Kožo Kaj so kože?

Kako pomembni smo vizualizaciji? Čudoviti grafični učinki, inovativne tehnologije računalniške grafike pritegnejo veliko več kot vsebina posameznega dokumenta. Brez primere obseg vizualizacije doseči v sodobnih računalniških iger.

Lepa tekstura je postala ne le notranja notranjost, ampak predmet individualnosti in celo simbol uspeha. Takšna tekstura, ki naredi posebnost, se imenuje preprosto kot koža. Kaj predstavlja, poskusite izvedeti.

Preobleke v digitalnem svetu

V splošnem primeru informacijske tehnologije in računalniške tehnologije se beseda "koža" razume kot paket podatkov, katerega glavni namen je konfiguracija grafičnega vmesnika, vizualizacija katerega koli programa. Služijo predvsem za spreminjanje barv, pripomočkov (gumbi, seznami, ikone), geometrijskih oblik, zvokov, slik ozadja in drugih komponent računalniške grafike.

Ugotovite, kaj pomeni beseda »koža«, ki je tako posebna, da jo lahko določimo le, s katerim programom se ta predmet dekoracije uporablja. Torej, v internetnih brskalnikih, pomen besede "koža" zelo pogosto skriva majhen dodatek, naredi majhne spremembe v vizualnem oblikovanju programa. Ne morete zamenjati pomena izrazov "tema" in "koža", če se uporabljata skupaj. Da, tema se uporablja za globalno pretvorbo grafičnega vmesnika ali niza posameznih elementov katerega koli programa. Koža je tavloga majhnega modifikatorja.

Preobleke v globalnem internetu

Za hitro preoblikovanje videza spletnega portala, ki povečuje njegovo edinstvenost, se pogosto uporablja ista koža. Kaj predstavlja v tem primeru? Tokrat v okviru predlaganega izraza razumemo kup datotek, ki nadzorujejo vizualno oblikovanje informacij na strani. Z uvedbo takšne postavke v izvorno kodo strani bo razvijalec lahko spremenil "videz" spletnega mesta z enim klikom - vrsto pisave in barvo besedila, preliv, okvir in druge elemente. Vendar pa se je treba spomniti, da več elementov, ki jih modifikator pretvori, bolj bo "tehtal" in s tem povečal prenos internetnega portala.

Če greste še dlje, lahko vsi obiskovalci dobijo priložnost, da spremenijo svojo kožo. Kaj posebnega bodo dobili od tega? Spreminjanje postavitve strani bo naredilo informacije bolj prijetne za zaznavanje, bo prihranilo in razširilo občinstvo, kar bo naredilo spletno mesto še bolj priljubljeno.

Preobleke v računalniških igrah

Preobleke v računalniških igrah, kot smo že omenili, predstavljajo ne le preoblikovano grafično komponento, ampak nekaj več. Na spletnih mestih takšni modifikatorji kupujejo za pravo valuto. Poleg tega lahko njihovi stroški dosežejo več tisoč rubljev.
Zelo "bolan" lahko prizna navdušenje na koži COP - nov edinstven videz stroja ali nova tekstura noža stane vsaj pet tisoč rubljev. Za njihovo prodajo, namenske igralceustvarite posebne spletne trgovine. Poleg tega lahko preobleke s CS-jem "iz tovarne", "po poskusih na terenu" in "obrabljene".

Nova oblačila za junaka Minecraft

V priljubljeni računalniški igri Minecraft je situacija s kožami precej drugačna. Tu pod tem izrazom mislimo na lik, njegov spol in osebo. Za razliko od katere koli druge igre so kože popolnoma brezplačne. Poleg tega lahko sami ustvarite nove preobleke. "Maynkraft" omogoča vsakomur, da to stori, samo potrebuje željo.
V Minecraftu so podobni "zunanji modifikatorji" najpogosteje nastavljeni za multiplayer igre. Torej, če oblečete svojega junaka v določeno obleko, vam bodo prijatelji vedno znali v množici drugih igralcev. Poleg tega boste poudarili svojo individualnost.

Tipi kože za Minecraft

Standardna "obleka" za lik ima resolucijo 64x32 slikovnih pik, ki je izredno majhna, da bi junaku resnično lep in individualen videz (narisana slika bo "rebrasta" zaradi majhnega števila točk). Za uresničitev najbolj nenavadnih vizualnih idej so ljubitelji razvili teme v visoki ločljivosti, tako imenovane HD-kože. Imajo ločljivost 1024x512 slikovnih pik. To je dovolj, da natančno odraža vse črte, odtenke barv in grafične učinke. Takšne kože je mogoče narediti zelo zanimive. "Maincraft" omogoča tudi uporabo kože na vzdevku. Njihova izjemna značilnost je način namestitve. Vse kar morate storiti je, da svojemu junaku podarite edinstvenoVidez je kopiranje vzdevek, dodeljen "oblačila" na mestu oblikovalec kože, in ga prilepite v polje "Prijava" v igri. Moram reči, da imajo kože na vzdevkih eno pomembno pomanjkljivost - ne boste mogli sami poiskati imena svojega junaka. Tukaj lahko izberete lep videz ali edinstveno ime - tretji ni podan.


Nastavitev preoblek

Metode nastavljanja kože so odvisne od želene igre. Da, ni potrebe, da nastavite kožo GO. Vse kar morate storiti - kupiti ali zmagati, dobiti kot darilo in ga izbrati v ustreznem meniju pred začetkom naslednjega kroga.
Z igro "Maincraft" za izklop istega ne bo delovalo. Če imate licenčno verzijo, mora biti zaporedje vaših dejanj naslednje:
  • Prenesi všeč kožo.
  • Prijavite se na uradno stran igre Minecraft.net.
  • V vaši osebni pisarni namestite novo "oblačilo".
  • Po tem bo vaš junak na nov način gledal na vseh strežnikih multiplayer načina. O tem, kako namestiti preobleke s vzdevki, že veste.

    Sorodne publikacije