti, da povezava storitve ne bo stalo ničesar, ampak za vsako dodano številko na vašem računu bo zaračuna za 3 rubljev in 1 rub za vsak dan uporabe storitve.
 • Za ljubitelje "MegaFona" so zagotovili tudi podobno storitev in na dva načina. Prvi je, da pošljete prazno sporočilo na kratko številko 5130, drugo pa na omrežje USSD * 130 * 4 in klicno tipko. Povezovanje in dodajanje neomejenega števila števil je brezplačno. To je samo za vsakodnevno uporabo bo 1 rubelj.
 • Mobilni operater MTS ponuja tri načine za odpravo nepotrebnih klicev: pošljite ukaz * 111 * 442 # ali brezplačno sporočilo na številko 111 z besedilom 442 * 1. Toda najprimernejši način je, da uporabite osebno pisarno. Črnemu seznamu lahko dodate največ 300 številk (več kot dovolj). Za vsak dan uporabe se zaračuna pristojbina v višini 15 rubljev.
 • Tele 2 zaostaja tudi za konkurenti in svojim strankam ponuja možnost, da se znebijo nepotrebnih klicev. Pri tem operaterju je črni seznam že privzet, dovolj je, da dodamo številke tam, in to z ukazom * 220 * 1 in številkami v osmih. Nato boste prejeli obvestilo, da bo številka na črnem seznamu in na vašem računu zaračunala 15 rubljev, dnevno plačilo pa bo odvisno od posamezne regije. • Kako blokirati dohodni klic na Android in iOS

  Zaklepanje številke z uporabo prevozniških storitev - to je seveda priročno, vendar malo bolj kot običajno. Če ne želite preveč plačati, lahko uporabite funkcije telefona samega. Na srečo so skoraj vsi sodobni pametni telefoni, ki temeljijo na Androidu ali iOS-u, že vgrajeni v posebne funkcije, tako da vam ni treba razmišljati, kako blokirati telefonsko številko, tako da neprijeten prijatelj ne kliče. Če imate napravo Android, pojdite v razdelek Dnevnik klicev, poiščite želeno številko, nato pa v podrobnostih klica izberite »Dodaj na črno listo«. Zdaj te ta naročnik ne more več motiti. Poleg osnovnih funkcij telefona lahko prenesete posebno aplikacijo na "Market Plate". O tem, kako to storiti, pozna vsakega lastnika pametnega telefona.
  Za ljubitelje iPhonea vprašanje, kako blokirati dohodno telefonsko številko, ni več pomembno. Enostavno pozabite na nepovratne klice enkrat za vselej. Preprosto izberite iz seznama številk ali celo besedilnih sporočil enako, kliknite na ikono I in izberite "Zakleni". Sedaj te naročnik ne more motiti brez vašega dovoljenja.

  Kako blokirati vse klice in sporočila SMS iz neznanih številk?

  Z blokiranjem določenega števila so ugotovili, kako blokirati dohodno številko, tako da neznanec ni samo poklical? To pomeni, da če želite izključiti vse klice iz neznanih števil in celo SMS, je najbolje, da namestite posebno aplikacijo, ki boSamodejno blokiraj vse klice tretjih oseb. Toda na vprašanje, kako blokirati telefonsko številko, tako da ne pokličete skrito številko, lahko le pomaga operaterju, in nobenih programov, žal, ne bo pomagalo.

  Sorodne publikacije