Chery QQ6: fotografije, specifikacije, leto izdelave, ocene lastnika

Leta 2006 se je pojavila kitajska nova limuzina s štirimi vrati Chery QQ6 (glej fotografijo v članku). Za ruski trg je spoznal na Kaliningrad rastlin "AvtoTor". Kot osnova so oblikovalci vzeli model proizvodnje iz leta 2003 - Chery QQ3. Posodobitve so opazili ljubitelji avtomobilov. Najprej se je spremenila ne le glavna optika, temveč tudi celotna zasnova sprednjega dela. Tudi telo je kupilo nove linije za splakovanje. V ruskih prodajnih salonih avtomobilov je bilo mogoče model kupiti leta 2008. Na domačem trgu je bila predstavljena kot Chery Jaggi. Po dveh letih je proizvajalec ponovno uporabil. Zahvaljujoč temu je avto dobil posodobljen dizajn. Nova sprememba se je imenovala Chery Cowlin 1.

Zunanjost

Ta model avtomobila je razvila kitajska družba brez kakršnega koli zunanjega posredovanja. Zato se šteje za prvenec, ki uporablja edinstveno obliko. S preučevanjem pregledov Chery QQ6 lahko vidite, da vozniki ne menijo, da je telo videti kot lepota. Z vidika estetike se lahko imenuje dobra možnost. Koristi vključujejo le bogato barvno lestvico. Zaradi svetlega dizajna ta avto v splošnem toku ne bo izgubljen.


Optika glave svetlobe je predstavljena z majhnimi žarometi krožne oblike. Mrežica hladilnika je obokana na dnu. Uokvirjena je s kromiranim okvirjem. Središče logotipa podjetja je določeno. Odbijač ima nenavadno obliko. Zgornja črta je valovita. To daje vtis, da je avtonasmeh Udarijo kolesni loki. Linija podokvirja se rahlo nabira navzgor in s tem vizualno poveča bočna krila. Vrata prtljažnika so obokana. Na straneh so precej veliki žarometi v obliki kapljice.

Salon

Za notranje oblikovanje je proizvajalec izbral lahke tone. Na žalost, ocene o Chery QQ6 s21 pravijo, da je zelo nepraktično - vse postaja zelo umazano. Pripombe so bile podane v pripombah k osnutku. Če pogledate, lahko najdete vrzeli. Kakovost materialov prav tako ne povzroča zaupanja v avtomobilske navdušence - med gibanjem se slišijo praske.

Notranjost je zelo majhna. Dejstvo je, da če je potnik sprednjega sedeža udoben, potem tisti, ki sedijo na zadnjem kavču, prostor za položaj nog preprosto ne bo ostal. Toda o udobju za voznika je proizvajalec poskrbel. Njen fotelj je opremljen s 6-pasovnimi nastavitvami.
Instrumentna plošča je v obliki kapljice. Ta oblika izgleda zelo izvirno. Vse naprave so informativne narave. Na prvi pogled se lahko zdi, da so nameščeni drug na drugega, vendar to ne preprečuje vozniku, da se hitro odzove na kazalnike. Kljub dejstvu, da je zadnji del avtomobila videti majhen, se je prtljažnik zdel precej prostoren. Njegova prostornina je 500 litrov. Volan je udoben. Zagotavlja tri luknje. Opremljen je z zračno blazino. Centralna plošča ima nadzorno enoto za ogrevanje, avdio sistem, prezračevalne odprtine in še veliko več. Ta oprema ustreza osnovni opremi.

Chery QQ6: Specifikacije

Ta model avtomobila je opremljen z dvema tipoma motorjev. Prvi ima prostornino 11 l. sposoben dostaviti moč pri 68 konjskih močih. S takšno opremo se vozilo premika z največ 130 km /h. Stroški goriva so 6 litrov na 10 km. Druga enota je močnejša. Njegova prostornina - 13 litrov. Hitrostni način je višji od prve različice, je 160 km /h. Enako lahko rečemo tudi za pogon. To je 83 konjskih moči. "Apetit" je nekoliko višji, vendar ne kardinalno - le 7 litrov na 10 kilometrov v mestu.
Na žalost pregledi Chery QQ6 pravijo, da ima avto samo ročni menjalnik. Namenjen je za 5 korakov. Za sprednje vzmetenje je opremljen s stabilizatorjem prečne stabilnosti in klasičnim McPhersonom s hidravličnimi amortizerji. Zadnje vzmetenje je drugačno. Je odvisna pomlad. Uporablja teleskopske hidravlične blažilnike.

Tekalno orodje

V gibanju se avto vozi gladko. Na splošno so bili takšni rezultati doseženi z uporabo McPhersonove suspenzije. Vendar pa amortizerji ne zagotavljajo zadostnega udobja. Če se premikate po grobi cesti, se bodo v kabini počutili vsi griči in depresije. Poklicni vozniki v pregledih Chery QQ6 so povedali, da se lahko vzmetenje šteje za slabost in dostojanstvo. Zaradi mehkosti je stopnja nosilne zmogljivosti trpela. V tem avtomobilu je le 270 kg. Če so v kabini štirje odrasli potniki, prtljažnik ne bo več naložen.Če redno preobremenite avto, bo voznik kmalu moral voziti avto za popravilo, saj se bo soočil z obrabo pnevmatike.

Pregledi niso bili zadovoljni s prenosom. Rekli so, da je treba orodje ujeti ne glede na hitrost. Tudi nekoliko ovirajo vozniki preveč tesen zavorni pedal. Toda sam sistem nima nobenih pripomb, je učinkovit, preverjen v praksi. Avto se hitro ustavi. Volan je bil odličen. Z vrtenjem enostavno in hitro.

Dodatne možnosti

Če kupec ne izpolnjuje osnovnega opcijskega paketa, lahko dodatno opremo kupi. Vključuje elektronski sistem za distribucijo zavor, alarm za imobilizacijo, protiblokirni zavorni sistem in daljinsko centralno zaklepanje. Toda servo krmiljenje, električna okna, klimatska naprava je že v osnovni različici. Vendar je pomembno upoštevati, da se dvigala za okna uporabljajo samo na oknih vhodnih vrat.

Cene

Na domačem trgu je avtomobil predstavljen v dveh kompletih: Lux 1,1 L in Lux 1,3 L. Cena tega modela je zelo privlačna. Osnovni nabor možnosti bo kupcu stalo okoli 270.000 rubljev. Če imate željo, da opremite svoj avto z dodatnimi sistemi, boste morali plačati približno 20.000 rubljev.
V pregledih je navedeno, da potem, ko kupci poznajo vrednost, številne pomanjkljivosti ne upoštevajo. Vendar je treba razumeti, da bo nizka kakovost montaže privedla do tega, da je vozilo avtomobilskoredno potrebujejo popravila. To bo posledično povečalo stroške vzdrževanja.

Mnenja

Spoznajte slabosti in koristi Chery QQ6, ki bodo pomagali pregledati. Najprej pomislite, da nam ta avto ni bil všeč. Prvič, to je slaba zvočna izolacija in togo vzmetenje. Tisti, ki so potovali v avtomobilu, so ostali zelo nezadovoljni. Kritika in kakovost materialov ni obstajala. Notranjost je hitro umazana, kar je precej neetično. Vozniki so opozorili tudi na nizko raven pregledov. Težave opazimo z akumulatorsko baterijo, z ležaji in zavornimi ploščicami, ki imajo minimalni delovni vir. Prenos je precej neprijeten, prenos je težko prenosljiv. Tisti, ki so poznali kitajske avtomobile, so opazili, da se lastniki Chery Tiggo soočajo z enakimi slabostmi. Toda kljub vsem tem slabostim vsakdo izbere avto na lastne stroške. Predvsem je cena glavna prednost Chery QQ6.

Sorodne publikacije