Kje shranite Fallout 4 in kako ga spremenite?

Večina iger podjetja Bethesda je zasnovana na enem motorju in deluje na enak način. Zaradi tega posvečen oboževalec njihovih iger ve, kje so sefi, kako namestiti modove in tako naprej. V tem članku je opisano, kje je shranjevanje shranjeno na Falloutu 4 in kaj je z njim mogoče storiti.

Opis

Ker je ta igra ustvarjena na motorju Skyrim, lahko shranjevanje najdete v istem imeniku kot pri igri. To kaže, da struktura datotek in imenikov v teh dveh projektih ni zelo različna. To stanje pripelje do dejstva, da bo vsak uporabnik, ki uporablja to navodilo, zmožen preprosto spremeniti datoteke v določeni mapi na tretje osebe in doseči želeni napredek pri napredovanju igre. Z zamenjavo varčevanja v "Follout 4" lahko preprosto dobite tisto, česar niste mogli doseči zaradi visoke kompleksnosti ali pomanjkanja časa za osebno prehod.


Tako lahko namestite tuje trezorje in preverite, kakšna vsebina vas čaka na eni ali drugi ravni, ugotovite, kateri citati naj gredo drugače in tako naprej.

Kje je shranjen Fallout 4?

Kje so datoteke, ki jih iščete? Najprej morate odpreti standardno mapo z dokumenti, ki jo ustvari operacijski sistem Windows. Dostop do njega lahko dobite prek sistemske bližnjice in najdete tudi v sistemski particiji trdega diska v mapi Users /"User Name". V mapi z dokumenti poiščite imenik Moje igre in pojdite nanjega. Ima mapo z imenom igre in obstaja še en imenik z imenom Shrani. V mapi boste videli več datotek. Med njimi so ohranjevalci. Vsaka datoteka je odgovorna za ločeno režo. Poskrbite, da jih varnostno kopirate, preden jih odstranite. V Falloutu 4 obstajajo tudi konfiguracijske datoteke ini formata. Lahko ročno spremenijo nastavitve igre, grafične nastavitve itd. Uporabite to priložnost, da po potrebi nastavite nestandardne vrednosti.

Sorodne publikacije