Medal of Honor Airborne: prenos igre, znakov, skrivnosti in nasvetov

Če vam je všeč igra o drugi svetovni vojni, se prepričajte, da preizkusite Medal of Honor: Airborne. V tem strelcu morate uničiti načrte nacistov, da bi ujeli svet. Toda to bo moralo uničiti veliko nasprotnikov. V tem gradivu boste našli popolno besedilo Medalje časti: Airborne. Prav tako bomo delili skrivnosti procesa igre.

Večje nianse

Vsak odlomek Medal of Honour: Airborne se začne s padalskim letom. Ko se približujete zemlji, nastavite vektor gibanja s pomočjo ustreznih tipk. Lahko pristanete kjerkoli na lokaciji. Vendar ne pozabite, da na nekaterih mestih verjetno ne boste preživeli. Zato izberite varna območja, označena z zelenim dimom. V takih krajih čakate na vojaške poveljnike, poleg tega pa je tukaj tudi skrivališče. Na kraju iztovarjanja ni treba dolgotrajno zavlačevati. Konec koncev, lahko sovražnik napada in prevzame vaš položaj z nevihto.


Na žalost v medalji časti ni zračnega prehoda, vaš partner pa ne bo prekril vašega hrbta. Zato, medtem ko gledate igro, bodite pozorni na svoje zdravje. Prikazan je v štirih blokih. Če eden od njih na rani ni povsem uničen, se bo od časa do časa okreval. Dovolj, da bi sedel na varnem mestu. V nasprotnem primeru si oglejte zdravilo za prvo pomoč. Če nekaj trenutkov ni jasno, potem si lahko ogledate odlomek Medal of Honor: Airborne z ruskim glasovnim pogovorom, ki je podan v tem pregledu.

Prolog

V tem delu se boste seznaniliMehanika častne medalje: v zraku. Za začetek, boste morali pristati trikrat na pravem mestu: prvi - v krogu, drugi - v ozkem pasu, zadnji - v ograji. Poskusite natančno zadeti cilj. Po treningu boste prejeli medaljo. In ta nagrada je odvisna od tega, kako jasno ste pristali. Po skakanju vas bomo poslali na prvo bojno nalogo.


Operacija Khaski

Po ogledu videa skočite iz letala in pustite smer proti hlevu. Če padeš v vodo, se moraš še vedno vrniti na ta predmet. Očistite ozemlje pred Nemci in prikažite ponovni napad. Po tem gremo na streho, in po uničenju odreda vojakov, postavimo eksploziv pod protiletalsko napravo. Zapustimo sobo skozi lestev, vendar se ne mudi. Spodaj vas čaka zaseda. Razmišljate o Nemcih, pridite na vrata kleti. Vržejo granato in po eksploziji gredo na ulico. Pojdite na severni cilj po ozkih ulicah. Tukaj čakate na partnerje. Skupaj z njimi premagajte nasprotnike iz predorov in uničite strojničarja.

Še več nasprotnikov

V tunelu, veliko nasprotnikov in za nadaljevanje igre Medal of Honour: Airborne, bodo morali vse uničiti. Ko pridemo do stavbe s tremi nadstropji, se povzpnemo na streho in od tam poškropimo Nemce z svinčnimi sunki. Nato pojdite na naslednjo protiletalsko napravo in jo položite pod neeksplozivno. Po eksploziji se pogovorite z zavezniki in začnite se premikati do točke izpraznitve. Na poti skupaj s sovražniki odvzamemo skrite zgradbe. Vna neki točki bo prišlo do uničenja ostrostrelca. Zgrabi orožje in dokončaj nalogo. Ko pridete na trg, si oglejte videoposnetek. Zdaj morate uničiti tri generale skupaj z njihovimi čete. Če želite dokončati to naročilo, se sprehodite in počistite vse sosednje stavbe. Ko opravite nalogo, si oglejte končni valj in pojdite na bazo.

Odhod v Italiji

Skakanje iz letala, vodenje smeri proti zelenemu dimu. Ko ste na cilju, pojdite na ograjo in uničite nasprotnike. Na vzhodu tega kraja boste našli skladišče z orožjem. Stražarji so zasedli stolpce. Uničite jih in nato odložite skladišče. Zaženi v strojničarja in ga hitro ustreli. Ob njem boste našli ostrostrelno puško. S pomočjo tega orožja odpravite skrite Nemce. Za nadaljnji prehod Medal of Honour: Airborne moraš priti do zaprtih vrat. Bolje je priti na desno stran ulice in se skrivati ​​za avtomobili. Sprehodite se po vratih in raziščite teren. Najprej uničite vojake, ki sedijo na stolpih, in nato očistite dno. Po tem, pojdite na napad na tarče in pridite do radia, skupaj z uničenjem vojakov. Razbijte napravo in vzemite puško poleg nje. Pojdite nazaj do vrat in se zaprite. Če se želite varno premikati, v šotor vržite nekaj granat.

Uničenje zenita

V polju gledalca filmov boste ugotovili, da so nasprotniki obkolili vaše zaveznike. Dvignite puško in pojdite na njihovo odrešitev. Po premagovanju nasprotnikov pridite na vrata. Tukaj boste prejeli novo nalogo, da uničite zenit.Morali se boste vzpenjati po stopnicah do pištol. Ampak to bo enostavno. Navsezadnje se bo sovražnik upiral. Problem je delno rešen s puško ostrostrelca in granatami. In za pometanje in držanje ujetih položajev, uporabite puško.
Na vrhu igrišča, pojdite na desno stran, vendar ne izstopajo veliko, ker sovražnik streljanje območje s strojnico. Uničite eno pištolo s sodom goriva. Po zadnjem bombardiranju boste videli video in naloga bo končana.

Odhod v Normandiji

Ko skočite iz letala, pustite smer proti stavbi blizu zelene luči. Peljite ga na streho hiše. Tam boste našli klavno puško. Video se bo začel z velikim rezervoarjem. Če želite uničiti to pošast, morate zbrati podrobnosti bazuka. Označene so na zemljevidu, zato pojdite k ciljem, streljati na fašiste na poti. Poskusi, da ne ostaneš dolgo na enem mestu, sicer boš umrl zaradi orožja rezervoarja. Če je težava s to nalogo, potem si oglejte videoposnetek o prehodu Medal of Honor: Airborne z glasom, ki je prikazan zgoraj. Zberite bazuka, uničite oklepno vozilo. Zdaj je vaša pot v bunker. Očistite ga z granato. Zberite strojnico na enak način in ustrelite preostale nasprotnike s puško ostrostrelca. Pretepite vojaka iz naslednjega bunkerja in posadite trdnjavo. Pojdi na naslednji cilj. Vrzi se v zaboj za granate, po katerem se bo pojavila nova naloga, v kateri je potrebno zaščititi tovariše in uničiti masonasprotnikov Run do jarek in jasno območje, in nato uničiti sovražnike na ulici.

Nizozemska operacija

Po skoku s padalom sledite vzhodni smeri. Na tla, teči do okna in ustrelil frets v hiši nasproti. Ko očistite območje, pojdite v hišo in se odpravite v drugo nadstropje. Skozi most boste prišli do naslednje hiše. Uničite nasprotnike, ki so se naselili v tej hiši. Na tretjem in četrtem nadstropju so skriti kompleti za prvo pomoč. Potem bo tam tank. Da bi ga uničili, pojdite na zvezdo na zemljevid in vzemite granate. V naslednji nalogi morate počistiti območje pred sovražniki. Po odpravi tabora bo poslano sporočilo s sedeža. Zdaj je vaša pot v središču mesta. Prvič, samo pojdite do kraja opravila, mimogrede tako, da napolnite sovražnikov ogenj. Pojavil se bo rezervoar. Da bi ga uničili, vzemite granato v škatli in se skrijte za steno hiše. Razbijte oklepno vozilo, ko teče zraven vas. Pojdite v hišo ob mostu. Tukaj boste našli ostrostrelsko puško, ki bo uničila nasprotnike. Pojdi do mostu skozi drugo nadstropje in obdrži svojo obrambo. Pojdite do cilja in uničite drugo posodo.

Operacija Ren

V tem delu Medalje časti: Airborne, boste padli v tovarno, kjer nacisti naredijo močno orožje. Sedite na streho stavbe, vendar ne bodite zaskrbljeni, ker je sovražnik sovražnik pristal tukaj. Pojdite v dva ventila in ju zakopajte z bombami. Po eksploziji, pojdite v desno stavbo. Spadavstopajo v boj z nasprotniki, ki so bolje streljati iz avtomata.
Ko greste v glavno dvorano, uničite nadzorno ploščo in sef. Pojdite v prvo nadstropje in tam postavite bombo. Pojdite na ulico in pojdite proti rezervoarjem. Bodite previdni, nasprotniki so se naselili v hišah, avtomobilih in na stolpih. So lažje uničiti s puško ostrostrelec. Očistite območje in potopite rezervoar. Po tem se bo pojavila zadnja naloga te misije. Pojdite v rudnik in svoje nasprotnike vrzite z granatami. Na ulici boste prišli skozi zasilni izhod. Zaženi hitro do vrat in pobegni od napada sovražne pehote. Zdaj morate počakati na okrepitve. To ni lahko, ker bo sovražnik stopil z vseh strani. Ko so odšli od vojakov, bodo uničili dinamit vlaka.

Alien Tower

Pri zadnji nalogi bo potrebno uničiti sovražnikove zračne obrambe. Ko se seznanite z odredbo, morate izbrati točko pristanka. Bolje, da začnete s strehe stolpa, zato se držite poti. Ko ste na mestu, začnite spopad z množico sovražnikov. V škatli s pištolo vzemite granate in jih vrzite pod puške. Spustite se v eno nadstropje in uničite trikratni obroč fašistične obrambe. Zdaj vaša pot leži v nadzorni plošči, ki jo dobite skozi dvigalo. Ko enkrat na kraju samem, uničite vojake. Za začetek, ubijte izstrelitelje granat in nato vse ostale. Položite bombe na določenih točkah in si oglejte video. Pojavila se bo nova naloga - odstranjevanje bunkerja. Pojdi k njemu in uniči vse sovražnike. Po tem, ven na streho inpritisnite gumb. Potem bo prišlo do eksplozije in stolp bo uničen. Na tej igri bo končana Medal of Honour: Airborne.

Sorodne publikacije