Telefon Nokia 222: pregledi

Microsoft, ki je kupil blagovno znamko Nokia, še naprej trži klasične telefone. Med najbolj znanih modelov naprav ustrezne vrste na ruskem trgu - naprava Nokia 222. Kakšne so njene značilnosti? Katere so glavne konkurenčne prednosti naprave?

Splošne informacije o napravi

Obravnavana naprava je od septembra 2015 dobavljena na ruski trg. Naprava je predstavljena v dveh modifikacijah - klasični in Dual SIM. Omeniti velja dejstvo, da je Microsoft, ki je do takrat prevzel premoženje Nokie, še naprej uporabljal ime te finske znamke v klasičnih modelih telefonov, medtem ko je ameriška korporacija v svojem imenu začela izdajati pametne telefone.


Dejavnost je narejena v klasičnem formu, ima barvni zaslon in standardno tipkovnico. Telefon Nokia 222 - pregledi lahko to potrdijo - je značilna kompaktnost, relativno majhna teža, precej prostorna baterija. Ima vgrajen FM radio. Telefon upravlja operacijski sistem z blagovno znamko, ki ga dopolnjuje veliko število nameščenih programov.
Naprava je na voljo v črni in beli barvi s sijajnim ohišjem. V drugem primeru se naprava pogosto imenuje Nokia 222 Rome. Mnenja o modelih naprav so lahko zelo pozitivna. Telefon je zelo eleganten in primeren za uporabnike z različnimi preferencami v oblačilih. ZaStrogi obleki so primerni za Nokia 222 Black (pregledi uporabnikov lahko to potrdijo). Rimska različica bo izgledala odlično s priložnostnimi oblačili.


Značilnosti naprave

Razmislite o glavnih značilnostih naprav Nokia 222 Nokia, ki so na voljo na številnih tematskih spletnih portalih: - podpora za komunikacijske standarde GSM 90018001900 850; - ohišje monoblok s standardno telefonsko tipkovnico; - podpora 2 SIM kartic - v ustrezni različici; - zaslon je razvrščen kot TFT z diagonalo 24 palcev, z ločljivostjo od 240 do 320 slikovnih pik, s indeksom slikovnih pik na palec 167 PPI; -Foto kamera z ločljivostjo 2 MP, ki omogoča tudi snemanje videoposnetkov z ločljivostjo 320 x 240 slikovnih pik in največ 15 fps; - Vgrajen FM radio; - Diktafon; - priključek za slušalke; - podpora za komunikacijske vmesnike Bluetooth, micro-USB, WAP, GPRS, EDGE; - režo za priključitev dodatnih pomnilniških kartic micro-SD z največjo zmogljivostjo do 32 GB; - Baterija 1100 mAh, ki napravi zagotavlja stanje v stanju pripravljenosti 504 ur. Podane značilnosti na splošno ustrezajo značilnostim tipične naprave v ustreznem cenovnem segmentu. Vendar pa obstajajo številne nedvomne prednosti po telefonu. Da bi razumeli, kaj so, bomo podrobneje preučili njene značilnosti.

Programska oprema

Ugotovili smo, da telefon deluje na podlagi operacijskega sistema z blagovno znamko. JezikGre za serijo Nokia 30+. Ta operacijski sistem vam omogoča namestitev takšnih aplikacij v telefon kot npr. Različica brskalnika Opera, prilagojena za uporabo na napravah, Facebook, Twitter in številne druge priljubljene rešitve.

Zaslon

Kot smo omenili zgoraj, je naprava opremljena z 24-palčnim diagonalnim prikazom sličice. V tem primeru naprava omogoča prikaz barv v načinu QVGA, kar je precej impresiven indikator za klasične telefone. Na zaslonu naprave Nokia 222 to lahko potrdite s pregledi uporabnikov - povsem je mogoče podrobno skenirati vsebino večpredstavnostnih datotek, ustvarjenih s kamero naprave ali naložiti v telefon s pomočjo razpoložljivih komunikacijskih vmesnikov.

Baterija

Zmogljivost baterije telefona je 1100 mAh, kar omogoča, če ji sledijo podatki proizvajalca, da jo uporabi brez ponovnega polnjenja v stanju pripravljenosti 504 ur. Čas pogovora za čas pogovora - Življenjska doba baterije traja približno 20 ur. Če poslušate glasbo na telefonu, bodo viri baterije dovolj, za 50 ur. Dejstvo je, močna baterija, ki jo poganja telefon Nokia 222 - uporabniške izjave lahko to pokažejo, je ena ključnih konkurenčnih prednosti. Načeloma imajo nekatere sodobne naprave v ustrezni kategoriji isti vir. Tudi za tiste uporabnike, ki so navajeni na uporabo sodobnih mobilnih aplikacij, so lahko značilnosti baterij obravnavanega telefona koristne v mnogih primerih. Zato ustrezno napravo dobite samo s pomočjoprisotnost močne baterije v njem - to je pametna odločitev.

Kamera

Naprava ima dokaj skromno moderno kamero z ločljivostjo 2 MP. Načeloma se telefon šteje in ni zasnovan za izvajanje tistih multimedijskih funkcij, ki so značilne za delo sodobnih pametnih telefonov in tablic, ki so opremljene z bistveno zmogljivejšimi fotoaparati. Z uporabo dejstva, da je naprava Nokia 222 DS nameščena (ocene lahko to potrdijo), bo uporabnik lahko naredil operativno fotografijo, na primer, vsakega pomembnega besedila - na primer, obvestilo v podzemni železnici ali postajališče, zato bo njegovo besedilo berljivo.
Po potrebi lahko posnamete tudi kratek videoposnetek, ki zadostuje za potrditev kakršnih koli pomembnih okoliščin uporabnikovega telefona - na primer pravočasen nastop na neki vrsti sestankov. S tega vidika vam kamera v celoti omogoča reševanje pomembnih nalog.

Komunikacije

Obravnavana naprava ne podpira standardov za internetno povezavo 3G in 4G, vendar omogoča uporabo različnih omrežnih virov prek protokolov WAP in GPRS. Pasovna širina ustreznih kanalov je dovolj, da na primer preberete ali pošljete e-poštno sporočilo, prenesete ali prenesete majhno datoteko - na primer, jo pošljete z dokumentom z besedilom ali fotografijo z nizko ločljivostjo. Po potrebi lahko napravo povežete z napravami drugih proizvajalcev prek USB-vmesnika ali Bluetooth različice 3.0. Ti standardi so precej univerzalni in dopuščajoizmenjujete datoteke med telefonom in široko paleto drugih večpredstavnostnih naprav.
Med značilnostmi naprave, ki so še posebej impresivne za uporabnike in strokovnjake - podpora za povezovanje pomnilniških kartic microSD. S to možnostjo lahko uporabnik hitro shrani podatke, ustvarjene z uporabo multimedijskih orodij telefona, na zanesljivem mediju. Ta možnost je morda potrebna na potovanju, ko internet in druge naprave niso na voljo za te namene. Tukaj boste potrebovali prostorno baterijo, ki bo zagotovila avtonomno delovanje naprave tudi med daljšim potovanjem.

Recenzije

Oglejmo si, kaj pišejo uporabniki o svojih izkušnjah z uporabo funkcij telefona Nokia 222. Uporabniški pregledi so eden najmočnejših vidikov naprave: - zmogljiva baterija; - podpora številnih sodobnih komunikacijskih tehnologij; - prisotnost velikega števila uporabnih aplikacij; - vsestranskost; - zanesljivost; - enostavnost uporabe v smislu privabljanja funkcij strojne in programske opreme. Očitne slabosti telefona s stališča njegovega upoštevanja kot naprave, prodane v ustreznem segmentu trga, je malo. Kar zadeva najmočnejšo kamero, se lahko nekateri predlogi v podobnem cenovnem segmentu v tem smislu štejejo za bolj konkurenčni in morda ne bolj tehnični prikaz. Klasični telefoni - povratne informacije uporabnikov in strokovne izjave lahko to potrdijo - v manjši meriza uporabo zmogljivosti fotoaparata in zaslona. Med najbolj priljubljenimi funkcijami naprav v tem segmentu - kapacitivna baterija, podpora osnovnim komunikacijskim tehnologijam. S tega vidika lahko pregledi mobilnih telefonov Nokia 222 potrdijo, da je to mogoče pripisati najbolj konkurenčnim rešitvam.

Povzetek

Nokia 222 je torej klasična naprava, ki združuje tako tradicionalno kot sodobno tehnologijo. Lahko se imenuje dovolj univerzalna naprava: podpira široko paleto sodobnih komunikacijskih standardov, omogoča vklop zahtevanih mobilnih aplikacij, ustvarjanje in ogled različnih vrst multimedijskih vsebin.
Očitno je glavna konkurenčna prednost naprave - močna baterija. Omogoča vam samostojno delo naprave med potovanjem ali, če je potrebno, da med polnjenjem naprave ne morete opraviti dolgega pogovora. Telefon Nokia 222 Dual SIM - pregledi lahko potrdijo to - kompakten, enostaven za uporabo in zanesljivo delovanje. Tako se lahko šteje za zelo konkurenčen izdelek na sodobnem ruskem in svetovnem trgu komunikacijskih naprav.

Sorodne publikacije