Medved s kožo Skyrime: opis, ekstrakcija, namen

Starejši svici V so osvojili srca milijonov igralcev. Nepozaben svet "Skyrim" čaka! V igri so na voljo potovanja, razvoj znakov, zbiranje sredstev. Nekateri uporabniki ekstrahirajo stvari, ki jih lahko uporabite pri izdelavi. Veliko jih je. Na primer, koža medveda. V "Skyrim" to gradivo ni tako redko. Kaj morate vedeti o vsakem igralcu?

Opis

Skyrim Bear Skyrim - material, ki se uporablja za ustvarjanje različnih predmetov. Krzno Elder Scrolls V se predeluje na strojarju za proizvodnjo usnja. Tim pomaga ustvariti oklep, orožje in nekatere notranje elemente za dom. Medenina koža se uporablja za kovaške procese. Če želite, ga lahko igralec proda za majhno plačilo.


V Skyrimu so medvedove kože različne.
 • navadno;
 • jamski medved;
 • beli medved.
 • Ti viri so enake teže, z enako količino koščkov. Razlika je v pridobivanju materiala in njegovih stroških.

  Navadne kože

  Začnimo z najpogostejšim krznom - s kožo navadnega medveda. Ima naslednje značilnosti:
 • teža - 3;
 • količina prejete kože - 4;
 • stroški - 50 kovancev.
 • Vir lahko kupite tako, da ga kupite pri trgovcih in Kuznetsovu. Včasih se kože med potovanjem lahko najdejo na različnih krajih Skyrima.
  Kože se najbolje obirajo iz navadnih medvedov. Te živali živijov gozdu Tamriel. Predator je agresiven in za neizkušene igralce je lahko nevarno. Samo, da medvedi ne napadajo - napadajo, če nekdo visi na njihovem ozemlju. Pred tem se živalim izda strašen rahit. Če strah ne pomaga, se boj začne.


  Pomembno: Skyrim Bear Skins se lahko uporablja iz iskanja "Bear's Service". Odnese ga mojster žage v Aivarstede. Nujno, da ji prinese 10 medvedov.

  Krzno jamskega medveda

  Druga vrsta medveda je krzno češnjevega medveda. Strošek takšnega vira je 60 kovancev. Izkopava se na enak način kot navadne medvedje kože, vendar se mora ukvarjati le z jamskim medvedom. Po sili se jame medvedi presegajo navadne. Poiščite plenilca v gozdovih in jamah. Ponavadi lovijo na drobno živino. Nasprotnik se šteje za nevarnega in močnega. Pomembno: po tem, ko je medved ubit, igralec jamči za medveda enega ali drugega tipa.

  Krzno belega medveda

  Zadnja vrsta raziskanega vira je koža belega medveda. Skyrim lahko proda kos materiala za 75 kovancev. Sredstvo je pridobljeno iz belega medveda. Te živali živijo v zasneženih predelih Skyrima in v snežnih jamah. Prvo napadajo predvsem tuji vsiljivci. Dobro obrambo in močan napad. Beli medvedi ne prenašajo bolezni, kot to počnejo drugi plenilci. Včasih je mob padla nakit.

  Prehod skozi konzolo

  Zdaj je jasno, zakaj potrebujete kožo medvedov v Skyrimu in od kogaizvleči S pomočjo igralne konzole je enostavno dati sebi enega ali drugega vira. Če želite to narediti, morate napisati ukaz player.additem, nato določiti ID materiala in skozi prostor predpisati število izdanih kož. Igralec lahko potrebuje naslednje identifikatorje:
 • koža navadnega medveda - 0003AD52;
 • koža jamskega medveda - 0003AD53;
 • medved medved - 0003AD54.
 • Sorodne publikacije