Laserski tiskalnik Canon LBP-6020 je odlična začetna rešitev

Vstopni laserski tiskalnik z demokratično vrednostjo in dobrimi specifikacijami za takšno napravo je Canon LBP-6020. To je njegove tehnične lastnosti, zmogljivosti in ocene o tem bo podrobno razpravljali v tem materialu.

Nišni tiskalnik

Zelo skromni stroški, nizke tehnične specifikacije in le en možen način uporabe ne puščajo nobene izbire v nobenem predmetu tega pregleda, pravzaprav pa je tiskalniški tiskalnik s proračunom. Odličen je za uporabo v majhni pisarni s 5-7 osebnimi računalniki. Še vedno ga lahko uspešno uporabljate doma. Tudi z nekaterimi zadržki lahko razkrije svoj potencial v različnih centrih za razmnoževanje in kopiranje.


Vsebina paketa

Standard za dobavo laserskih brizgalnih tiskalnikov v Canon LBP-6020. Proizvajalec je vključeval naslednje:
 • laserski črno-beli tiskalnik sam.
 • Kartuša.
 • Vmesniški kabel za povezavo z računalnikom.
 • Žice za napajanje.
 • Garancijska kartica.
 • Referenčni priročnik za povezovanje, konfiguriranje in seveda uporabo.
 • Vozite z vozniki.
 • V bistvu je zgornji seznam dovolj za začetek uporabe takoj po nakupu te periferne naprave.

  Tehnološke značilnosti, dovoljenje za tiskanje dokumentov, podprti formati

  TehnologijaLaserski tisk na osnovi monokromatskega tonerja je v središču Canon LBP-6020. Največja ločljivost izhodnih dokumentov in slik v tem primeru je 600 x 600. Po eni strani je do sedaj skromna. Toda hkrati je treba upoštevati, da je to odločitev ekonomskega razreda. V tem primeru kakovost in funkcionalnost padejo v ozadje, odločilni dejavnik pa so stroški naprave. Da bi znižali ceno in izbrali takšno dovoljenje za tiskanje dokumentov in slik. Ampak tudi, je treba opozoriti, da je to povsem dovolj za izvajanje visoko kakovostnega tiskanja na napravi.


  Kartuša

  Samo enobarvno tiskanje lahko prikazuje slike, fotografije in dokumente Canon LBP-6020. Kartuša je zato le ena v tej tiskalni napravi. Njegov model je Canon 725. Izkušnje kažejo, da je v povprečju ena od njenih ponovnih polnjenj 700-1000 strani. Ob upoštevanju, da je to odločitev ekonomskega razreda, je to precej drugačna vrednost.

  Seznam vmesnikov

  Ni potrebno pričakovati pomembnega seznama podprtih vmesnikov iz vstopnega laserskega tiskalnika. V tem primeru morajo biti prisotni samo najbolj priljubljeni in najpogostejši načini povezovanja. Prav ta koncept se izvaja v tej tiskalniški napravi in ​​ga podpira samo USB 2.0. Seveda je ta vmesnik enoten in ta tiskalnik je lahko povezan z njegovo različico. Zaradi tega posebne težave pri preklapljanju v tem primeru nisomora biti In to je točno tisto, kar v tej situaciji manjka - to je vayfa. Ta brezžični vmesnik postaja vse bolj priljubljen v napravah za tiskanje ali razmnoževanje. Toda v tem primeru se je proizvajalec odločil zmanjšati stroške naprave z zmanjšanjem funkcionalnosti. Prav zaradi tega v tem modelu ni modela za brezžični prenos informacij.

  Hitrost laserskega tiskalnika

  Tiskalnik Canon LBP-6020 se ponaša s precej dobro zmogljivostjo v primerjavi z drugimi laserskimi napravami izvirnega razreda. V načinu najboljše kakovosti lahko odda 18 strani formata A4 na minuto. S tem parametrom zagotovo ni slabša od večine tiskalnikov tega razreda in je praktično blizu izdelkov srednje ravni.

  Mnenje, slabosti in koristi lastnikov

  V Canon LBP-6020 obstajajo določene pomanjkljivosti. Povratne informacije uporabnika dajejo skromen nabor vmesnikov in nobenega načina tiskanja brez robov na robovih strani. Na ta seznam lahko dodate tudi precej povprečno kakovost tiskanja. Vendar je treba upoštevati, da je to periferna naprava vstopne ravni, in čakati na njega nekaj izjemnega ali nadnaravnega, no, natančno ni treba. V tem primeru je cena naprave v ospredju in s tem parametrom v LBP-6020 je popolno naročilo. Prednosti vključujejo tudi relativno visoko zmogljivost in pomemben vir mesečnega tiskanja.

  Povzetek

  Canon LBP-6020 je preprosto odličen. Ta poceni laserski tiskalnik lahko postane osnovaza organizacijo dokumentov v majhni pisarni. Možnosti je mogoče razkriti tudi doma. Drugi možni način uporabe je delno pokriti potrebe centra za kopirne stroje pri tiskanju plošč velikosti A4 ali manjših formatov. V vseh drugih primerih uporaba takšnega tiskalnika ni povsem upravičena.

  Sorodne publikacije