Pregled krmilnika Razer Hydra

Igralci nenehno razmišljajo, bolje igrajo. Vendar pa je manj pozornosti namenjene temu, zakaj je treba to storiti. Nekateri igralci raje uporabljajo tipkovnico in miško, drugi pa igre. Na trgu različnih dodatkov obstaja še ena zelo priročna naprava - krmilnik. V tem članku bomo razpravljali o modelih Razer Hydra. Pregled se bo dotaknil pozitivnih in negativnih strani naprave. In tudi poskusite odgovoriti na vprašanje, ali je vredno tega kupiti.

Videz

Pregled videza je potreben za zagon z osnovno bazo krmilnikov. Na dnu valjaste oblike lahko vidite posebno plast. Ima sijajno površino. Velikost krogle je zelo majhna - ne presega povprečne otrokove pest. Skozi to kolut je opazno sijalo. Je križno oblikovan. Točke, ki so v tuljavi, so označene tudi z zeleno lučjo. So trikotni. In barva najprej počasi narašča in nato postopoma izgine.


Sprožilec Razer Hydra ima analogni tip. Vrtlja in spominja na strelno orožje. Od slabosti je treba opozoriti, da slednji malo škripanje. Vendar pa večina igralcev igra slušalke, tako da jih ne zamenjujejo. Krmilniki v Razer Hydri so enaki. Narejene so iz plastike z majhnimi nepravilnostmi, kar jim omogoča, da udobno ležijo v rokah in ne zdrsnejo.

Načela krmilnika

V pregledu je nujno treba pregledati, kako deluje krmilnik. Razvijalci so predstavili dva načina. Eden vam omogoča, da spremenite kotPreglejte ga z obračanjem naprave Razer Hydra. Ta rešitev bo koristna za tiste, ki raje igrajo strelce, ki predstavlja zgodbo prve osebe. V drugem načinu lahko spremenite položaj kurzorja. Za izvedbo te manipulacije boste morali premakniti krmilnik v prostoru. Na splošno se ta nadzor šteje za preprost, čeprav zahteva določeno agilnost rok. V prvem primeru je povsem jasno, kje naj bi temelj temeljil. V drugem načinu je baza usmerjena tja, kjer je igralčevo stališče. V nasprotnem primeru kazalec ne bo prejel "impulzov".


Drugi način je standardni za vse igre, kjer je glavna kontrola praktično nemogoča s tipkovnico.

Nastavitev in začetek uporabe

Da bi lahko delali z Razer Hydro, ni dovolj, da prenesete sveže gonilnike zanj. Ker ne bo delovala. Če želite igrati z njo, jo morate pravilno prilagoditi. Ko je nameščen, proizvajalec ponuja posebno programsko opremo, vendar bo prinesel tudi majhne koristi. Dejstvo je, da je konfiguracija naprave urejanje konfiguracijske datoteke. Koda je odprta, zato jo lahko naredijo vsi. En minus - razvijalci uporabljajo svoj programski jezik. Na internetu lahko preprosto najdete že urejene konfiguracije, ki krmilniku omogočajo izvajanje potrebnih ukazov. Če želite spremeniti nastavitve sami, se boste morali zabavati. Ampak vredno je.

Rezultati

Kaj naj rečem o krmilniku? Je sposoben zagotovitiuporabnika za maksimalno udobje in popolno zamenjavo miške s tipkovnico? Vredno vašega denarja Vsekakor lahko rečete, da je prav. Ne pustite, da bi Razer Hydra stala ruske prodajalce - to je super za skok. Če želite, je vredno iskati spletni vir, saj je napravo mogoče kupiti za majhno ceno. Preden bo igralec začel delati z upravljavcem v popolnem medsebojnem razumevanju, se bo moral nekaj časa navaditi na upravljanje. Zato se lahko najprej vrnete na uporabo miške. Pogosto ga upravlja ta krmilnik med igranjem v Riftcat. Razer Hydra je na splošno zelo dobra naprava. Če ga kupim, rešimo individualno za vsakega uporabnika.

Sorodne publikacije