VKontakte Secrets: Kako dobiti glas

Socialna omrežja - tista, brez katerih si je težko predstavljati sodobno osebo. Na primer, storitev VKontakte je prejela ogromno popularnost. Namenjena je predvsem Rusiji. Ta stran ima svojo valuto. Imenuje se glas. Lahko se porabi za aplikacije, igre, nalepke in darila za uporabnike. Nato boste povedali, kako priti v glas VKontakte. Kateri nasveti in priporočila si med seboj posredujejo uporabniki?

Pridobivanje denarja

Prvi način za pridobitev glasov pomaga uresničiti načrt s 100% verjetnostjo. Kljub temu ta metoda ni primerna za vse. Gre za dopolnitev ravnotežja uporabniškega profila. Če oseba razmišlja o tem, kako dobiti glas v socialni mreži "VKontakte", lahko preprosto zaslužite na mestu. En glas stane približno 14-15 rubljev. Polnjenje preostalega zneska se opravi bodisi z elektronsko denarnico bodisi preko terminala v gotovini. Ta metoda pridobivanja valute socialne mreže je najbolj varna. Toda to je le ena od možnih možnosti. Pogosto uporabniki razmišljajo o tem, kako brez plačila pridobiti glavo v "VC".

Prijatelji in znanci

Še en zelo lep in zanimiv način je obogatitev na račun prijateljev in znancev v družbeni mreži VKontakte. V preiskovani službi je dovoljeno ne le kupiti valuto, ampak jo tudi prenesti.
Dovolj je preprosto vprašati prijatelje in tovariše - zagotovo se bo nekdo strinjal, da bo podaril nekajglasov Podobno lahko dobite več enot valute. Toda nič več. Za razliko od prejšnje metode ta tehnika ne zagotavlja nobenih jamstev za izvedbo načrta v življenju. Kako pridobiti glas v socialni mreži VK? Lahko na primer od prijateljev zahtevate darilo. Ampak samo kot rezervno možnost.

Oglaševalski viri

Naslednji odbor, ki lahko pomaga pri uresničevanju načrtovanega, je promocija različnih virov v svoji skupini ali profilih. Metoda je dobra za blogerje in webmastere. Leži v tem, da oseba najde kupca, nato pa oglašuje enega ali drug izdelek. Kot plačilo, VKontakte glasuje. Po objavi oglasa kupec dopolni račun spletnega skrbnika ali blogerja.

Hitro, zanesljivo, vendar ne tako preprosto. Kako dobiti glasove brez programov? Če želite to narediti, lahko preprosto storite oglaševanje virov v socialni mreži.

Addenda

Še en zanimiv pristop k uresničitvi teh sanj je delo programov in iger "VC". Dejstvo je, da je do sedaj v navedeni programski opremi pogosto potekala tekmovanja in risbe. Za zmago v njih se uporabnikom ponudi glas. Kot kaže praksa, je goljufija v takih okoliščinah minimalna. Uporaba aplikacij kot vira zaslužka je dober in varen pristop k nalogi. Kako dobiti glas v VC? Sodelujte v tekmovanjih vseh vrst programov! Včasih sklad doseže velike velikosti. Kljub temu pa takšna varianta ni stabilna. V eni aplikaciji bodo lahko zaslužiliv drugi - ne. Ni zagotovil o zaslužku!

Tekmovanja

Kaj sledi? Poleg teh metod obstaja še ena dokaj pogosta metoda. Kako dobiti glasove iz "VK"? Sodelujete lahko na raznih tekmovanjih v rednih skupinah. Za zmage v takšnih dogodkih pogosto pogosto ponujajo različne nagrade in valuto socialne mreže.
Takšna tehnika se malo razlikuje od predhodno predlagane. Njegova glavna razlika je, da se tekmovanja in risbe izvajajo zunaj iger in aplikacij. Druga načela ostajajo enaka.

Programi

Najnovejša pustolovščina, ki jo lahko uporabnikom svetujemo le, je uporaba specializirane programske opreme. Za pridobivanje glasov v "VC" je poseben program. Prejemanje glasov z njegovo pomočjo je lahko za denar in brezplačno. Vse je odvisno od tega, katera različica programa je nameščena v računalniku.
Glavni problem je, da je uporaba aplikacij zelo dvomljiva. Plačane različice te programske opreme ne povzročajo zaupanja uporabnikov. In prosti se najpogosteje pojavljajo pri navadnih virusih. Kljub temu ta vrsta sprejema še vedno deluje. Zato bo včasih pomagalo, da prejmete glasove "VC" program, namenjen temu. Glavna stvar - najti varno storitev. Delo v takšnih aplikacijah je, da uporabnik namesti program glasovne navitja, nato pa prek njega vnese avtorizacijo s pomočjo prijave in gesla "VC". Nato se predlaga, da se izbere število glasov in potrdi operacijo. Nekaj ​​minutčakanje - in vse je pripravljeno!


Povzetek in sklepi

Zdaj je jasno, kako brez težav dobiti glas v socialni mreži VKontakte. Pravzaprav je vse lažje, kot se zdi.
Uporabnikom ni priporočljivo, da uporabijo posebne programe za točkovanje glasov. Kot smo že omenili, je to izjemno nezanesljiv način reševanja naloge. Priporočljivo je združiti vse prej obogatene načine socialnega mreženja. Vsi so učinkoviti in zanesljivi. Če pa želite prejemati 100% valute družabnega omrežja, je na voljo samo ena možnost, ki lahko pomaga - dopolnite stanje uporabniškega profila. Ampak on, tako lahko uganiti, zahteva nekaj stroškov. Kljub temu se jim skušajo izogniti, ko se odločajo, kako dobiti glas iz "VC".

Sorodne publikacije