Skirim trakovi za kožo. Zakaj so ta sredstva potrebna?

Skyrim Smiths ne uporablja nobenih virov kot aktivni trakovi za kožo. Skyrim je bogat s surovinami za proizvodnjo oklepov in orožja. Toda ti trakovi služijo kot nepogrešljiv sestavni del. In ne morete jih dobiti daleč v rudnikih in jamah. Tukaj je vse preprosto. Če naredite vizualno analizo, lahko razumete, da so trakovi vrtinčeni meči, kot tudi izdelani trakovi na oklep, za polnjenje med seboj oklepne plošče. Zato so usnjeni trakovi sestavni del obrti mečev in oklepov.


Skyrim - provinca vojakov in Kuznetsov

Iste zanke lahko naključno odkrijete na katerem koli mestu v kateri koli škatli, predalniki, kovčki. Ampak, če je nujno, da dobijo takšne, potem je proizvodnja vedno mogoče najti - v vsaki kovačnici je stroj za polaganje ploščic. Dovolj je, da ima izvorni material - kožo. To je daleč od vseh načinov, da bi dobili tako uporabno sestavino kot trakovi za kožo. Skyrim je bogat s trgovci, saj mnogi od njih prodajajo igralcu pravi izdelek. Glavna stvar je, da imamo nekaj za plačilo. V skrajnem primeru se lahko zatekate k kraji, če res potrebujete trakove kože. Skyrim ne trpi zločinov, ker lahko padete na mrežo z nizko stopnjo prikrivanja.

Izboljšanje objektov

Kljub pogosto pojavljajočim se receptom za obrtno orožje in oklep, kjer so potrebni sestavni deli, se zelo redko uporabljajo za izboljšanje. Edina stvar v igriki zahtevajo podatke o traku za izboljšanje, je:
 • lovski lok.
 • Rokavice.
 • Čebulni ekstraktorji.
 • Za vse druge predmete ni treba izboljšati kože.

  "Skyrim". Goljufija na trakovih kože

  Obstaja tudi alternativni način za pridobivanje teh trakov - šifrirne kode. Seveda tega ne bi smeli občudovati, saj je ves užitek v igri v tem primeru izgubljen. Na koncu, ne toliko redki vir. Ukaz izgleda takole: v aktiviranem nizu (s tipko ~) morate vnesti Player.Additem [objektna koda] [številka]. Koda za kožne trakove 000800E4, tj. Goljufija bo izgledala takole:
 • Player.Additem 000800E418.
 • Po vnosu v inventar Dovakin bodo dodani 18 črt.

  Sklepna ugotovitev

  Nujno je treba razmisliti o tem, ali uporabiti branje. V bistvu, če ne morete dobiti nesrečen trak, lahko naredite iskanje kože. Izvedba te naloge bo vodila igralca do najbližjega gozdnega ali gozdnega pasu, kjer boste morali najti katerokoli žival (in tiste v "Skyrim" več kot dovolj) in ubiti. Medved, volk, jelen - ni pomembno. Koža bo v vsakem.


  S trofejo je dovolj, da pridemo do najbližjega usnjarja (srečamo se tako v mestnih kovačih, kot ločeno) in naredimo trakove kože. Dobra možnost je, da je lastnik nepremičnine (to je možno kot del dodatka Hearthfire), poleg katerega bo nujno gozd. Na primer, živali iz divjih živali (večinoma volkovi) občasno gledajo na posestvo "Ozernoe". Še en vidik iskanja tega vira -potrebujem te proge. Konec koncev, najpogosteje protagonist uspešno najde že pripravljen oklep, ki izniči potrebo po izdelavi shmotoka in črpanju kovaškega kovaškega kovčka.
  Na primer, po rezultatih Questove črne knjige: Untold Legends lahko pokličete dramor trgovca, ki lahko kupi komplet dadričnih oklepov, ki so upravičeno ocenjeni kot najboljši v igri. Njihovi oklepni indikatorji so celo višji od oklepov zmajevih kosti.
  Če igralec uporablja Skyrimove goljufije na kožnih trakovih, ni lažje takoj vnesti želenega ukaza, da bi dobili končni oklep (ali komplet). Seveda, v vseh svojih okusih, ciljih in interesih, vsakdo igra na svoj način, vendar ostaja dejstvo: pomembnost nekaterih stvari v igri nezasluženo pretirano. Pogosto trakovi kože (skupaj s kupom napitkov, čarobnih sestavin in tinktur) preprosto zapravijo Dovakinov inventar.

  Sorodne publikacije