Kwork: pregledi strokovnjakov in uporabnikov. Kwork Exchange: Kako zaslužiti

Vse za 500 rubljev To ni prodaja, je samostojna storitev. Kwork.ru se imenuje edinstvena in široka platforma, ki združuje stranke in izvajalce. Analogi res niso ustvarjeni. To je super supermarket internetnih storitev. Kwork.ru je zastopan na socialnih omrežjih VKontakte in Facebooku, strokovnjaki in uporabniki izmenjujejo izkušnje in misli o delu storitve, kupci in avtorji, objavljajo samostojne nasvete in organizirajo tekmovanja. Vendar pa skupnost kwork ne odpravi težave. Tukaj je nekaj nasvetov za zaslužek denarja prek spletne trgovine, da boste dobili ponudbe, ne iluzije.


Služenje brez dela

Ne bo delalo trdo. Ne poslušajte blogerjev, ki govorijo o hitrem in enostavnem zaslužku prek kvarkk.ru. Ali goljufajo ali ne vedo za to stran. Čeprav poročajo trideset tisočink dohodka na mesec in kažejo zneske na zaključek, je ena pomembna nijansa utišana.
Kvork.ru se ne zaman imenuje trgovina. To je storitev, platforma, priložnost, vir, banka, itd. To je kraj, kjer se srečujejo, najdejo drug drugega in izvajalca, kupca in prodajalca, samostojnega podjetnika in poslovneža. Ampak, da bi se dogodek zgodil, morate delati. Da bi potrdili in utrdili uspeh na drugem in naslednjem, je treba dobro opraviti prvi red. Za rezultat bodo morali delati, in potem bo 30.000 na mesec in več, jasno sledijo inženiring in ne kršijo čas dela. Ko se uporabniki prijavijo na spletno mesto in vidijocena oznake v 500 rubljev, za večino del, je verjetno vprašanje: koliko lahko zaslužijo Kwork? Delno je odgovor že podan: dohodek bo odvisen od sposobnosti za delo in sposobnosti. Naročila so predstavljena drugače, ne zahtevajo samo tehnične veščine, obstajajo tudi aplikacije za ustvarjalno delo. In če analizirate preglede Kwork, je v tej raznolikosti ena od vrednosti mesta. Vendar pa ni edini.


Samostojnik nove generacije

Storitev se začne z iskalnim nizom, ki je na voljo za udobje kupcev, tako da je storitev in njeni prodajalci lahko najti. Spletna stran bo ponudila brunarico. Na splošno je bilo razvitih več smeri:
 • oblikovanje;
 • razvoj in IT;
 • trženje in oglaševanje;
 • besedila in prevodi;
 • SEO in promet;
 • poslovanje;
 • avdio in video;
 • način življenja;
 • izvirnik.
 • Lahko greš v kategorijo, ki jo lahko - preko izbire začetka iskalnika. Pot na strani je zelo priročna, podrobna in ciljno usmerjena. Na primer, postavka Design vključuje 13 navodil na straneh tematskih zbornic za delo na motivih bannerjev, vizitk in ilustracij, kot tudi logotipov in predlogov za oblikovanje spletnih strani. Kategorija »Podjetje« bo pomagala najti kupce in izvajalce v smereh: administratorji in moderatorji, računovodstvo in davki, vodenje projektov, polnjenje vsebin itd.
  Kategorija "Original" govori sama zase. Predlogi za izdelavo mačke ali pisanje pozdravov v verzih so prozaični. Tu so večinoma gradovi z fantazijo:
 • cenim fotografijo, obleko itd.;
 • Čestitam uzbekistanskemu jeziku;
 • napiskreda na asfaltu;
 • Poslal bom razglednico iz Moskve ali v imenu pravljičnega junaka;
 • sestava vprašanja za intelektualne igre;
 • Pošiljam razglednico iz Nove Zelandije v imenu katerega koli imena itd.
 • Ocene podjetja Kwork pravijo, da je spletno mesto za prvotne predloge zanimivo in tudi poslovne usmeritve. Značilno je, da tukaj niso potrebne posebne veščine, ta kategorija je nekakšna antična trgovina, vendar je malo ekskluzivnosti in obstajajo konkurenti. Zato bo individualnost projekta tukaj več kot v drugih kategorijah. Če želite zaslužiti v tej kategoriji, je treba ponuditi nekaj resnično ustvarjalnega, saj v večini prvotnih domov samo 1-3 odpoklice, kar pomeni, da je povpraševanje majhno.
  Lahko predlagate projekte na več tematskih področjih. Kupci bodo videli, kaj delate v različnih temah, odpirate svojo domeno ali osebno stran na spletnem mestu.

  Naredite svobodnejše uporabnike

  Ustvarjalci strani so opredelili tri cilje, ki jih lahko doseže uporabnik:
 • Prihranite čas.
 • Storitev lahko kupite ali prodate po napihnjeni ali podcenjeni ceni.
 • Pridobiti garancijo za sporazum.
 • Ta merila sodelovanja bi morala enako učinkovito delovati za prodajalca in kupca.
  Danes obstaja nekaj priročnih storitev, na katerih je mogoče najti svobodnjake, vendar informacije, ki so na voljo, niso dovolj za izbiro umetnika. Moral bo zapisati, pojasniti podrobnosti, odgovoriti na vprašanja. Ta proces zahteva čas. Korespondenca lahko traja več samostojnih. Kako deluje "Kvork"?

  Vzemite si časkupec in prodajalec

  Freelance-kwork prihrani čas pri iskanju. To je velika izložba, ki vsebuje podroben opis. Izvršitelj proda storitev, podrobno pove, da je pripravljen za izvedbo fiksnih stroškov. To je paket storitev. Na primer, ponudba, da postane upravitelj skupine "VKontakte" deset dni. Izvršitelj obljublja, da bo objavil do pet delovnih mest na dan, naredil edinstvene slike, hranil korespondenco z naročniki in spremljal pojav neželene pošte. Po opisu zavese izvajalec izpolni poglavje "Kaj bo potreboval prodajalec". Tu so priporočila za stranko. Za učni načrt s skrbnikom skupine "VKontakte" morate začasno vnesti profil umetnika v skupino urednikov. To pomeni, da izvajalec sam obljublja, da se ukvarja s temo strani in jo napolni s potrebnim gradivom. To je primerno za nekoga, ki na primer odhaja na počitnice, vendar ne želi iskati stalnega administratorja.

  Trgovina prikazuje tudi druge mape avtorjev in podobne ponudbe. Če razmišljate o nastavitvah vaše osebne omarice, bo sistem pomagal prikazati ustrezne predloge na strani. Ostaja le, da razvrstite in nadaljujete z opisom robnikov. Nastavitve lahko spremenite tako, da razširite ali določite.

  Stroški

  Vse vitrine imajo enako vrednost - 500 rubljev. Nemogoče se je pogajati, saj to ni izhodiščna cena, temveč pravilo spletišča in točka bontona uporabnikov. Ampak to ne pomeni, da izvajalec ne more ponuditi dodatnih storitev, in kupec ne bo našel storitve za isti denar.bolj razširjeno v drugih prostorih. Na primer, predlog za organizacijo promocije spletnega mesta za iskanja. V "kit" za petsto rubljev vključuje krepitev portal s ključnimi besedami do 350. Dodatne možnosti vključujejo izbiro regije promocije, širitev storitve bo stala še 500 rubljev. Osebni pristop - še 1000 rubljev. Ocene o Kwork ponavadi vključujejo napotke za razširitev storitev, ki strankam omogočajo, da izkoristijo svoje izbire. Ker na primer celoten nabor ponuja deset uvrstitev v spletnem oblikovanju, obstajajo pa samo tri dodatne storitve. In če kupec nima na voljo dovolj ponujenega kompleta, bo izbral med tremi izvajalci, oceni količino dodatnih storitev, portfelja in drugih pogojev.

  Nastavitve računa

  Kako delati s Kwork? Za uporabo spletnega mesta, to je za sklenitev sporazuma, je potrebno registrirati. Ta postopek je preprost, potem se lahko prijavite preko VKontakte in Facebook. Poleg vzdevka morate vnesti obvezne podatke. Poleg tega bo sistem označil število pozitivnih in negativnih ocen. Mimogrede, negativne povratne informacije so skrite za neregistrirane uporabnike - ta pristop ni bil uporabljen nikjer drugje pri samostojnih. Prav tako bo nakazal časovni okvir naloge, ki jo bo izvršitelj obljubil, da bo začel delovati, in čas, ki ga dejansko porabi za delo. Prav tako bo znano, koliko naročil je prodajalec.
  Račun prikazuje status uporabnika, oceno ugleda, število izvršenih naročil in datum registracije na spletnem mestu. SistemObjavlja, kdaj je prodajalec na spletu ali brez povezave. To je priročno, saj lahko uporabniku napišete pismo s klikom na gumb »Kontakt«, pošljete službo in hitro dobite odgovor. Ocene o Kworku pogosto vsebujejo opis storitve, ki deluje dobro in hitro.

  Katera jamstva zagotavlja spletno mesto

  Stran varuje uporabnike. Če se svobodni delavec ne drži roka, se denar vrne stranki. Prodajalec se morda ne boji, da ga bo kupec "vrgel". Sistem deluje kot posrednik med strankama v transakciji in ščiti njihove interese. Zadržuje denar. Na primer, preden stranka začne pogajati o projektu, mora rezervirati znesek, potreben za plačilo delovnega mesta. Takoj ko bo naloga zaključena, se denar prenese na izvajalca. Ocene o Kworku pogosto hvalijo sistem v varnem stanju. Ta vrstni red plačil se izvaja na številnih drugih spletnih mestih in izmenjavah, zato to ni novost. Spletna stran podrobno določa pravila za uporabnike. Tukaj je odstavek o pomenu pravic intelektualne lastnine. Prepovedano nevljudno in nepooblaščeno oglaševanje. Obstajajo pogoji za oblikovanje ocene in ravni, predpisan algoritem za reševanje spora med stranko in izvajalcem, kot tudi določene akcije v primeru kršitve avtorskih pravic.

  Vi ste stranka

  Navodila podjetja Kwork so za kupce zelo enostavna. Za udobje lahko uporabnik uporabi naslove ali nastavi parametre svojega osebnega kabineta. Spletno mesto je konfigurirano za predstavitev priljubljenih ponudb. Pri izbiri komore in umetnika si oglejte preglede inocene in opis ponudbe. Ta element je še posebej previden, da se naučite, ker potem, ko prodajalec sprejme naročilo, od njega ne boste mogli zahtevati projekta, ki ni opisan v opisu. Samozaposleni bo opravil delo ob upoštevanju pogojev, ki jih je opravil. In vi, kot kupec, jih sprejmete in pripravite operacijo. Če ponujena storitev v opisu ni predstavljena tako široko, kot je potrebno, in ni dodatnih možnosti, poiščite samostojnega delavca, ki je pripravljen ponuditi. To je zagotovo mogoče najti.
  Stranka lahko odstopi od pogodbe 20 minut po privolitvi. Kasneje lahko, vendar bo težje, saj lahko samostojni začnejo delati na projektu. Da bi se izognili tej situaciji, pozorno preučite opis krede in izberite umetnika za objavljeni projekt, avtorju zastavite dodatna vprašanja. Od njega lahko zahtevate le tisto, kar je ponudil v komori. Nekateri izvajalci vključujejo ne le dodatne možnosti, ampak bonusi - je priročno in zanimivo. Ustrezno polje lahko pošljete v košarico ali takoj oddate naročilo. Avtor bo potreboval podrobnosti naročila. Bolj natančno jih uredite, bolje vas bo razumel izvajalec. Če se ne drži roka, lahko kupec pritožbo pošlje na spletno mesto in denar bo vrnjen. Denar za delo je odpisan s provizijo v višini okoli 23 rubljev. Ko avtor konča projekt, bo kupec prejel pismo "Naročilo je poslano na pregled." Morate prenesti poročilo in potrditi polje, nato pa kliknite »Sprejmi«. Kupec lahko napiše recenzijo.

  Kako priti do prvegaRed na Kwork

  Če ste šele začeli sodelovati s svobodnimi, in razumeti, kako deluje spletno mesto, lahko objavite preprosto tablo. To je lahko predlog v kategoriji "Original". Na primer, to bo diaprojekcija fotografij za glasbo. Če že dolgo delate svobodno, potem lahko objavite povezavo do svojega dela, primere izvedenih učnih načrtov in portfelja. Če želite objaviti kredo, morate namestiti osebno omarico in klikniti na "Ustvari kredo". Ko je ponudba ustvarjena, jo je treba poslati v moderiranje. Če bo stran, ki je preverila projekt, vrnila na izpopolnitev, je ni treba prestrašiti. Samo popravite pomanjkljivosti in preverite, če kršite pravila storitve. Ko je polje sprejeto, se račun trgovca aktivira in naročila se lahko sprejmejo.
  Analizirate lahko tudi platforme konkurentov, kar vam ne bo pomagalo poenostaviti vašega predloga in izbrati posamezne smeri. Uporabno je tudi preučevanje bonitetnih tabel. Spletna stran omogoča izvajalcem, da popravijo svojo blagovno znamko, to je ustvariti prepoznavni profil. Vpišite svoje znanje v opisu računa, prvotno uredite valute, ponudite celovit paket storitev in izvedite korespondenco s kupci. Zagotovite sistem bonusov.

  Nasveti za učinkovito tablo

  Za dober dohodek je priporočljivo opraviti več krede na dan, vsaj tri. Vendar je bolje vzeti količino dela, ki ga boste zagotovo dobili ob določenem času in brez poseganja v projekt. Vendar, ko ni naročil, ne pozabite na svoj račun. Treba ga je razviti. Naredite noveprojektov in razširitev možnosti zanje. Spletna stran ne bo zaslužila samo zato, ker ste registrirani z njo. Poslovna dejavnost Kwork zahteva njene člane.
  Pri komunikaciji s strankami prek storitve upoštevajte etiketo. Takoj odgovorite na naročilo. Značilnosti poslovne korespondence v Kvorku ne bodo zahtevale velikih sporočil od vas, interakcija s strankami pa bo bolj razumljiva in učinkovita. Skrbni odnos do kupca in njegov projekt bo vplival na oceno in odpoklic rezultata. Poleg tega bo povečala vašo oceno. Poleg tega lahko stranka postane vaša redna stranka, in z njimi razviti sodelovanje je zanimivo in koristno. Ne ustvarjajte predlogov predlogov. "Kvork" je razstava, ne le raznolikost, ampak tudi konkurenca. Seveda ni tako agresivna kot druge izmenjave svobodnjakov, vendar jo je treba upoštevati, da bi lahko delovala učinkovito. Natančneje, ustvarite opis zavese: "dobro" in "sklicevanje na moje delo" - to ni dovolj. Stranka lahko zamudi svojo ponudbo, če je obseg storitev nejasen ali nerazumljiv. Zato prosimo, da opišete, kaj bo kupec prejel, ki je pripravil sodelovanje z vami, ki bo vključeval proces dela na robniku in kakšen bo rezultat. Pri pisanju opisa ne vnašajte, kar ne morete storiti. Ne zavedaj se, da bodo kupčeva pričakovanja, in zaslužek na Kwork bo trajna.

  Sorodne publikacije