Kursk akumulatorji: pregledi voznikov

Danes se v Rusiji proizvajajo številni modeli baterij. Veliko jih je povpraševanja. Takšni izdelki po kakovosti niso slabši od tujih blagovnih znamk. Hkrati se domače baterije razlikujejo po razmeroma nizkih stroških. Eden takih izdelkov je baterija Kursk. Pred odhodom v trgovino je potrebno razmisliti o baterijah in njihovih lastnostih. To vam bo omogočilo, da izberete pravo možnost za vaš avto.

Proizvajalec

Baterije Kursk obrat, po mnenju strokovnjakov, danes so v veliko povpraševanje. To je eden največjih proizvajalcev podobne opreme v Rusiji in CIS. Nastala je leta 1944. Postopoma se je razvila in izboljšala tehnologija izdelave takšnih izdelkov.
Danes podjetje "Kursk baterijska tovarna" proizvaja številne vrste baterij za avtomobilske in industrijske stroje. Uporablja se nova sodobna oprema in izkušnje svetovnih voditeljev na tem področju.


Podjetje uporablja tudi inovativne tehnologije na področju predelave surovin. S tem se bistveno izboljša kakovost in konkurenčnost domačih blagovnih znamk na trgu. Hkrati pa so stroški baterij za podjetje še vedno veliko nižji od stroškov tujih konkurentov. To prispeva k razvoju povpraševanja po proizvodih te rastline.

Značilnosti izdelka

Glede na ocene voznikov o "Kursk baterije", velikopozitivne izjave o predstavljenih izdelkih. To je posledica posebnega pristopa proizvajalca do tehnologije izdelave lastnih baterij. Podjetje uporablja izkušnje tujih partnerjev, ki so vodilni proizvajalci opreme in materialov v industriji. To omogoča uporabo najnovejše opreme v proizvodnem procesu. Treba je opozoriti, da ima podjetje lasten laboratorij. Preizkusi materiale, iz katerih bo baterija izdelana.
Opravljen je tudi nadzor kakovosti v proizvodnem ciklu. To odpravlja videz poroke med odprtimi baterijami. Vsi izdelki tovarne so certificirani. Prav ti akumulatorji se najpogosteje uporabljajo za tovarniško opremo največjih strojno-gradbenih obratov v naši državi. Izdelki izpolnjujejo ne le državne, ampak tudi mednarodne zahteve.

Sorte

Podjetje proizvaja številne modele baterij za različne tipe vozil. Na voljo za prodajo tekačev za avtomobile in tovornjake. Razlikujejo se po številnih tehničnih značilnostih, dimenzijah in stroških.
Skupino svetlobe predstavljajo baterije z zmogljivostjo 45-110 Ah. Lahko jih kupite po ceni od 25 do 5 tisoč rubljev. To je dokaj razumna cena. Najbolj priljubljeni so pregledi, "Kursk baterije 6ST-60N". To je mogoče kupiti po ceni 35 tisoč rubljev. V kategoriji tovora so bile predstavljene baterije z zmogljivostjo od 132 do 225 ac. To omogoča vsakomur, da izbere optimalno vrsto izdelka. StrošekTakšna oprema je od 75 do 11 tisoč rubljev. Široka paleta modelov, dobri kazalniki trenutnega hladnega pomika, predstavljajo predstavljene naprave funkcionalne in zanesljive.

Spremembe

V skladu s pregledi se lahko "Kursk baterije" 60R, 45110190R in druge sorte izberejo v skladu z delovnimi pogoji. Izdanih je več sprememb predstavljenih izdelkov.
Obstajajo baterije za suho polnjenje (za izvedbo N), pa tudi napolnjene in napolnjene. Kupite lahko tudi izdelke, ki bodo opremljeni z merilnikom moči. To vam omogoča, da ocenite stanje tekočine v izdelku. Za vroče podnebje je podjetje razvilo posebne konstrukcije kategorije "tropi". Ne bojijo se ekstremnega povišanja temperature. Prikazane spremembe lahko uporabimo tudi v napetih pogojih. Za težke klimatske razmere so bile razvite težke baterije za vožnjo po slabih cestah. Te baterije zdržijo več ciklov polnjenja in praznjenja, prav tako pa so odporne na globoko praznjenje. Zagotavljajo sistem v težkih okoljih. Prav tako je možno posamično izdelati baterije.

Tehnične značilnosti

Mnenja o "bateriji Kursk", 19011055 60 Ac in druge priljubljene sorte kažejo na prisotnost ustreznih tehničnih lastnosti. Predstavljene izdelke označujejo višji kazalniki zagonskih tokov. To vam omogoča, da dobite vaš avto tudi v hudi zmrzali.
Avtomobilske baterije proizvajalca so tipa zaganjalnika.Skoraj vedno so dostavljeni v neobvladljivi obliki. To so najnovejše vrste baterij. Ta pristop vam omogoča, da ustvarite hermetično telo, ki ni podvrženo destruktivnemu delovanju vibracij. V tem primeru je uporaba predstavljenih baterij varna.

Vrednosti toka hladnega zagona se povečajo glede na zmogljivost baterije. Za najmanjšo različico avtomobilskih akumulatorjev (45 Ah) je ta številka 360 A. To je dober rezultat. Ni slabša od indeksov tujih sort konkurenčnih izdelkov. Pri tipih tovora je začetna vrednost toka od 880 A (zmogljivost 132 Ah).

Označevanje

Obstaja določena oznaka, ki velja za predložene baterije. "Kursk baterija", v skladu s pregledi, se razlikuje po posebnem sistemu, ki so ga razvili tehnologi rastline. V oznaki je slika 6. Govori o številu serij povezanih baterij, ki tvorijo nominalno vrednost napetosti baterije. Črke "ST" pravijo, da baterija pripada tipu zaganjalnika. Spodaj so informacije o zmogljivosti baterije.
Baterija ima lahko normalen pretok vode. Ta sistem je označen s črko N. V nekaterih primerih je treba zagotoviti nižje vrednosti tega kazalnika. Če je za sistem značilna nizka poraba vode, oznaka vsebuje črko L. Če so črke v VL, to pomeni, da je baterija najmanjša vrednost tega indikatorja. Poraba vode pri takšnih modelih je minimalna.

Drugi zapis

Mnenja oKirgiške avtomobilske akumulatorje zagotavljajo strokovnjaki. Trdijo, da je proizvajalec razvil primeren sistem za identifikacijo svojih izdelkov. Kot veste, se lahko baterija razlikuje glede na polariteto. Če je priključek pozitivnega kontakta v desnem, je v oznaki črka R. Za neposredno polarnost se ne uporablja noben zapis.
Glede na vrsto baterije so informacije o datumu izdelave navedene na njenem telesu na določenih območjih. Za potniške modele z nazivno zmogljivostjo 45-110 Ah se uporablja oznaka na pokrovu. Nahaja se v zgornjem desnem kotu. Za tovornjake sort akumulatorjev (132-225 ac) se na koncu sprednje strani ohišja uporabi številka s podatki o datumu proizvodnje. Prvi dve števki označujeta mesece proizvodnje. Na primer, če to pomeni 11, je bila baterija ustvarjena novembra. Naslednji dve števki označujeta leto izdaje. Na primer, če to pomeni 17, je bila baterija izdelana leta 2017. Ta preprost pristop olajša identifikacijo baterij kupcem in proizvajalcem avtomobilov.

Koristi

"Kursk baterije" imajo po mnenju lastnikov veliko prednosti. Zaradi tega se povpraševanje po predstavljenih baterijah povečuje. Baterija je izdelana s sodobno tehnologijo. Zato smo uspeli ustvariti trden, zanesljiv izdelek. Omogoča stabilno delovanje električnega sistema, tudi z velikim številom naprav, priključenih na omrežje. Pri zmrzovanju akumulator olajša zagon motorja, tudi če ninajbolj kakovostno mazivo. To so omogočile povečane zagonske tokove. Najnovejše tehnologije, visoko zmogljiva oprema in temeljit nadzor kakovosti omogočajo trženje kakovostnih in trajnih izdelkov. Proizvajalec zagotavlja jamstvo za svoje baterije, ki delujejo v roku enega leta. To je dostojno izdelek, ki ima dostopno ceno.

Strokovna priporočila

Pregledi "Kurskove baterije", ki so jih zagotovili strokovnjaki, pravijo, da gre za kakovostne izdelke. To bo funkcionalno in trajno, vendar le pod pogojem, pravilno delovanje. Preden začnete uporabljati opremo, morate preveriti navodila proizvajalca. Upoštevajte pravila delovanja baterije. To je še posebej pomembno pri uporabi izdelkov vrste storitve. Takšni izdelki so požarni in eksplozivni. Zato je treba pri polnjenju predstavljene enote izogniti pojavljanju isker. Prepovedano je tudi kajenje v bližini baterije. Ne more biti obrnjen, nagnjen pod kotom večjim od 45 °. Baterije, ki se ne potrebujejo vzdrževanja, morajo biti pravilno nameščene na sedežu. Ne smejo se stresati. Priključki morajo biti trdno pritrjeni na kontakte. Izjemno pomembno je tudi, da se akumulator dvigne v skladu z obstoječimi klimatskimi pogoji in obratovalnimi lastnostmi.

Negativni odzivi

Pregledi akumulatorjev v Kursku so negativni in pozitivni. Strokovnjaki pravijo, da morate pri izbiri in uporabi baterije upoštevati priporočila proizvajalca. V tem primeru težave zbaterija ne bo uporabljena. Med negativnimi ocenami lahko omenimo izjavo o nezadostno dolgi življenjski dobi baterije. Nekateri vozniki pozimi ne morejo zagnati motorja. Vendar pa s pravilno izbiro modela, takšne težave niso opazili. Vozniki trdijo, da se v nekaj sezonah v električnem omrežju pojavljajo določene težave. Pomembno je redno vzdrževanje avtomobila. Če sistem deluje, se te težave ne bodo pojavile.

Pozitivne povratne informacije

Večina voznikov se strinja, da se predstavljene baterije lahko razvrstijo kot kvalitativne. Izpolnjujejo vse zahteve, ki se nanašajo na baterijo kategorije Standard. Pri pravilnem delovanju so baterije dolgo in produktivne. Glede na glavne značilnosti "Kursk baterij", recenzije kupcev in strokovnjakov, lahko rečemo, da gre za kakovostne izdelke, ki so cenovno dostopni.

Sorodne publikacije