Najlažji način za obnovo računa "Tele2" z bančno kartico brez plačila

Ostati brez komunikacije - užitek je vprašljiv. Pomemben klic, sporočilo ali e-poštni naslov lahko preskočite na e-poštni račun. Periodično sledenje in dopolnjevanje računa Tele2 z bančne kartice brez provizije ali denarja je potreba vsakega naročnika. Naj vam povem nekaj načinov, kako lahko plačate operaterju z minimalnimi stroški, ki trajajo brez uporabe predpomnilnika.

Enkratno dopolnitev računa "Tele2 z bančno kartico"

To priložnost ponuja mobilni operater na svoji spletni strani, za katerega morate opraviti prehod na uradni vir podjetja. V poglavju "Polnjenje in nakazila" si lahko malo ogledate glavno stran. Za vnos podatkov sta dve polji: v prvem morate navesti telefonsko številko, v drugo vnesite želeno količino, bodite previdni, v glavi razdelka izberite možnost "Bančna kartica." Za to metodo obstaja omejitev zneska. izvršeno na 100 rubljev Največji znesek enkratne transakcije je 15000 rubljev


S klikom na gumb "Refill" potrdite pravilnost določenih podatkov, nato pa označite stikalo na novo stran, kjer morate vnesti podatke o bančni kartici. nasproti možnosti »Shrani za prihodnjo uporabo« vam omogoča, da priložite kartico za avtomatsko uporabo podatkov, ko jo boste vrnili prek storitve.plastični telefon s kodo služi za vnos gesla v ustrezno polje prikazanega okna. Denar se takoj pripiše.

Kako plačati storitve Tele2 iz aplikacije za mobilno bančništvo?

Drugi način je uporaba aplikacije, nameščene na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.
Postopek za dopolnitev računa "Tele2" iz bančne kartice hranilnice je naslednji:
 • Prenesite aplikacijo.
 • Vnesite geslo, ki varuje dostop do tekočega računa tretjih oseb.
 • Izvedite iskanje dela, namenjenega plačevanju mobilnih operaterjev.
 • Izberite operaterja, določite telefonsko številko, vnesite znesek plačila in izberite kartico, ki jo želite bremeniti.
 • Ravnotežje se ponovno napolni v nekaj minutah, če na strani banke ni preventivnega dela.


  Polnjenje računa Tele2 z bančne kartice prek bankomata

  V primeru odsotnosti dostopa do osebnega računalnika ali prenosnega računalnika z internetom in negativnega stanja mobilnega telefona lahko uporabite storitve bankomata. Metoda je priljubljena tudi pri ljudeh, ki dvomijo v varnost spletnih plačil. Če želite račun ponovno napolniti, je dovolj, da kartico vstavite v bralnik kartic, na tipkovnici vnesite kodo PIN, izberite razdelek za plačilo storitve.
  Podobno navedite številko Tele2 in s tipkovnice vnesite znesek plačila. Privolitev za transakcijo se potrdi s pritiskom na gumb Enter na zaslonu ali tipkovnici naprave. Če bankomat nima težav zdostop do interneta, vpis poteka takoj.

  Plačilo prek internetne banke

  Ta metoda vključuje avtorizacijo in vhod v osebno pisarno na mestu banke, ki nudi storitve. Postopek lahko izvedete tako, da podate identifikator, kot v primeru hranilnice, ali s tem povezano telefonsko številko in geslo.
  Element menija išče element. V iskalni niz lahko vnesete tudi ime operaterja Tele2 in ga preusmerite na ustrezen razdelek za plačilo. Kot v drugih primerih je navedena tudi telefonska številka, katere osebni račun želite ponovno napolniti. Preverite minimalne in maksimalne omejitve plačil. V nasprotnem primeru bo transakcija zavrnjena. Posodobitev stanja računa SIM kartice operaterja poteka zelo hitro. Ko uporabljate to metodo, ne pozabite redno posodabljati protivirusne programe, ki sledijo ne samo grožnjam v sistemu, ampak tudi razkrivajo skrite programe, ki so namenjeni kraji podatkov o podrobnostih za vstop v vaš osebni urad.

  Dodatni način plačila iz bančne kartice

  Če je v postopni dostopnosti na voljo kabina mobilnega operaterja Tele2 ali omrežja "Connect", "Euroset", se je mogoče obrniti na zaposlene, da dopolnijo bilanco stanja. Osebje bo pojasnilo telefonsko številko, znesek plačila in ponudilo plačilo s kartico ali gotovino.
  V poslovnih oddelkih in naročniških točkah je sprejem plačil vedno izveden brez provizije. Pri plačevanju prek "Connect" ali "Euroset" vnaprejdoločite pogoje. Redno se spreminjajo. Lahko zaračunajo provizijo v vsakem primeru ali ob plačilu le prek operaterja. V takih salonih so nameščeni tudi terminali, prek katerih se najpogostejša plačila opravijo brezplačno. Bančne kartice se običajno sprejemajo neposredno na blagajni trgovin.

  Plačilo prek "Yandex.Money"

  Plačilni sistem zagotavlja tudi možnost, da se račun "Tele2" dopolni z bančno kartico. Lahko uporabite plastiko katerekoli banke, plačilnega sistema ali virtualne torbice v sistemu. Brez storitve Yandex ne boste mogli plačati storitev. Morate biti prijavljeni ali prijavljeni v storitev. Plačila, ki so manjša od 5 tisoč, se izvedejo brez umika provizije. Če znesek preseže določeno omejitev, bo "Yandex.Money" zaračunal provizijo v višini 2%. Številka transakcije je običajno označena s telefonsko številko in želenim zneskom. Na drugem koraku izberite, kje bodo zaračunana sredstva: bančna kartica ali denarnica. Celoten postopek traja nekaj minut. Uporabite lahko račun na spletnem mestu ali prek mobilne aplikacije, nameščene v napravi.

  Če se nahajajo v drugi državi

  Takšni naročniki mobilnega operaterja imajo na voljo vse načine za obnovo računa "Tele2" z bančne kartice, razen za operacije prek bankomata in blagovnih znamk. Pri uporabi kartice SIM ruske družbe je treba vnaprej pojasniti vprašanje zaračunavanja v mednarodnem gostovanju za klice, dohodna in odhodna sporočila SMS.
  In ne pozabite na avto plačilalahko bistveno prihrani tveganje, da ostane brez komunikacije.

  Sorodne publikacije