Walking Dead: 2. sezona: mimo igre

Igra Walking Dead: Igra sezone 2 pogosto uporabniku omogoča izbiro odločitev, ki vplivajo na ploskev in dokončnost projekta. Igranje je narejeno v obliki interaktivnega filma, kjer so igralci povabljeni, da izvajajo le določene akcije in gledajo na razširjene dogodke. Vsakdo lahko gradi svojo zgodbo in vidi pravo izbiro.

Začetek

V mojstrovini, ki se imenuje Walking Dead: 2. sezona, ki poteka v ruščini, se začne takoj po umorih. Dve leti sta minili od zaključka zapleta prvega dela, Je mrtva, in Clementine se naučita preživeti skupaj z Omidom in Cristom. Najprej se ustavijo na stranišču, srečajo maulerja, ki ubije spremljevalca glavnega junaka. Po tem dogodku se je spet pomaknil naprej, kjer je Clementine samo s Kristusom. V tem trenutku je priporočljivo, da ga razveselite in zažgete ogenj z desko in eno od dveh stvari, med katerimi lahko izbirate. Po noči, razbojniki napadajo vaš tabor. Zgrabijo žensko in dekle mora pobegniti. Držite tipke pred ovirami. V bližini reke je podoben boj z zombiji. Po kratkem odmoru raziščite obalo in se pomaknite po ozki poti. Tam bo pes, s katerim se bo pogovarjal in ukrotil. Pes bo prinesel Clema v zapuščeno begunsko taborišče. Hrana je v smetnjaku, jo je treba odvzeti. Nato pojdite do psa, ubijte zombi in vzemite nož iz trupla.Nadaljevanje prve epizode

Walking Dead: 2. sezona se nadaljuje v ruščini(del 1) od tistega, kar mora igralec jesti. V tem trenutku bo njen novi spremljevalec naletel na Clementine, lačnega psa. Potrebno ga je vzdržati, zaradi česar bo padlo na nohte. Človek se odloči ubiti ali pustiti žival, da umre v mučenju v tem času. Po tem bodo v kamp pobegnili zombiji. Dva neznana moška najdejo heroin, ki ga je poškodoval pasji ugriz, in jo odpeljali v svoj tabor. Tu se bo dekle srečalo z neznanimi ljudmi. Treba jim je dokazati, da zombiji niso vpleteni v rane. Po pogovoru se bo Clem zaprl v skladišču. Lahko se odpravite s kladivom, ki leži na polici na levi. Vstavite predal, vzemite orodje in povlecite žeblje na desno. Pustimo lopo in skozi luknjo prodremo v najbližjo hišo. V prvem nadstropju, pregledati vse sobe, eden od njih bo letak z mnenji vsakega člana ekipe o junakinja. Te zapise je treba zapomniti. Po tem se povzpnite in poiščite povoj z iglo. Prva stvar je - v spalnici, in drugi - v kopalnici. Na koncu nadstropja bo Sarah sedela in v pogovoru z njo boste prepričali lik v prijaznih namenih, da bi dobili vodikov peroksid. Naslednja v igri Walking Dead: Sezona 2 vas bo spravila nazaj v skedenj. Rano obdelajte tako, da povežete predmete. Po tem se bo pojavil zombi, ki ga lahko ubije s kladivom. Preživeli vas bodo pripeljali k sebi, toda kmalu bodo mrtvi ponovno napadli. Igralec bo moral izbrati, koga bo shranil, in ta prva epizoda bo končana.Drugo poglavje

Walking Dead: sezona 2 (epizoda 2) mimose bo nadaljevalo od kraja preteklega zombiju. Oglejte si videoposnetek in raziščite lokacijo s človekom, ki je bil shranjen v prejšnjem poglavju. Ponudite mu alkohol ali cigarete, po katerih lahko poskusite oboje. Jutro pojdite v tabor in povejte, kaj se je zgodilo v bližini. Sarah bo prosila Clema, da se fotografira, in tukaj se lahko igralec strinja ali zavrne. Ko greš dol, moraš naučiti dekle, da ustreli. Nato pojdite v hišo in se pogovorite z neznanim gostom, ki bo zastavil veliko vprašanj. V večernih urah se bodo vsi člani skupnosti vrnili v taborišče in potekal bo resen pogovor. Sarah bo poskusila kriviti Clementino za prekršek in od odgovorov ni odvisno nič od tega. Po tem, zberite vse svoje stvari, se pogovorite z enim v garaži in hodite do gozda. Okoli mostu preverite ozemlje s pomočjo daljnogleda. Vrnite se na preživele in sporočite najdene informacije. Skupaj z Luc uničiti zombija in se pogovoriti z možem. Po tem bo zombi napadel, in Clem mora imeti čas, da reši svojega prijatelja z žarkom od zgoraj. Nov človek s puško se bo poskušal pogovoriti. Potem bo Nick skočil, in če nima časa, da bi ga ustavil, bo ustrelil neznano osebo. Potem se vrni k svojim prijateljem, se pogovarjaj in pojdi v hišo. Ima škatlo z zalogami, ki jih je mogoče odpreti z nožem. Razdelite hrano ljudem iz skupnosti.

Nadaljevanje druge epizode

V Hoja mrtvih: 2. sezona (2. epizoda) se bo odlomek nadaljeval iz dejstva, da se bo Clementine skupaj s svojimi novimi prijatelji našel na razpotjubaz Tam bo majhen tabor ljudi, med njimi bo stara znanka iz prejšnjega dela serije Kenny. Kmalu novo leto, zato se kamp pripravlja na počitnice. Pogovorite se z vsemi ljudmi in okrasite božično drevo s prijatelji. Po tem boste opazili spor v taboru. Izberite, kdo bo sedel - Kenny ali Luke. Ostali člani vaše skupine bodo sedeli za vas, in to je odvisno od odločitve igralca, na katerem bo Quem postal njihov prepir. Naslednji dan bo dekle videlo, da jo spremlja ena oseba. Pogumna junakinja jo bo spremljala in govorila. Tu bo uporabnik moral razlikovati med njimi, da bi ga vozil ali dajal hrano. Po tem, pojdite k Lukeu in govorite o Nickovem vedenju. Potem bo prišlo do umora, kjer bo igralec preprosto pogledal prizor. Ko greš na ulico, lahko lažeš ali povedaš resnico o dekletu. Nenadoma napad zombija, in za začetek bitke z mrtvimi, morate izklopiti generator. Po tem pištolo ustrelil pošasti. Na koncu drugega poglavja, The Walking Dead: prehod 2. sezone bo pokazal, da je tabor zajel razbojnike pod krinko zombi napada. Ubili bodo nekatere člane skupnosti, Clementine pa se bo morala predati.

Tretje poglavje

Walking Dead: 2. sezona (3. epizoda) še vedno kaže, da roparji prevažajo prijatelje v ujetništvu na njihovo bazo. Vstopite v vagon in se pogovorite z vsemi ljudmi. Ekipa bo zavrnila poskuse pobega, ki jih bo ponujal Kenny. Junakinja se mora odločiti, koga naj podpre v tem primeru. Po pogovoru boste zaklenjeni v kletki, kjer imate priložnost za pogovor z Reggiejem in drugimi prijatelji. Po pogovorupojdi v posteljo Jutro bo splošna konstrukcija, kjer se Sar začne pogovarjati s Clemom. Za to bo dobila obraz od Carverja. Če se igralec odloči podpreti pogovor, ga bodo razbojniki kaznovali. Po tem bo vse šlo na določeno delo. Clem bo pomagal Bonnie ponovno napolniti orožje in se pogovoriti z njo. Po prihodu Troy, pojdite na streho, kjer Reggie začne učiti dekle, da skrbijo za rože. Tukaj bo glavni lik opazil, da Sarah ne ve ničesar. Lahko pomaga, toda ob koncu delovnega dne bo Carver kaznoval tistega, ki je slabo opravil določene lekcije. Reggie bo spustil jahača s strehe in umrl bo. Naslednji dan je Clem na delovnem mestu oblekel Troy. Naložite tovor, dokler ne slišite argumenta Kennyja in Mikea. Nenadoma bodo napadli mrtvi mrtvi. V tem primeru poteka igra The Walking Dead: Sezona 2 vključuje boj z pošastjo. Po zmagi plazite pod polico v drugi sobi, kjer bo Clem rešil Troy. Carver vas bo poklical zvečer in se pogovarjal dolgo časa in obljubljal veliko nesmiselnih stvari. Poslušajte, vzemite hrano in se vrnite v skupino.

Nadaljevanje tretjega poglavja

Walking Dead: Igra 2. sezone sredi tretjega poglavja bo usmerila glavnega junaka k kraji radia. To naredimo tako, da ob kablu gremo po stopnicah in gremo na streho. Na desni strani, skozi okno, ukradite pogovorno napravo in se vrnite na enak način, kot so prišli. Po razpravi o načrtu pobega bodo prišle straže in junakinja bo morala prepričati Bonnie, naj jo pusti na ulico. Pojdi v hišo, kjer se skriva Hatch. To boste našliNi prijatelja na tleh, zato bi morali pogledati v celotno stavbo. Med to lekcijo se bo pojavila Troy. Igralec bo moral pojasniti, zakaj je stražar tukaj. Človek kaznuje Clemino neposlušnost tako, da mu razstreli obraz. V tem času Carver izve za izginotje obrokov in načrt pobega. Vodja gangsterjev bo prisilil opremo, da se vrne, Kenny pa bo močno pretepen. Junakinja bi morala pomagati prijatelju, a močan nasprotnik bo svojo zavest rešil z enim udarcem. Po tem, kar se je zgodilo, preživeli zgradijo nov načrt pobega in jim pomagajo Bonnie. Klemm hoče rešiti ujetega Elvina v Carverjevi hiši. Če želite to narediti, pojdite v pravo sobo, obrnite stražo in vstopite v zapor. Prijatelj v vsakem primeru bo umrl zaradi hude poškodbe, zato se lahko takoj rešite. Iz snopa stavbe skočiš na Carverjevo hrbet, Kenny pa strelja na oba kolena. Junakinja lahko pogleda na smrt sovražnika ali pa samo pojdi. V finalu se boste morali boriti z zombiji in ubiti Troy, ko pride do njega. Med bojem bo Sarah jedla in morala rezati roko ali ubiti mrtve. Od te izbire je odvisno od konca tretje epizode.

Četrto poglavje: Začetek

Ta epizoda se začne z dejstvom, da bodo igralci morali rešiti Sarah z Jane in Rebecco v The Walking Dead: 2. sezona. med pobegom Clem bo poskušal govoriti na cesti. Bolje je, da sami izberete replike. Na mestu srečanja podprite Kennyja, da poišče druge člane ekipe. Na poti nazajpogovorite se z Jane in ona bo povedala svoji sestri. Pod najbližjimi trupelami zombijev bodo sončna očala, ki jih je mogoče vrniti lastniku. Naslednji zavoj junakinje bo razkril, da je Nick postal mrtvaš in da mora biti ubit. Podobni prizori z ubijanjem bližnjih prijateljev so pokazali Walking Dead: Sezona 1 (epizoda 2). V rogu bo še en zombi in majhna skupina mrtvih ljudi čaka na barikado. Ubijte jih v obratni smeri in pripravite se na tipke, ki so prikazane na zaslonu. Za odvračanje od drugih, uporabite bližnji avto in zombi truplo. Postavite glavo na volan in on bo nenehno signaliziral. Odprta je pot do želene prikolice. V njej boste našli Sarah in Lukea. Zaklenite vrata na mizo, uporabite jo za pobeg z naslednjim napadom množice pošasti. Pomoč Jane premagati zombija, nato pa poskusite prepričati Sarah iti z vsemi. Če zavrne, jo udarite in jo vzemite s seboj. V taboru boste ugotovili, da bi Rebecca morala roditi, zato morate prositi Kennyja za pomoč. Preživeli so razdeljeni v dve ekipi in poslani na iskanje potrebne opreme. Claude mora izbrati s kom bo šla.

Četrta epizoda: od sredine do konca

Walking Dead: Prehod 2. sezone (4. epizoda) se nadaljuje z dejstvom, da Clem odide na Jane na igrišču v bližini nakita. Dokler bo ženska pobrala v gradu, boste opazili hromkega fanta. Obrni ga in Jane ga bo razorožila. V vrečki ima zdravila, ki jih je mogoče vzeti ali prepustiti. Potem pot ležiMuzej Bonnie in Mike. Tam, za škatlo, v kotu sobe lahko vidite steklenice z vodo, vendar jih je mogoče pobrati, samo skozi majhno luknjo. Klem bo to storil, vendar bo obstajal zombi, ki ga bo premagal Mike. V muzeju se bo pojavil rakun, ki ga boste lahko obkolili in iskali druge stvari, ki jih potrebujete. Po vrnitvi v taborišče se bodo v Rebeki začela rojstva. Lahko ji pomagaš v šotoru ali pa greš ven in braniš tabor. Če se odločite, da boste pištolo držali pred vrati muzeja, se opazovalni krov sruši in Sarah bo padla. Samo Jane, ki visi blizu razbitin, ji bo lahko pomagala. Ko ženske pridejo ven, vprašajte Mikea, da pomaga pri razbijanju igrišča. Premagajte pritrdilne elemente in pojdite nazaj v trgovino s spominki. Po rojstvu se Jane odloči, da bo zapustila skupino, Luke Kenny pa bo spet mrmral in Clem mora rešiti ta spor, da zapusti trgovino z nakitom. Lahko ostanete tako, da se bo Rebecca malo sprostila. Na poti do najbližjega mesta ženska prosi za počitek in takrat skupino šepavca Arvo obkroža Clementinijeve prijatelje. Med pogovorom Rebecca umre in se obrne, Kenny pa jo bo ubil. Snemanje se bo začelo in na tem v igri Walking Dead: 2. sezona se bo končala četrta epizoda.

Zadnje poglavje (prvi del)

Začne se v tem poglavju Walking Dead: prehod 2. sezone (5. epizoda) iz strele. Najprej ustreli s fantom iz lisice, nato pa pokrijte Kennyja. Ukvarjal se bo s sovražniki in vzel Captive Arvo. On se bo strinjal, da pokaže svoj ekipni tabor. Človek bo začel sumiti, da je šepav človek v prevari in ga premagalnoge Lahko se zavzamete za njega in pomagate Kenyju z roko okoli oči. Po tem se pogovorite s Luc o stvareh v skupini. Naslednja pristaniška ekipa bo na zapuščeni elektrarni. Pogovorite se z Lukom, mu čestitajte za njegov rojstni dan in pijte viski skupaj. On bo povedal o svojih skrbi, potem bi moral iti v Kenny. Poskušajte prepričati, da so novi ljudje prijatelji in da jim lahko zaupate. Pred spanjem se pogovorite z Arvojem in se odpravite na jutro. Kenny bo našel zombija in je bolje, da ga ustreli takoj. Videli boste taboriščne hiše in se odločili, da jih obkolite na ledu. Luke pade pod vodo in ga bo prosil, da meče, in Bonnie vas bo prosila, da ga shranite. Človek bo umrl v vsakem primeru, vendar izbira ostane za igralce. V novem taborišču bo Kenny popravil avto in začel spor glede smeri potovanja. V tem primeru je prenos iger The Walking Dead Telltale: sezona 2 odvisna od uporabnika. V tem sporu lahko podprete katerega koli.

Konec igre

Po spanju bo Clementine ugotovila, da želijo Bonnie, Michael in hromi pobegniti z avtomobilom. Ko jih poskuša zaustaviti, bo Arvo ustrelil junakino in izgubil zavest. Prizori iz preteklosti se bodo začeli, kjer se bodo vrnili. Ko se zbudi, se bo dekle videla v avtu z Jane in Kennyjem, ki se ne prepirata več. Vzdušje je vroče in Clementine čuti v slepi ulici. Na naslednji postaji bo Kenny raziskoval in se spotaknil na skupino mrtvih mrtvih. Boste morali upravljati junakinje avtomobila, dokler ne pridete v nesrečo. Tri skozi gorePojdite v najbližjo hišo za sneg. Tam se bodo Kenny in Jane borili za smrt in le dekle jih lahko reši. Ne bodo se ustavili, zato morajo izbrati, kdo se bo ubil. The Walking Dead: Sezona 2 bo dala to možnost dvakrat. Rana, ki jo povzroči drug lik, ne bo usodna, zato mu lahko pomagate, ali pa greš z drugim preživelim in vrne žrtev. To bo začelo sceno z udom in igra ne bo prešla. Vredno je vedeti, da članek opisuje le specifične odločitve. Pripoved o ploskvi se lahko razlikuje, če se igralec odloči izbrati drugo pot. Potem se bo veriga dogodkov vrnila v drugo smer, vendar se ključni trenutki ne bodo spremenili.

Sorodne publikacije