Vlaki in oznake za "GTA: San Andreas" za vzdržljivost

GTA: San Andreas je kljub častitljivi starosti še vedno priljubljen med igralci in modi. Tudi v letu 2018 ljubitelji naredijo obsežne spremembe. Mnogi igralci raje uporabljajo kode in prekinejo akcijo, saj je bila prvotna igra že večkrat odigrana. Razmislite o izdajalcih in oznakah za "GTA: San Andreas" za vzdržljivost - kaj dajejo in kako jih uporabljajo.

Kaj je parameter vzdržljivosti v GTA?

GTA San Andreas je postal prvi del serije, v kateri so razvijalci predstavili podobo črpanja lika. Razvojni sistem je zelo podoben tistemu, ki se uporablja v RPG The Elder Scrolls. Njegovo bistvo je, da se vsak parameter junaka črpa po dolgem poteku istega dejanja. Na primer, prostornina pljuč se poveča s podaljšanim nihanjem pod vodo. Mišična masa raste s časom, ki ga preživijo v telovadnici. Debelost lahko dobite s konstantnim prenajedanjem. Privlačnost in spoštovanje na ulicah raste zaradi vaših oblačil in položaja tolpe na tem območju. Enako načelo prav tako poveča indeks vzdržljivosti: bolj ko tečete in skakate, višja je raven vzdržljivosti zalog.


Torej, kaj bo dal igralec kodo za vzdržljivost v GTA San Andreas, ko je aktivirana? Prvič, vaš lik se bo začel neskončno teči v sprintu s pritisnjeno pospešeno tipko. Drugič, dobite enak učinek med plavanjem s pospeškom nad in pod vodo. Ročno prenos ravni vzdržljivosti,morate stalno teči po ulici ali obiskati telovadnico. Toda za staghome morate narediti stacionarno kolo za vadbo ali tekalno stezo, drugi razredi v "rockerju" pa vodijo do množice mišične mase. Če tega ne počnete redno, se bo stopnja vzdržljivosti postopoma zmanjševala.

Kako uporabljati kodo vzdržljivosti za "GTA: San Andreas"?

Nadaljujmo z aktiviranjem goljufije v igri. Razvijalci so zagotovili različne kombinacije, ki lahko vključujejo in onemogočajo določene sposobnosti. Tako ne boste mogli dobiti samo avtomobilov, zalog orožja, letal, ampak tudi povečati parametre Sage.


Kode GTA San Andreas se lahko aktivirajo v meniju premora ali v aktivni igri. Dovolj je, da v katerikoli register vnesete kombinacijo latinskih črk. Če tabela v zgornjem levem kotu označuje, da je bila goljufiva koda uspešno aktivirana, potem ste vse naredili pravilno. Če se to ne zgodi, vnesite vztrajnostno kodo v GTA San Andreas večkrat in brez napak. Brez mize goljufije niso aktivirane. GTA San Andreas ima eno kombinacijo za maksimalno povečanje stopnje stagnacije. Vnesite VKYPQCF v meniju za premor ali v sami igri.

Preverjanje

Tudi če je koda uspešno aktivirana, lahko še vedno preverite rezultat sami. Če želite to narediti, je dovolj, da začnete teči naprej in dolgo časa pospešite s presledkom "Space" (privzeto). Če znak ne izdihne čez nekaj časa, potem koda deluje pravilno. Lahko tudi preverite uspešnost goljufije kodo za vzdržljivost na GTA San Andreas z uporaboTipka Tab, ki odpre okno s trenutnim nivojem lastnosti Sage.

Uporabljamo trenerja

Glavni način za prekinitev igre se vedno šteje za kode. Njihovo ogromno število in glavne kombinacije se uporabljajo med potekom igre tako pogosto, da ostanejo za vedno v spominu igralca.
Vendar pa je mogoče prekiniti igro, ne da bi se spomnili nesmiselnih in preprostih kombinacij latinskih črk. To storite tako, da prenesete in namestite posebnega trenerja. Trainer je majhen pripomoček, ki vam omogoča aktiviranje dodatnih sposobnosti ali igralnih čipov s pomočjo pritisnjenih vnaprej dodeljenih tipk. Zgleda preprosto: zapomnite si ključ, ki je odgovoren za vzdržljivost, vstopite v igro in pritisnite ta gumb.

Kako namestiti trenerja?

GTA Endurance Trainer lahko brezplačno prenesete s katerega koli portala za spremembe igre. Najbolje je najti tematski vir za San Andreas za dostop do številnih različnih ekip trenerjev s skupino ekip. Najbolj zanimiv in funkcionalen je GTA San Andreas +126 Trainer, vmesnik katerega si lahko ogledate v prikazanem posnetku zaslona.
Poleg hitrega povečanja vzdržljivosti boste lahko izkoristili številne dodatne funkcije, ki ponavljajo dodelitev klasičnih kod in dodajajo številne nove funkcije.
Običajno se izdajalci prenesejo v računalnik v arhivu, v katerem je le ena izvedljiva datoteka (včasih je priložena besedilna ukaza za besedilo). Vsebino arhiva morate razpakirati v korenmapo z nastavljeno igro. Po tem morate zagnati program in se seznaniti z vodstvom.

Kako delati s trenerjem?

Za aktiviranje GTA San Andreas Endurance Cheat s pomočjo tega trenerja sledite navodilom:
  • V glavnem oknu programa kliknite gumb "Run".
  • Če je pot do izvršljive datoteke igre pravilno določena, se bo na zaslonu takoj začelo okno nastavitev. Če je trener prvotno v angleščini, ga lahko spremenite v ruski jezik, tako da ga izberete v polju "Jezik" in kliknete gumb "Uporabi".
  • Na seznamu najdemo vrstico "Najvišja vzdržljivost", ki se nahaja v podrazdelku "Država, skupina". Obkljukajte kljukico.
  • Zapomnite si kombinacijo (v našem primeru desno Ctrl + 5) in začnite GTA San Andreas.
  • Prenesite shranjeno igro in aktivirajte najvišjo raven statemen, na katero se nanaša kombinacija. Prekini tako, da večkrat pritisnete.
  • Priporočamo vam, da igro ne shranite z aktiviranimi goljufijami - to lahko povzroči poškodbe shranjenih datotek. Zdaj veste o vseh kodah vzdržljivosti v "GTA: San Andreas" in ne samo: opisani trener vam bo pomagal uporabiti vse goljufije, ne da bi se spominjali kombinacij.

    Sorodne publikacije