Satelitski internet "Tricolor": pregledi, tarife in funkcije

Družba "Tricolor TV" je priznana kot vodilni satelitski operater v Ruski federaciji. Ima vodilno mesto v državah vzhodne Evrope. Ponudnik domačega trga je izšel leta 2005. Po statističnih podatkih se podjetje odlikuje po dinamični rasti naročniške baze v razmerah splošne stagnacije gospodarstva.

Ključni vidiki

Število strank operaterja je preseglo devet milijonov ljudi. "Tricolor TV" ima v lasti več kot osemdeset odstotkov lokalnega trga satelitskih komunikacij. Trenutno oddajanje poteka v okviru dveh blagovnih znamk. Poleg oddaje zveznih in kabelskih kanalov ponudnik ponuja številne dodatne storitve. InfoCase je storitev, namenjena hitremu obveščanju strank. Predstavlja pošiljanje elektronskih sporočil, ki so prikazana na TV zaslonu. Storitev je označena z zaprto poštno ovojnico. Delo s storitvijo poteka z daljinskim upravljalnikom. Z možnostjo "TV Guide" gledalci gledajo program in dostopajo do razširjenih informacij o filmih, oddajah in oddajah.


Storitev Telechat omogoča izmenjavo besedilnih sporočil, ki jih naročniki pošiljajo iz svojih mobilnih telefonov. Storitev ni na voljo na vseh kanalih. Teletext - storitev, ki jo je vodstvo podjetja uveljavilo kot eno izmed prvih. Omogoča vam branje aktualnih novic inV realnem času poročanje o dogodkih. Stran operaterja je dostopna prek e-poštne storitve. Vsak gledalec ima možnost registrirati nabiralnik v coni @ tricolortv.ru.

Vedno v stiku

Satelitske internetne storitve "Tricolor", ki potrjujejo to potrditev, vam omogočajo, da vedno sledite dogodkom. Podjetje ponuja povezavo z visoko hitrostnim kanalom, ki je bilateralni. To možnost izberejo naročniki, ki živijo na območjih, ki jih ne vzdržujejo fiksni in mobilni operaterji. Najpogosteje je ta možnost povezana z lastniki primestnih stanovanj.

Za uporabo storitve morate kupiti posebno opremo. Oddaja izvaja satelit "Express-AMU1". Pregledi na internetu "Tricolor" pravijo, da je območje zaupanja pokritost omejena na ozemlje Urals, evropski del države, zahodno od Sibirije. Komplet, potreben za dostop do omrežja, je kupljen neodvisno od ponudnika. Regija stabilnega oddajanja vključuje mesta Rostov-na-Donu, Murmansk, Moskva, Surgut, Samara, Sankt Peterburg, Ufa, Čeljabinsk. In tudi Ekaterinburg, Perm, Nizhny Novgorod, Arkhangelsk, Kirov, Kazan, Syktyvkar. Zamisel o dvosmernem internetnem "trikolorju" je bila razdeljena. V komercialni operaciji se je storitev začela septembra 2016. Največja hitrost prenosa podatkov je 40 MB /s. Pasovna širina povratnega kanala ne presega 12 Mb /s. V svojih pregledih interneta "Tricolor" mnogi trdijo, da so dejanske številke nekoliko nižje. Strošek javnega IP je 300rubljev na mesec. Mnogi naročniki omrežja so presenečeni nad visokimi stroški storitev. V osrednjem delu Rusije obstaja veliko alternativnih rešitev z bolj skromnimi cenami. Verjetna kategorija uporabnikov - prebivalci taiga vasi, stražarji.
Danes je prezgodaj govoriti o uspešnosti operaterja. Od uvedbe storitve je minilo le eno leto. Tisti, ki so povezani v omrežje, ne žal za denar, v svojih pregledih interneta "Tricolor" omenja odlično storitev in odlične storitve.

Cene

Danes je za uporabnike omrežja na voljo deset variant aplikacij. Najcenejša vozovnica - "Internet 1". Mesečna pristojbina za uporabo je 275 rubljev. Vključuje en gigabajt prometa. Hitrost prenosa podatkov ne presega 40 Mb /s. Za prejem dodatnega paketa morate plačati 290 rubljev. Tarifa "Internet-2" stane 490. Zagotavlja 2 gigabajta. Napredni načrt bo stala 990 rubljev na mesec. Ko je povezan, je promet zagotovljen brez omejitev. Hitrost prenosa je drugačna. Povežite neomejen satelitski internet "Tricolor", recenzije to potrdite, lahko do 31. decembra 2017. Storitev je na voljo vsem posameznikom in deluje v območju pokritosti operaterja. Glavni pogoj - skladnost s pogoji podpisa pogodbe in plačevanjem naročnikovega osebnega računa.

Vsak naročnik ima možnost spremeniti predhodno izbrano tarifo brezplačno. Po uradnih podatkih internet zagotavlja družba "Tricolor TV" v sodelovanju zEvtelsat Networks Ltd. Licenca za opravljanje komunikacijskih storitev je bila izdana v letu 2015. Zveza izvaja dostop do osebnega kabineta z geslom. Z njim naročnik komunicira s ponudnikom. Onemogoči predhodno izbrane storitve, spremeni tarifni načrt, blokira in ustavi storitev. Redne stranke operaterja prejemajo redne poštne pošiljke z najugodnejšimi ponudbami. Za njih so razvite osebne možnosti, ki se razlikujejo od standardnih. V pogodbi, ki je sklenjena z "Evtelsat Networks Ltd", so navedeni vsi pogoji sodelovanja. Če verjamete v povratne informacije o satelitskem internetnem trikolorju, se vse nastajajoče sporne situacije obravnavajo takoj in v prid strankam.

Oprema

Za uporabo interneta prisotnost nameščene posode ni zadosten pogoj. Oprema, ki prenaša televizijske kanale, ni primerna. Morate kupiti poseben sprejemnik. Povprečni nabor za dostop do omrežja stane uporabnike 30.000 rubljev. Kot lahko vidite, satelitski internet iz "Tricolor TV", v pregledih tega tudi omenil, je poceni storitev. Morali bomo odložiti in montirati opremo. Delavci za svoje storitve vzamejo okoli 6000 rubljev.

Različica

Standardna oprema vključuje priključke in kable, pritrdišče, antenski sistem, reflektor, palico, usmerjevalnik, oddajnik. Poleg tega morate kupiti kabel, napajalnik. V škatli z opremo proizvajalec vlaga navodila za uporabo, disk za usposabljanje. Za izračun predvidenega obsegaporabijo promet in izberejo prevoznino, morate določiti potrebe stranke. Če namerava gledati video posnetke vsak dan, filme, spletne igre, bo 10 gigabajtov trajalo tri dni. Najboljša možnost je program, ki zagotavlja 50 gigabajtov. Win-win izbira - neomejen satelitski internet od "Tricolor TV", pregledi so še vedno le pozitivni. Povezava je stabilna in zanesljiva. Onemogoči samo, če na računu uporabnika primanjkuje sredstev.

Vprašanja in odgovori

Kako preveriti osebni račun naročnika? Če želite izvedeti, koliko denarja ostane na osebnem računu stranke, obiščite uradno spletno stran operaterja. Sistem vas bo prosil za vnos osebne izkaznice. Če je številka pravilna, se na strani prikaže sporočilo s končnim datumom naročnine. Najlažji način je, da se za pomoč obrnete na operaterja telefonske linije.

Podporna služba

Svetovalec bo zahteval identifikacijsko številko opreme ali številko pogodbe na internetu pri "Tricolor TV", v pregledih pa je priporočljivo, da obdržite vse roke. Če je telefonska številka priključena na osebno pisarno, ponudnik sam poroča o izčrpanju sredstev. Za brezplačne številke za podporo 8-800-500-01-23 bodo tehnični strokovnjaki zagotovili celovite odgovore na vsa uporabniška vprašanja. Spletna podpora naročnikom omogoča samostojno namestitev in povezavo več sprejemnikov hkrati. Ponudnik priporoča spremljanje in pravočasno posodabljanje programske opreme sprejemnika. Če je obdobjenamenjena nadgradnji "firmware", je bila izpuščena, potem mora stranka sam opraviti postopek posodobitve. Podrobna navodila so na voljo na spletni strani ponudnika internetnih storitev. Kako izvedeti cene in tarife Tricolor? Internetne ocene kažejo, da so ugodni pogoji povezave veljavni do 31. decembra 2017. Trenutne stopnje se lahko izkoristijo pri svetovalcih in predstavnikih ponudnika.

Omrežna povezava

Za dostop do interneta morajo operaterji, ki so že namestili satelitski krožnik, preveriti njegov premer. Sprejemljiva vrednost je 80 centimetrov ali več. Če je ta zahteva izpolnjena, lahko omejite nakup modema. V nasprotnem primeru morate namestiti drugo ploščo ustreznega premera.

Izhod je

Če je vsa oprema pravilno nameščena, ima uporabnik možnost, da hkrati dostopa do interneta in gleda televizijske kanale. Kako povezati internet "Tricolor"? V pregledih stranke priporočajo, da se obrnete na uradne predstavnike operaterja. Namestili in prilagodili bodo potrebno opremo, preverili njeno učinkovitost. Hkrati veliko uporabnikov omrežja vztraja, da obljubljena hitrost v oglaševalskih brošurah ne ustreza resničnemu. Največje vrednosti so bile zabeležene med 23:00 in 07:00. V času vrhunca, od 18:00 do 23:00, hitrost nad 100 kilobitov na sekundo ne narašča. Klici na tehnično podporo ne rešujejo ničesar. Upravljavci telefonskih linij trdijo, da omrežje v skladu z njihovimi informacijami pravilno deluje,spoštovati vse standarde in norme.

Povratne informacije

Podobni pregledi in cena satelitskega interneta "Tricolor" prestrašijo potencialne stranke. Raje počakajo in odložijo nakup kompleta. Visoke cene niso zadovoljne in turisti, katerih bivanje zunaj mesta je sezonske narave. Dopust ni na voljo. Novi operaterji opozarjajo, da je hitrost takoj po visoki povezavi. Vendar se situacija sčasoma spremeni v najslabšo stran. V pregledih cene interneta "Tricolor TV" uporabniki pišejo, da v šestih mesecih hitrost pade na 512 kilobitov na sekundo. Tehnična podpora meni, da je to norma, ker ustreza podatkom, navedenim v tarifi. Pogodba določa, da se sprejem izvaja s hitrostjo do 20 Mb /s. Zato ni nobenih kršitev, spodnji prag ni označen.

Negativno

V nekaterih primerih servisna služba priporoča prehod na drugo tarifo. Hkrati je v pregledih interneta "Tricolor" ponovno prikazana hitrost "Internet 100" na 40 Mb /s. Kanal je razdeljen med več strank, njegova pasovna širina pade. Včasih pride do prekinitev, omrežje postane nedostopno. Večina kupcev je zaskrbljena zaradi pomanjkanja jamstev operaterja. Obljube so izpolnjene, vendar z množico opozoril. Glavni problem je pomanjkanje jasno določenih spodnjih meja. Tehnična služba ima tudi pritožbe. Strokovnjaki ne prekličejo preostalih aplikacij uporabnikov. Vprašanja ostajajo neodgovorjena. Storitev »obljubljeno plačilo« ni na voljo. Veliko strankpridružil se je "Tricolor" na promociji, v kateri je bila namestitev izvedena brezplačno. V primeru težav med obratovanjem so se morali kupci odcepiti. Masters, ki gredo na kraj namestitve, prosi za 2500 rubljev. V ta znesek morate dodati stroške bencina. Daljši predmet iz velikega naselja, dražji bo ponovna prilagoditev opreme.

Sorodne publikacije