Fallout 4: Gutling Laser. Opis orožja in njegova lokacija.

V Falloutu 4 je laserski letev eden redkih predstavnikov svojega razreda, saj ga je skoraj nemogoče najti samo v Commonwealthu. Da bi ga dobili, morate bodisi rasti na določeno raven, bodisi opravljati naloge, za katere lahko orožje daje.

Opis orožja

V Fallout 4 je Gutling Laser predstavnik razreda "Heavy Artillery", to je neke vrste laserska pištola. Sprva je njegova izguba minimalna - le pet enot. Obstajata samo dva načina za povečanje: spreminjanje tega vzorca na stroju ali izboljšanje spretnosti, imenovane "težki topovi". Za razliko od tretjega dela lahko uporabimo laserski utor Fallout 4 ne glede na stopnjo spretnosti "težkega orožja" v tem trenutku. Tehta približno 20 kilogramov tega čudežnega orožja, zato je vredno očistiti svoj inventar, preden lahko vzamete to orožje. Kar se tiče laserskih kartuš Fallout 4, se jedrsko orožje uporablja kot strelivo. Deluje na ta način: ena jedrska enota daje shrambo v 500 posnetkih, nato pa mora poiskati novo, saj se v Commonwealthu le redko najdejo.


Naloge, povezane z laserjem

Laser za odstranjevanje drobovja Fallout 4 je še vedno mogoče doseči z izvajanjem nekaterih nalog, ki jih ponuja zgodba Stalinovega bratstva. Tudi, če je igralec že dosegel 20. stopnjo, bo Tiganov Proctor z veseljem sodeloval z modelom letečega laserja za več kape. Bodite pozorniza nalogo "brodolom". Za njegovo izvedbo lahko dobite tudi Gutling Laser. To nalogo lahko izvedete le, če igralec preda zgodbo, podpira stran inštituta. Po odpravi "podzemne" frakcije, oče, vodja inštituta, predlaga, da se likvidira BS, saj je nevarno, da jih pustimo žive, in to bo imelo posledice.

Kje najti laserski letev

Obstaja več načinov za iskanje brezžičnega laserja v Commonwealthu, poleg opravljanja nalog. Prvi način je, da slučajno spustite to orožje iz sovražnikov. Dejstvo je, da ko igralec doseže 37. stopnjo, se možnost padca iz posameznih stvari poveča. Druga možnost je, da greste zahodno od rastline Corvega in najdete značaj Reggieja Blattarie. On in njegova jata radarakov, med katerimi sta tudi legendarni, bodo napadali vse, kar se premika, tako da ne morete računati na miren pogovor. Pojavi se samo, če je igralec dosegel raven 37. Iz trupla Reggae lahko dvignete minigana ali laserski letev. Naslednja metoda ni zelo humana, vendar vam bo omogočila, da dobite legendarni igralni laser v Falloutu 4. Ta metoda vključuje umor starešine Mextona, vodje Bratstva jekla. Legendarni primer tega orožja je mogoče najti, če srečate legendarne nasprotnike, vendar je možnost majhna. Da ne bi zamenjali legendarnega sovražnika z običajnim, morate paziti na ime sovražnika. Če je poleg njega prikazana zvezda, potem ste spoznali pravega sovražnika. Če spremenite legendarni vzorecstroj, potem njegove edinstvene lastnosti ne bodo izginile.

Sorodne publikacije