Sulfurni sesalniki: pregled modelov, specifikacij in pregledov

Podjetje Zelmer je že dolgo na trgu gospodinjskih aparatov. Vsi njeni izdelki niso le cenovno dostopni, temveč tudi kakovostni, priročni v delovanju. Proizvajalec na Poljskem raje uporablja vse sodobne tehnologije v svojih napravah. Izbira najboljših ergonomskih rešitev, dodaja lepe elemente oblikovanja in jih postavlja v prodajo. Sesalniki "Zelmer" so predstavljeni v širokem asortimanu. Zaradi tega bodo zahteve vsakega kupca izpolnjene za sto odstotkov. Vendar pa velika izbira ni le prednost, ampak tudi pomanjkljivost. Ljudje, ki niso dobro seznanjeni s sodobno tehnologijo, se lahko zlahka izgubijo v obilju modelov. Kako izbrati kakovosten in funkcionalen sesalnik? Bodite pozorni na možnosti, ki so opisane v tem pregledu. Navsezadnje so eden najboljših.

Sesalniki za vrečke

Ti "Söllmer" sesalniki so standardne izvedbe, ki delujejo s posebno posodo za smeti in prah. Razvijalec je takšne modele obdržal v svojem asortimanu, navsezadnje pa velik odstotek kupcev raje uporablja takšne naprave. Toda hkrati te naprave niso zastarele. Proizvajalec naredi veliko dodatkov, sprememb, funkcij, ki vam omogočajo, da izboljšate in izboljšate delo sesalnika.


Med novostmi je mogoče opaziti, da je v mnogih modelih nameščena digitalna nastavitev moči, nameščen je senzor, ki daje idejo, kako polna je vreča. Poleg tega se sistem izvajaObvestilo o filtru onesnaževanja. V novejših napravah je vgrajena možnost daljinskega upravljanja, kar močno olajša delo ljubice. Vrečke za sesalnik Shelmer in dodatne ščetke lahko kupite v spletni trgovini ali v katerem koli servisnem centru, če je na voljo v poseljenem območju. V kompletu je navadna naprava za čiščenje preprog in separator. Ker so takšni sesalniki preveč splošni, poskuša podjetje zmanjšati njihovo velikost.

Modeli brez vrečke

Napredek v segmentu sesalnikov se že dolgo ne izvaja, zato si proizvajalec prizadeva stalno posodabljati vrsto novosti. Resen primer je model brez vreče. Dve vrsti takšnega sesalnika "Söllmer" - pranje in kemično čiščenje. So enostavni za uporabo. Zaradi oblikovanja pralni stroji niso a priori kompaktni, vendar proizvajalec še vedno skuša zmanjšati njihovo velikost. Zaradi prisotnosti ciklonske posode ni potrebno kupiti dodatnih vrečk in jih nenehno spreminjati. Zaradi posebne tehnologije, ki zagotavlja najučinkovitejše čiščenje in delovanje, so takšni sesalniki postali zelo razširjeni. Vsi proizvajalci, ki delajo s proizvodnjo te vrste tehnologije, imajo vrsto pralnih modelov. Toda sesalniki "Zelmer" so prejeli svoje razlike. Po ocenah je polmer večine naprav 9 m. Potencialni potencial je 1700 W. In na račun 2-litrski zbiralnik prahu za odstranitev stanovanja v nekaj minutah ne bo nobenega dela.


Večnamenski modeli

Vsak drugi model sesalnikov "Zelmer" je opremljen z velikim številom funkcij, ki olajšajo interakcijo z napravo. Kombinirani modeli, ki delajo z vrečko, imajo istočasno oba filtra. Zahvaljujoč tej rešitvi je mogoče enostavno očistiti vsako kontaminirano površino, na primer kavč oblazinjenje. Za to morate uporabiti tehnologijo HEPA. Omogoča dvojno čiščenje. To je tisto, kar privlači potrošnika kot sesalnik "Zelmer". Mnenja o takšnih napravah so več kot pozitivna.
Tak model bi bil koristen, če oseba živi v hiši, kjer je večina površin lesenih. Ta material ne mara vode in zahteva občutljiv pristop k sebi. Poleg tega komplet vključuje posebne ščetke s prtičkom iz naravnega materiala. Omogočajo hitro in enostavno čiščenje parketa brez popolnega popačenja njegovega zgornjega sloja.

Značilnost čiščenja sesalnikov

Kot je bilo že povedano, je proizvajalčeva oprema modeli pranja. Zdaj vam ne moremo zagotoviti, da je ta rešitev nova, vendar velja za eno najbolj priljubljenih. Kako so ti sesalniki "Zelmer"? V njih je vodni filter in posebna posoda za vodo. V slednjem so postavljeni vsi prah in onesnaževanje. To vam omogoča, da ne dihate škodljivih snovi. Filter je zelo uporaben in učinkovit, prenašal bo samo delce do 03 mikronov. Poleg tega se med čiščenjem prostor razkuži, zrak postane čist.


Takšen sesalnik "Zelmer" (cena je podobnamodelov - spodaj) in ima slabosti. Veliko potrošnikov na primer pravi, da je filter, ki je nameščen v napravi, nevaren. Zaradi dejstva, da je še vedno sposoben prenesti nekaj škodljivih delcev, postane škodljiv za potrošnika. Da ne bi tvegali svojega zdravja, morate skrbno paziti na napravo ali uporabiti model z drugimi filtri.

Zelmer ZVC752ST

Sesalnik tega modela je večnamenska pralna naprava. Z lahkoto zbira prah in smeti pri kemičnem čiščenju. Vlaga bo omogočala obdelavo najbolj občutljivih površin. Model je tih, enostaven za uporabo, kompakten. To je tisto, kar je proizvajalec tega pralnega sesalnika "Zelmer". Cene, ocene in kratki opis so predstavljeni spodaj.
Komplet vsebuje veliko število šob. Proizvajalec daje garancijo za 4 leta. Porabi 1600 vatov. Kabel je 56 m, funkcija samodejnega navijanja. V kompletu so šobe in ščetke za različne površine in vrste čiščenja. Potrošniki upoštevajo prednosti tega modela. Odstranitev je užitek. Ergonomija sodobnega tipa in skrivanje v omarici je majhen model. Tudi z dejstvom, da je moč sesalnika pomembna, vendar je neverjetno tiho. Od minusov, kupci ugotavljajo, da je teža naprave prevelika, difuzor ne deluje zelo dobro, ročaj na smetnjak pa ni verodostojen. Na splošno so potrošniki zadovoljni in priporočeni za nakup. Povprečni stroški - 4000 UAH.

Zelmer Aquario 819.0 SK

Tip sesalnika - normalno. Suha ječiščenje Moč - 1500 W. Zbiralnik prahu je vodni filter. Kapaciteta - 3 litre. Na primeru lahko najdete napajalno napetost. Omogoča omrežje. Raven hrupa je 80 dB. Dolžina kabla je 63 metrov. Skupna teža - 102 kg Naprava deluje brezhibno, ni pritožb glede njene funkcionalnosti. Z velikim veseljem jo bo ljubica uporabila za čiščenje. Prah nikoli ne preseže naprave. Tisti, ki želijo vedeti več informacij, bodo pomagali pri pouku. Sesalnik "Zelmer Aquario 819.0 SK", na žalost, ne deluje, zato ni vredno upati, da bo čiščenje čisto in prijetno. Še posebej, če so specifične. Kolesa imajo gumirano strukturo, zato se preprosto premikajo na preprogo, tla ali parket. Ne puščajo nobene škode, zato se ni treba bati. Ročaj sesalnika je pomemben, zato ga ni mogoče pomotoma zlomiti. Mnenja to potrjujejo.

Zelmer Aquawelt 919

Ta naprava ima veliko kupcev. Zaradi možnosti mokrega in suhega čiščenja je pridobil veliko popularnost. Model je multifunkcionalen. Tudi ob dejstvu, da ni del proračunskega sektorja na trgu, ga običajno raje običajne družine. Potrošniki opažajo nekaj minusov. Na primer, sesalnik nima regulatorja moči. Prednosti: velikosti so majhne, ​​učinkovitost pri delu pa je precejšnja. Kratek opis:
 • Sesalnik izvaja suho in mokro čiščenje, kot je opisano zgoraj.
 • Moč - 1600 vatov.
 • Kotzbiralnik prahu je aquafilter.
 • Deluje iz omrežja.
 • Raven hrupa je 80 dB.
 • Dolžina vrvice je 56 m.
 • Vreča ima prostornino 25 litrov, rezervoar za vodo - 5 litrov, detergent - 17 litrov.
 • Povzetek

  Sesalniki tega proizvajalca si zaslužijo vodilni položaj na trgu. So priročni, enostavni za uporabo. Vse pomanjkljivosti, ki bi lahko imele naprave, se zlahka prekrivajo z razpoložljivimi koristmi. Proizvajalec oblikuje svoje izdelke do najmanjše podrobnosti, kar omogoča doseganje najučinkovitejših rezultatov pri prodaji. Vse tehnologije, ki se uporabljajo v sesalnikih, so najnovejše.

  Sorodne publikacije