Kaj je napaka msvcp100.dll? Kako ga popraviti?

Pri delu na računalniku noben uporabnik ni imun na nenadno napako. Včasih je lahko kritična in včasih ne. Jezik v članku bo potekal na drugi vrsti napak. Govorili bomo o tistih, ki jih je povzročila pomanjkanje knjižnice msvcp100.dll. Po branju članka se boste naučili ne samo, kaj je knjižnica sama, temveč tudi metode za popravljanje napake.

Opredelitev

Sprva bo pametno začeti zgodbo z definicijo msvcp100.dll. Navsezadnje, da bi popolnoma razumeli problem, ga je treba najprej preučiti.
Predstavljena knjižnica je zato opremljena s paketom Visual C ++ 2010. Ta paket vsebuje komponente, ki so potrebne za prikaz elementov programske opreme operacijskega sistema, napisanih v programskem jeziku C ++. Skladno s tem programi in igre, ki uporabljajo te jezike v svoji kodi, preprosto ne bodo delovali v računalniku brez potrebnih knjižnic. V tem primeru bo sistem ob zagonu izdal napako msvcp100.dll.


Seveda mora ponudnik te pakete zagotoviti s svojo programsko opremo, vendar so včasih izključeni, da bi zmanjšali velikost izdelka. V tem primeru je treba problem rešiti sam. In ker smo obravnavali definicijo msvcp100.dll, lahko nadaljujemo neposredno z rešitvami.

Prvi način: nameščanje Visual C ++ 2010

Že prej je bilo rečeno, da program msvcp100.dll prihaja s paketom Visual C ++, to je, da reši problem z njim.Če vas ni, morate namestiti ta paket. Toda tudi tu je nekaj odtenkov. Na primer, prenesti ga je treba z uradnega Microsoftovega spletnega mesta, saj lahko druge okužene viruse distribuirajo drugi viri. Vendar pa lahko z uporabo spodnjih navodil v računalnik prenesete in namestite vse potrebne komponente brez dodatnega tveganja:


 • V vsakem brskalniku odprite kateri koli iskalnik.
 • V iskalno vrstico vnesite ime manjkajoče knjižnice.
 • V rezultatih izdaje kliknite povezavo, ki ima ime microsoft.com.
 • Na strani, ki se pojavi na spustnem seznamu, določite jezik vašega sistema.
 • Kliknite gumb »Prenos«.
 • To je to, zdaj se je začel prenašati paket Visual C ++ 2010. Ko je končano, morate zagnati datoteko in slediti navodilom čarovnika za namestitev, da dokončate namestitev. Takoj, ko bo postopek končan, bo nameščena vsa potrebna knjižnica in programi, ki niso zagnani, bodo zagnani.

  Drugi način: DLL-File.com

  Če vam prejšnja metoda iz neznanega razloga ni pomagala, ali pa je preprosto ne morete izvesti, se bo rešil poseben program, ki bo rešil problem z manjkajočo knjižnico msvcp100. .dll Ker pa bomo program uporabljali, ga morate najprej prenesti v računalnik. To je enostavno: pojdite na spletno mesto razvijalca in začnite s prenosom od tam, nato pa ga namestite z navodili čarovnika.inštalacij Ko so vsi pripravljalni koraki zaključeni, zaženite DLL-Files.com in sledite spodnjim navodilom:
 • Na prvem zaslonu vnesite ime želene knjižnice v iskalno polje.
 • Kliknite gumb "Iskanje".
 • V rezultatih levo kliknite na želeno datoteko dll.
 • Kliknite gumb "Namesti".
 • Tukaj so štirje odstavki, po katerih bo napaka odpravljena. Kot lahko vidite, je drugi način za izvedbo veliko lažji in hitrejši, zato je pametno, da ga uporabite točno. Vendar to še ni zadnja metoda, ampak le druga. Vsi bodo štirje, dobro, medtem pa se premikamo k tretjemu.

  Tretja pot: DLL Suite

  Naslednja metoda se praktično ne razlikuje od prejšnje, vendar, če niste pomagali prejšnjemu, potem ga lahko, zato ga ne morete preskočiti. Tokrat bomo uporabili program DLL Suite. Njegova glavna naloga, kot prejšnji predstavnik podobnega, je iskanje in namestitev potrebnih knjižnic v sistemu. Kot v preteklosti, tudi izvajanje priročnika, ki je priložen spodaj, pomeni prisotnost nameščenega programa. Torej zaženite program in sledite navodilom:
 • Pojdite v kategorijo »Prenesi DLL«, ki se nahaja v levem podoknu.
 • V iskalnem nizu vnesite ime želenega dll.
 • V rezultatih kliknite na najdeno knjižnico.
 • Kliknite gumb »Prenesi« poleg želene možnosti.
 • V pojavnem oknu postavite pot do imenika, kjer naj bo datoteka nameščena.
 • Kliknite V redu.
 • Če ne veste, kateri imenik želite, uporabite privzeti, najpogosteje pravilen.

  Četrti način: ročna namestitev

  Zdaj pa pojdimo naravnost na zadnjo metodo - ročno namestitev knjižnice. To se naredi veliko lažje, kot se zdi na prvi pogled. Vse, kar morate vedeti, je, kje naj vrne msvcp100.dll s prenosom datoteke iz določenega spletnega mesta.
  Zato poiščite zanesljivo mesto, ki ne širi virusa na ta način. Prenesite ustrezno knjižnico in jo premaknite po C: WindowsSystem32. "Sistem se bo nato samodejno prijavil in programi, ki niso delovali, se bodo zagnali.

  Sorodne publikacije