Kako »Webery« odstrani skupino in objavlja v njej?

Vsako leto aplikacija Viber postaja vse bolj priljubljena. Messenger se aktivno uporablja tako za osebne kot za delovne namene, zaradi česar so pri delu z njim pogosto vprašanja z njegovim delovanjem. Ena od težav za mnoge uporabnike je vprašanje, kako izbrisati skupino "Webery" in sporočila v njej?

Kako zaključiti skupinski pogovor?

Ko razmišljate, kako odstraniti skupino v Weberju, morate razumeti razliko med ustvarjenim klepetom in dialogom, v katerem je bilo povabilo prejeto. Če je uporabnik gost v skupini, jo lahko zapre - v tem primeru preneha prejemati sporočilo, klepet pa bo ostal za druge udeležence. Če želite zapustiti skupino, je dovolj, da v meniju s funkcijami kliknete tako, da odprete klepet in izberete element »odjavi«.


Brisanje pogovora

Če ima ustvarjalec skupine željo zaključiti pogovor v pogovoru, lahko izbriše skupino. Vendar lahko pogovor trajno izbrišete le, ko vsi uporabniki pridejo iz njega.
Kako odstraniti člana skupine Weibrier? To je zelo enostavno - za to morate uporabiti isti meni z sliko orodja. V oknu se prikaže seznam vseh članov skupine in skrbnik lahko klikne na »Izbriši iz klepeta« s klikom na vsako od njih. Ko vsi uporabniki zapustijo skupino, bo prepuščeno samemu ustvarjalcu, tako da bo klepet samodejno izginil.

Brisanje več sporočil

sporočila, vam ni treba vedeti, kako izbrisati skupino v Weberyju - takšna kardinalna dejanja so odveč. V Messengerju je poseben mehanizem za brisanje določenega števila sporočil ali brisanje celotnega klepeta. Če želite izbrisati več sporočil v skupini, kliknite gumb v zgornjem desnem kotu, ki prikazuje prestavo, in izberite element »Uredi sporočilo«.


Zaradi tega dejanja se na desni strani vsakega sporočila zdi, da je izbrano "potrditveno polje", pri čemer so bili zabeleženi vsi želeni elementi pogovora. Po izbiri, da izbrišete vsa izbrana sporočila, morate le klikniti na voziček v spodnjem levem kotu in potrditi dejanje s klikom na "V redu".

Brisanje posameznega sporočila

Obravnavanje načina brisanja sporočila v skupini v Weberju ne sledi nujno algoritmu za brisanje več pogovorov. Če želite izbrisati samo eno poslano sporočilo, Viber ponuja dve možnosti za uporabnika - izbrišite ga samo v klepetu ali ga izbrišite povsod. V tem primeru je druga metoda mogoča le z računom, s katerega je bila pošiljka izvedena.
Če želite odpreti ustrezni meni, pridržite sporočilo, ki ga želite izbrisati. Če izberete element »Izbriši povsod«, se bo sporočilo prikazalo tako v klepetu uporabnika kot v njegovih sogovornikih, tudi če ga niso prebrali.

Povzetek

Kot lahko vidite, razumevanje vprašanj o tem, kako izbrisati skupino, eno ali več sporočil ali člana v Weberiju, da bi razumeli načelo delovanja, je precejenostavno je. Vsak od algoritmov je izveden v nekaj preprostih klikih na zaslonu, ne da bi bilo treba nenehno imeti v mislih zapleteno zaporedje dejanj. Treba je omeniti, da bi morala odstranitev skupine ali sporočila ponovno tehtati svojo odločitev - ne da bi bilo treba varnostno kopirati, ne bo mogoče obnoviti izgubljenih podatkov.

Sorodne publikacije