Najboljša programska oprema za nadgradnje gonilnikov

Pri delu z osebnim računalnikom morate biti prepričani, da je v celoti sposoben za delo, kot tudi celovitost vse opreme, ki je z njo povezana. Za to potrebujemo gonilnike - programsko opremo, ki operacijskemu sistemu omogoča, da dobi informacije o osebnem računalniku in pripomočkih, ki so z njim povezani. Obstaja veliko število voznikov, zasnovanih za različne namene. Prepričati se morate, da so bili vsi nadgrajeni na najnovejšo različico, sicer lahko povzročijo resne posledice, kot je napaka miške ali katere koli druge naprave. Tam potrebujemo programe za iskanje in posodabljanje gonilnikov. O njih bodo razpravljali v tem članku. Najboljši najboljši bodo našteti, vendar to ne pomeni, da je programska oprema, ki ne bo omenjena v članku, slaba.


DriverPack Solution

Za razliko od drugih analogov se DriverPack Solution opisuje kot najlažji gonilnik za nadgradnje gonilnikov. Njena posebnost je, da lahko posodobijo gonilnike tako na spletu kot zunaj njega. Poleg tega je brezplačna, zaradi česar jo je namestil veliko število uporabnikov. Enostavnost uporabe, uporabniku prijazen vmesnik, russification, stalno posodabljanje podatkovnih baz, majhen obseg - vse to naredi program dobro orodje za posodabljanje gonilnikov.

Gonilnik gonilnika

Zelo pomembno za uporabnike programa Windows 10 zaradi njegove funkcije določanja starosti voznikov s pomembnim pasovno širino, v kateri je dodatnoopreme. To je zelo dobra stvar, če morate popraviti manjše napake v sistemu. Vendar pa ima ta program za posodobitev gonilnikov bistveno manjšo količino baze podatkov, kot je opisano zgoraj.


Gonilnik Genius

Glavni adut tega programa je odstranitev gonilnikov, v drugih parametrih je podoben programu za posodobitev gonilnika za gonilnike. Poleg zgoraj navedenega ima tudi precej dobro bazo podatkov in zmožnost vrednotenja grelnih elementov sistema. Slabosti vključujejo pomanjkanje možnosti posodobitve gonilnikov v brezplačni različici.

DriverMax

je vodilni program za posodabljanje gonilnikov baz podatkov. Deluje povsem v tej smeri in zato nima drugačnih funkcij za razliko od podobnih programov. Ponuja več načinov za obnovitev sistema, zaradi česar je še bolj edinstven. Poleg zgoraj navedenega ima v poskusni različici majhne omejitve.

Snappy Driver Installer

Imamo najboljši gonilnik za nadgradnjo gonilnikov za Windows 7. Edinstven sistem za prenos in odstranitev za voznike, razpoložljivost ruskega jezika, razpoložljivost vseh funkcij v prostem načinu, velika baza podatkov - vse te stvari olajšajo program in enostaven za uporabo.

Zaključek

V tem članku smo se seznanili z nekaterimi najboljšimi programi za obnovitev in odstranitev gonilnikov na različnih operacijskih sistemih. Obstajajo preizkusne različice z majhno količino podatkovne baze in plačane - imajo veliko različnih funkcij. Z izbiro ene od zgoraj predstavljenih različicne samo prihranite čas, ampak tudi izboljšate učinkovitost vašega osebnega računalnika.

Sorodne publikacije