Kje najti žensko-reddit v Skyrim in kako biti z njo

Že sedem let je Bethesda Softworks izdala peto poglavje svoje neprekosljive igre serije Elder Scrolls. Gre za eno najbolj kultnih in ikoničnih računalniških iger - Skyrim. Neverjetna priljubljenost je zagotovila raznolik sistem nalog. Z opravljanjem nalog z različnimi različicami mimoidoča, kjer je odvisno samo od izbire osebe, ki bo dokončana druga zgodba, se lahko popolnoma potopite v čudovit virtualni svet. Ta članek o eni od teh nalog - "Čas revščine", pod katerim mora igralec najti žensko-reddit v Skyrim-u.

Sumljiva Alicia

Po načrtovani nalogi Dovakin ubije zmaja, ki je požgal trdnjavo Helgens in se zdaj sooča s prestolnico Skyrim - Vaytran. Zelo vesel, da se naš junak vrne v Jarl za nagrado. V nahrbtniku ima polne bojne trofeje, za kar lahko dobite dober denar. Vendar pa, ko gre skozi vrata Vaytrana, postane igralec priča sporu med dvema moškima temne kože in stražarjem. Neuspešno poskušajo ugotoviti, kje najti žensko-reddit v Skyrimu. Redgardi ne marajo svojega grdega značaja. Izjemno nestrpno do tujcev in njihove spopade pogosto vodijo do spopadov, ki se končajo s krvavim izsiljevanjem. Stražar ni posebej slavljen z Alikurtsami in jih usmeri na izhod. Redgardi se odvijajo in se prilegajo Dovakinu. Igralcu ponujajo dostojno količino denarja, ker je v Skyrimu našel reddit dekle. Dazačenja se naloga "Čas revščine".


Spoznavanje Sadije

Prodajalec v dobri akciji, se potnik odloči, da bo v Skyrimju našel žensko-reddit. Najprej gre v gostilno "Harry Mare". Kdo ve več o vseh novicah in govoricah, pa tudi o oklepnem vozilu. Tukaj čaka na prijetno presenečenje. Taverna ima temnokrvno deklico Sady. Bilo je vredno govoriti z njo, da se spomni Alik'rtsev, kako je bila razburjena in ponudila, da nadaljuje pogovor na osamljenem mestu - v drugem nadstropju gostilne. Dovakin se strinja z redgardom. Stoječi skupaj v sobi, Sadia zgrabi bodalo in grozi našem junaku. Zagotavljajo žensko, da obljublja, da ji ne bo škodovalo, igralec izve, da je pravo ime dekle - Iman. Prišla je iz plemiške družine Hammerfell in odkrito nasprotovala Aldermann Dominionu. Za to jo zdaj preganjajo najeti morilci - alik'rtsy. Dekle se pritožuje, da nima nikogar, na katerega bi se lahko obrnila za pomoč in zaščito, razen našega junaka. Prosi Dovakina, da najde najemnika Kemata in ga ubije. Podatke o nadaljnjih preiskavah lahko dobite pri enem od Alikhertov, ki je bil po Imanu nedavno aretiran, ko je poskušal priti v Wightran.


Pogajanja s Kematom

Torej, po iskanju ženske-reddit po prehodu Skyrim, je igralec potisnjen, da išče "The Lay Scam". To jamo je na zemljevidu izpostavil isti zapornik redgard, ki mu je Iman svetoval, da ga zasliši. Dovakin, ki je premagal ducat kilometrov, se približujedo vhoda v "Lodge Scourge's". Tu so gangsterji, ki gostu sploh niso veseli. Za pogajanja z njimi je neuporabna, tako da boste morali prebiti podzemnih predorov z bojem. Ko je igralec našel ducat golov na poti, najde vodjo Alikhertsev - Kemat. Edini problem je, da vodja varuje šest Redgardov, ki so mu v vsakem trenutku pripravljeni dati življenje. Bilo bi zelo hitro, če bi se borili proti sedmim vojakom. Položaj se zdi brezupen, v tem trenutku pa Kemat ponuja pogovore. Naš junak se strinja in pravi, da je našla reddit dekle v Skyrimu. Kemathu je odgovoril, da je Iman izdajalec. Hammerfell je predala sovražniku in pobegnila, vendar je mesto preživelo. Zdaj opazne Redgardove hiše iščejo maščevanje. Najeli so Alik'rtseva za ubežna iskanja.

Pravilna rešitev

Zdaj se igralec sooča s težko dilemo - kdo ima prav: najdemo v Skyrim ženski-redgardi ali alik'rtsy. Na žalost bo resnica ostala zajeta v skrivnosti, katere izbire igralec ni naredil. Vendar pa obstaja rešitev, ki, čeprav ne bo odprla tančice tajnosti, ampak bo našemu junaku prinesla dvojno nagrado. Če želite to narediti, morate sprejeti pogoje Kemata in pripeljati Sady v hleve Vaytrana. Ko je nagrada prejeta, mora plačanec biti ubit, in ponovno napolnjena reggardku mora uvesti "uboja". Po tem se pogovori z njo in dobi obljubljeno nagrado. Posledično bo igralec prejel nagrado od obeh znakov za 500 zlatnikov.

Sorodne publikacije