Kako nastaviti "kožo: navodila" na "GTA: San Andreas"

Vsekakor nobena oseba ne bo nasprotovala izrazu, da je "GTA: San Andreas" ena najboljših iger iz cele serije. Na splošno se lahko šteje za eno najboljših v svojem žanru. Konec koncev, igra je šla v oddaljeni in bradati v letu 2004, in je igral do danes. Seveda, tukaj je zasluga ne le nekateri razvijalci, čeprav jih je treba plačati na prvem mestu, vendar je zasluga mododelov. Konec koncev, praktično za vse "DTA" so mods, in na "GTA: San Andreas" in sploh tisoč mods. To omogoča igralcem, da preživijo čas v igri tudi po prehodu.


V tem članku bomo razpravljali o tem, kako "GTA: San Andreas" namesti kožo, ki bo spremenila glavnega lika. Podrobno bomo analizirali, kje jih lahko najdemo, kako prenesti datoteko in kaj narediti s to datoteko.

Kje vzeti kožo in kaj morate namestiti

Torej, preden vam povem, kako postaviti kožo na "GTA: San Andreas", morate najprej pojasniti, da obstajajo situacije, ki, da bi imeli namestitve, morate prenesti posebne programe, ki vam bodo pomagali, preden to storite. Zdaj bomo govorili o tem, kje jih lahko dobimo in kako se imenujejo. In tudi govoriti o tem, kje naj si sami prevzamejo kožo. Preobleke za GTA: San Andreas lahko najdete na milijonih spletnih mest, toda žal to ne pomeni, da jih morate takoj prenesti, saj okužite računalnik z virusom. Da ne bi prevrnili, bi morali iti naravnost do točke in poimenovati nekaj mest, ki jih lahkomodo na koži preskočite s 100-odstotno zanesljivostjo, da so čiste. To so: LibertyCity in GTAViceCity. Ti dve strani sta si podobni za bolečino, vendar je to le v njihovo korist, lažje bo razumeti vmesnik, vendar je njihova vsebina drugačna, kar bo razširilo obseg iskanja.


Zdaj pa se pogovorimo o tem, kateri program je potreben za namestitev kože. In potrebujemo samo Crazy IMG Edition. Torej, spoznajte mesta, prenesite in namestite program in se pripravite. Zdaj bomo podrobno preučili, kako postaviti kožo na "GTA: San Andreas".

Prvi način namestitve

želim takoj povedati, da je ta metoda najpreprostejša. In preobleke, nameščene na ta način, lahko prenesete s spletne strani GTAViceCity. Dejstvo je, da so preobleke naložene s samodejnim namestitvenim programom, zdaj pa bomo preučili, kako in kaj narediti. Prijavite se na spletno mesto. Takoj bodite pozorni na stransko vrstico na levi, tam pa v obratnem vrstnem redu, vse igre iz serije "DTA" bodo naštete. Glede na to, da razstavljamo, kot na "GTA: San Andreas", da namestimo kožo, se nato pomaknemo do te strani. Nato si oglejte razdelek "Datoteke", kjer so navedeni vsi modovi po kategorijah. Ker potrebujemo kože, potem gremo preko povezave "Skins". Zdaj v osrednjem delu spletnega mesta, pomikanjem po strani navzdol in pomikanjem navzdol na dno, lahko izberete želeno kožo. Kliknite nanjo in preusmerjeni boste na stran za prenos. Kliknite na velik gumb "Prenesi", počakajte nekaj sekund in arhiv, ki je odrinjen, se bo zagnal v računalnik.
Zdaj ga morate odpreti in dvakrat klikniti na datoteko s končnico exe. Isti namestitveni program se bo zagnal, v njem navedite pot do imenika igre in kliknite »Namesti«. Po nekaj sekundah bo mod nameščen in lahko zaženete spremenjeno igro.

Drugi način namestitve

Zdaj pa razmislimo o nastavitvi, kdaj so modifikacije na "GTA: San Andreas" na preoblekah prenesene s strani LibertyCity. Dejstvo je, da bo namestitev drugačna. Ker so mesta zelo podobna, potem, kako najti in prenesti skinnable datotek, ne bomo govorili, in takoj pojdite v njih namestiti. Ko prenesete kožo, jo shranite v računalnik in si zapomnite njeno lokacijo. Odprite program Crazy IMG Editor, o katerem smo razpravljali na začetku. V oknu programa kliknite "Datoteka" in izberite "Odpri". Zdaj v oknu postavite pot do datoteke gta3 v imeniku igre v mapi Modeli. Izberite datoteko in kliknite »Odpri«.
Sedaj izberite "Uredi" in kliknite "Dodaj z zamenjavo". V oknu položite pot do prenesenih datotek in jih po izbiri pritisnite »Odpri«. Zdaj so bile datoteke dodane. Še vedno morate klikniti na "File" in izbrati "Redistribute Archive". Strinjam se z vsemi sporočili in počakajte na montažo. Ko končate, boste obveščeni, program pa lahko zaprete in zaženete igro - koža je nameščena.

Sorodne publikacije