Dolgi temi: zaplet, posebnosti igranja

Simulatorji preživetja so različni. Nekateri igralci morajo preživeti v opustošenem svetu, odvrniti zombije in mutante, v nekaterih pa je ena na ena z divjimi živalmi. V takih igrah je naloga le ena - preživeti. Vendar pa je igranje katerekoli igre tega žanra veliko bolj zanimivo, če ima zaplet. Dolga tema je ena od teh iger. Minimalna pravila, minimalni zakoni. Samo hladna Kanada, volkovi in ​​medvedi.

Hladni, volkovi in ​​medvedi

Igralci so najbolj zahtevni ljudje na svetu. Imeli so čas za igranje v nepreglednih gozdovih, gorah, zapuščenih in uničenih mestih in celo v vesolju. Razvijalci računalniških iger redko presenečajo. To je, če ravni oblikovalci šel nestandarden način. Zgodbo o dolgi temi so spremenili v pravo zgodbo.


Na tem svetu ni krvavih pošasti ali neumnih zombijev. V Kanadi je zima in osamljen človek, ki je bil v divjini. Za veliko milj okoli ni nobene žive duše, ki bi bila pripravljena pomagati igralcu. Edini partner - nekdanja žena protagonista, je izginila po letalski nesreči, zato jo je treba iskati. To je zelo mrzla zima, tako da divje živali ne motijo ​​kosila z glavnim likom. Volkovi in ​​medvedi so ostri nasprotniki, vendar je nekaj, zaradi česar se bo ta igra še bolj bojevala - nestabilno zimsko vreme.
Tudi metodičen prehod ploskve Daljni temi ne bo zagotovila zajamčene zmage. V tej igri ni dovolj zbrati vse, kar je slabo. To ne bo dovolj. IgranjeMoram pomisliti na glavo. Jemanje surovega mesa, tudi v primeru posta, ni priporočljivo. Seveda obstaja možnost za pozitiven rezultat. Vendar pa je najverjetneje protagonist strupov, zboli in bo kmalu umrl. Še več, nihče ne bo prizanesel igralcu: ko je izgubil lokacijo v snežni vihar, se ne moreš več vrniti. Na lokacijah se lahko pojavijo samo nekatere stavbe, ki so na neznani lokaciji. Najprej jih boste morali najti.


Padec z nebesa

Prehajanje parcele Dolga tema se začne z majhno udobno pisarno. Glavni junak je človek 45 let globoke depresije. Zgodovina se začne z obiskom pisarne nekdanje žene. Seveda je to gibljiva zgodba. Združitev družine - posnetek v kinu. Hkrati dekle s seboj ne prinaša sreče, ampak velike težave. Dobesedno nalaganje junaka na potrebo, da letijo na letalu v snežni nevihti, pa tudi v neznani točki, dekle še vedno ne želi razkriti razlogov. Že v tem trenutku je jasno, da je tu nekaj narobe. Na sredi nebesne poti nenadoma utripa svetloba polarne svetlobe. Dogodek ne ostane neopažen in onemogoči elektroniko letala. Letalo ni jadralno letalo, noben motor ne bo letel. V kanadskih gorah je nesreča.
Geomagnetna nevihta je povzročila ogromno škodo celotni infrastrukturi otoka. Vsa naselja so izgubila elektriko in povezavo s kopnim. Bilo je kaos in rop. Pregoreli in obsojeni pesti preživelih so poskušali priti na kopno, vendar so umirali zaradi mraza ali divjadi.živali Volkovi in ​​medvedi so pod vplivom geomagnetne nevihte začeli napadati vse, kar je videti užitno.
Celotna nadaljnja zgodba o dolgi temni igri je enolična. Junak ima eno nalogo - ostati živ. Nima toplih oblačil, hrane in vode, komunikacij in zdravil. Njegova žena je izginila, in on je povsem sam. Zgodba se razvija počasi. Meet preživeli dati junak neverjetno monotono quests za zbiranje sredstev. Ne morete jih obiti, ampak da bi jih dokončali, se morajo premikati po kotih lokacij, ker prosijo toliko preživelih. Opravila v eni poravnavi ni mogoče dokončati. Mehanika te igre ne bo dovolila, zato bo morala prevzeti tveganje.

Kot v življenju

Največja resnost in realizem ploskve Dolga temna se kaže v učinkih padcev. Potrebno je le potisniti nogo ali raztezati zapestje - igra se bo mudi, da bo po vsej lokaciji poiskala zdravilo. Hkrati se bodo zmanjšale vse številke junaka. Takšne poškodbe vam bodo povzročile neprijeten premik. Tudi če je zdravilo mogoče najti, obstaja verjetnost, da to ne bo imelo pozitivnega učinka. Žal pa motor fizične igre ni bil ustrezno optimiziran. Lahko se poškoduje tudi na enaki cesti. Vučni ugriz se ne zaceli takoj. Krvavitev se ne ustavi sama po sebi, in igralec, ki je preživel napad volka, izgubi možnost normalnega gibanja. Ugriz ali pretep brade skoraj zagotovo ubije značaj. Skoraj nemogoče je spoprijeti se z volkom ali medvedom z golimi rokami ali s sekiro. Bo shranite le pištolo, kartuše za katere se štejejopomanjkanje Iskanje orožja preprosto ne deluje. To je del celotne zgodbe. Ni mu treba iskati, da bi ga moral popraviti, se premikati po lokaciji. Torej bo dolgoletni volk postal problem. Medved bo vedno problem. Ubiti kliše je zelo problematično.

Darkness

V igri je veliko teme. Res moti. Brez svetilke igralec ne bo mogel niti popraviti raztrganih oblačil in se zmrzniti. Poleg tega v nekaterih sobah ne bo nič vidnega. Luč porabi gorivo, kar se lahko v tem trenutku konča najbolj neprimerno.

Različne različice igre

Zadnja dolga temna - različica s ploskvijo, izdana šele pred kratkim. Obstaja veliko različic o torrent trackerjih, kjer sploh ni zgodbe. Imajo samo čisto preživetje brez pomena in namena. Smrt v takem načinu bo igralca vrnila na kontrolno točko in pred začetkom igre. Priporoča se nakup trenutne različice. Zgodba se izkaže kot sezona. Uradna različica igre se bo nenehno posodabljala. Popravlja majhne napake in izpopolnjuje ploskev.

Sorodne publikacije