Kako postaviti kožo na "Crystalix" v "Minecraft"

"Crystalix" je eden izmed najbolj priljubljenih in najljubših strežnikov "Minecraft". Obstaja vse, kar potrebujete za uspešno in prijetno igro. Pristojna uprava, različni svetovi, veliko število načinov, tematske karte in še veliko več. No, seveda, lahko prenesete različne kože, ki jih lahko nato uporabite za svoj lik, spremenite njegov videz. V tem trenutku je treba podrobneje govoriti, saj veliko igralcev vpraša, kako namestiti kožo na Crystalx. V tem članku boste našli odgovor na to najpogosteje zastavljeno vprašanje. Torej, če želite izvedeti, kako namestiti kožo na Crystalx, morate naslov.


Crystalix - Kaj je to?

Seveda želite takoj ugotoviti, kako postaviti kožo na CrystalX, vendar morate najprej paziti na to, kaj predstavlja strežnik. Na srečo je vse tukaj zelo preprosto, saj je to eden največjih rusko govorečih strežnikov za to igro, ki vam bo omogočil, da boste uživali v igranju, kot nikjer drugje. Konec koncev, so stalno potekala nekaj dogodkov, prenesete nove zemljevide, celo prišli do edinstvenih načinov igre. Če ste ljubitelj Minecrafta, se morate registrirati na tem strežniku.

Registracija

Glede na to, da je to eden največjih strežnikov za to igro, ima svojo popolno spletno stran. Tukaj moraš iti, da pridešstrežnik. Registrirajte svoj račun in imeli boste dostop do osebnega kabineta. Nato prenesite različico spletne strani igre posebej za ta strežnik. Seveda lahko delujejo tudi druge različice, toda le odjemalec, ki ga prenesete iz uradne strani, bo zagotovil. Ampak ne pozabite na osebno omarico, saj je to točno tisto, kar boste potrebovali, če želite vedeti, kako namestiti Crystal Skin.


Namestitev preoblek

Če ste si zastavili cilj, da se naučite namestiti kožo na strežnik CrystalSMS, morate narediti nekaj korakov. Če želite to narediti, pojdite v svoj osebni kabinet, kjer lahko vidite gumb, ki je odgovoren za namestitev kože na podobo vašega lika. To je točno tisto, kar potrebujete za dostop do niza preoblek, ki so na voljo na tem strežniku. Izberite tistega, ki vam je najbolj všeč, po katerem lahko obiščete igro in uživate v novem videzu svojega junaka.

Sorodne publikacije