Kako registrirati brezplačno domeno: gostovanje, pogoji registracije, pogoji uporabe in izbiro domene

Če se odločite za ustvarjanje lastne osebne strani, ste že zastavili vprašanja o domeni. In to ni presenetljivo, saj za pridobitev lastne domene naslov ni tako preprosta, in ne bo vsakdo prišli do njega. Ko greste na spletu, lahko najdete veliko podjetij, ki ponujajo storitve z imeni domen, vendar bi morali uporabljati storitve takih strokovnjakov? O vseh podrobnostih, ki jih bomo opisali v tem članku.

Zagon registracije domene za začetnike

Kaj storiti začetnik, ki vpraša, kako registrirati domeno brezplačno, vendar sploh ne ve, kje začeti? Tukaj morate zaprositi za pomoč strokovnjakov. Prednost obračanja k posebnim podjetjem je v tem, da ima oseba, ki ustvarja domeno, popoln nadzor in jo v celoti poseduje, čeprav zadnja točka ne deluje vedno, vse je odvisno od podjetja. Registrirana je z imenom domene, in ker jo izvajajo njeni zaposleni, lahko vaše spletno mesto pripada tej družbi, vendar je vse odvisno od njenih zakonov in pravil.


Razmislite o možnosti registracije domene sami. Na primer, ne želite uporabljati plačanih storitev podjetij ali se preprosto odločiti, da se boste preizkusili sami. V tem primeru, kako in kje registrirati brezplačno domeno? Hočem takoj povedati, da se končna spletna mesta ru običajno registrirajo na plačani osnovi, tako da je skoraj nemogoče dobiti takšno domeno brezplačno (če nihče ne preide)delnic ali distribucij na posebnih lokacijah).

Postopek, ko registracija proste domene

In vendar, kot navadna oseba, da bi svoje mesto in dobili brezplačno domeno drugi ravni? Po vsej Rusiji in na sosednjih ozemljih so domene s končnico com.ru, net.ru zelo dobro znane in se uporabljajo. Domene "rf" lahko registrirate tudi brezplačno. Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da vse podatke na vaši strani registrirate v ločeni bazi podatkov - RINN. Izpolnite obrazec na spletnem mestu in se prepričajte, da vnesete vsa polja samo obstoječe in dejanske informacije, ker bo preverjeno. Ko so vsa polja izpolnjena in so vsa dejanja dokončana, bo na določeno e-pošto poslano elektronsko sporočilo, ki potrjuje, da je registracija v bazi podatkov RIPN.


Kaj potrebujete za ustvarjanje spletnega mesta

Naslednji korak je registracija domene za vaše spletno mesto. Če želite to narediti, morate imeti pri roki DNS strežnike, ki bodo vaša domena. Iz tega sledi, da morajo biti vsi parametri domene zapisani v ločeni plošči na vašem strežniku. To storite tako, da kliknete na "Dodatne domene", nato vnesete ime domene v ločeno polje, podate korenske imenike z lokacijo te domene na strežniku in nato kliknete gumb "Ustvari domeno", tako da ustvarite geslo za to.
Vnesite ime strežnika, zapustite domeno, kot je, s standardnimi nastavitvami (če je domena "rf", prosti registrirani, potem bo konec ".rf"). Če ime strežnika ni znano, ga lahko prepoznate.z ukazom PING na strežniku. Ko se to zgodi, kliknite na gumb "Register Domain" in zdaj moramo samo počakati "od morja vremena." Prav tako je treba opozoriti, da registracija ni opravljena vsak dan, saj je strežnik testiran samo med tednom. Ko bo testiranje imena domene in strežnika uspešno, bodo rezultati tega testa prispeli na e-poštni naslov, kjer je prišla informacija za potrditev registracije.

Kako registrirati brezplačno gostovanje in domeno v Rusiji

Zdaj, informacije za tiste, ki živijo v Ruski federaciji. Da bi razumeli, kako je možno registrirati brezplačno domeno v Rusiji, je primer registracije brezplačnih domen za države CIS, od katerih je najbolj znana .tk, ker je najlažje registrirati. Poleg tega registracija domene tk za brezplačno ne bo delo. Najprej se obrnimo na Vicki - kaj je to? Pravzaprav je vse zelo preprosto - to je nacionalna domena od Tokelau, otokov Nove Zelandije. Namen razdelitve domen s tem imenom je, da se posvečajo pozornosti tem otokom, da se jih financira, poveže z javnostjo od tam, pa tudi tam uvede zdravstveno varstvo in izboljša raven izobrazbe. Nekakšna dobrodelnost, če lahko tako rečeš. Za začetek morate izpolniti prijavo za registracijo domenskega naslova, obrazec pa pošljete s klikom na gumb »Pošlji«, preden morate prebrati vsa pravila in licenčne sporazume, ki določajo vse pogoje in stroške za predložitev tega obrazca. S klikom na povezavo stevideli boste e-poštni naslov, kjer boste morali poslati izpolnjen dokument za registracijo. POZOR! Zelo previdno in skrbno preberite vse potrebne pogoje za registracijo domene brezplačno in zahteve za izpolnjevanje pisma, ker mora biti popolnoma pravilno izvedena, sicer ne bo niti upoštevana. Po določenem času bo e-poštni naslov, s katerega je bila poslana aplikacija, dobil povezavo do vašega imena domene, kjer boste morali dokončati registracijo.

Dokončajte registracijo vaše domene

Da bi bila registracija uspešno zaključena, kopirajte povezavo, ki se začne z besedami approveN (kjer je N vaša povezava) in pošljete nazaj na isti naslov, od koder je pismo prišlo. To bo dovolj, da obdržite svojo stran, ne v trgovini.
Če imate veliko podjetje, ki potrebuje stabilne strežnike in 24-urni dostop do spletnega mesta, je lažje izbrati enega od tarifnih načrtov operaterja za popolno podporo in se izogniti težavam, ki se lahko pojavijo pri registraciji brezplačne domene.

Kako izbrati ime domene, kot tudi njeno vrsto

Izbira imena za lastno domeno je lahka naloga, ki zahteva natančnost, domišljijo in je precej šarmantna in se nekaj časa absorbira z glavo. Izbira vrste domene, od začetka, seveda, se morate odločiti - in zakaj je pravzaprav potrebna. Je to osebna spletna stran za vaše potrebe? Potem so tu začetnice boljše ali, nasprotno, nicneym ali pomembna tema vŽivljenje ustvarjalca te strani je registriranje imena domene.

Izbira domene za organizacijo

Če je ime izbrano za veliko podjetje, na primer v zvezi s prodajo, je bolje, da se osredotočimo na koristi oglaševanja kot tudi na nepozabnost uporabniki. Kaj bo to? Kakšno je poslovanje podjetja ali samo ime te družbe? Verjetno bo bolje združiti v eno besedo, maksimalno v stavku, da ne bi prestrašili imena potencialnih kupcev.
Če ima podjetje svojo lastno blagovno znamko, ali če jo želi razvezati, jo posvetiti celotnemu spletnemu mestu, je izbira očitna, najboljše ime za domeno podjetja pa bo tisto, ki je identično blagovni znamki.

Mnenje strokovnjakov o ustvarjanju področij

Če poslušamo strokovnjake s področja, za katera sta razvrstitev in ime za področje - glavno področje dejavnosti (to je lahko na primer operaterji istega področja), potem lahko slišite nekaj v tem ključi: "Če popravite pnevmatike, je vse preprosto preprosto briljantno. V tem primeru morate brezplačno registrirati ime domene ru, nato pa vstaviti ime svoje pisarne ali samo dejavnost in privabiti ali zveste stranke, ki jih zanima kakovostno delo novih ljudi. "

Pomembna opomba za ime domene

Prav tako je pomembno vedeti, da zapleteno, dolgo in zmedeno ime ne bo pritegnilo nobenega odjemalca z izbiro imena domene za vašo domeno. Kratek most in nepozabno ime je uspeh in velik pritok uporabnikov, saj je lažje zapomniti, na primer ime strani ComTex.ru kotubijte se ComputerTehnology.com.ru in ga še vedno hranite v naslovni vrstici brskalnika.

Vrste domen in s tem, kar se "zaužijejo"

Ko jih vrste domen vplivajo, je treba iz njihovega velikega števila tudi kompetentno izbrati. Domeno lahko registrirate brezplačno: com, org, net, običajno namenjeno komercialnim organizacijam, neprofitnim organizacijam in podjetjem, povezanim s telekomunikacijskimi tehnologijami. To vam omogoča, da razumete, s kakšno komercialno ali nekomercialno dejavnostjo se ukvarja uporabnik, in ne tako, da bi ga zastrašili kot več formatov domen. Uporaba teh vrst domen je sedaj dovoljena in precej legitimna, ker so bili potrebni prejšnji dokumenti, da bi lahko podjetje v svoji dejavnosti razlikovalo določeno obliko in določeno jezikovno področje, ki bi zajemalo njihovo spletno stran.

Zajetje občinstva in potrjevanje področja

\ t
Če se želite osredotočiti na določen krog ljudi, njihove jezikovne posebnosti in interese, potem je bolje izbrati formate domen, odvisno od države ali lokacije podjetja. Če je ruska, potem je bolje uporabiti .ru ali ".rf" format, ki je tudi zelo priljubljen v naši državi. Hkrati lahko poudarimo usmerjenost, ki jo podjetje opravlja po vsej državi. Če so izpolnjeni vsi pogoji, potem, kako ugotoviti - ni registrirana domena, na primer, "ru", brezplačno ali pa že obstaja takšna stran in morda nekdo že dolgo uporablja to ime in idejo pred vami? No, tukaj lahko samo svetujete spletna mesta, ki preverjajoza razpoložljivost ene ali druge vrste domen in to v najkrajšem možnem času.

Nasvet za lastnike domen

Zelo priporočljivo je, da vsi lastniki domen tudi registrirajo vse možne možnosti za pisanje svojega domenskega imena in posredujejo preusmeritve na domačo stran. To bo pomagalo preprečiti goljufive uporabnike, ki jih prikriva podjetje, domena, ki jo parodira, "ali celo spletna mesta konkurentov, ki se ne vdirajo v privabljanje uporabnikov na takšne načine."

Priporočila za ustvarjanje področij za novince

 • Izberite samo registrarja domen, ki mu zaupate ali zaupate svojim tovarišem.
 • Registracija mora potekati samo na osebi, ki bo imela to spletno mesto.
 • Če pri določeni promociji pride do registracije domene, morate skrbno prebrati pravila za registracijo imena domene, da se izognete neprijetnim trenutkom pri uporabi domene.
 • Ko je bila domena registrirana, preverite zavihek WhoIs, kjer naj bo napisana VERIFIED in vaše podatke kot lastnika.
 • Če je bila domena podaljšana, se morate na kartici WhoIs prepričati, da se je datum na datum podaljšanja spremenil.
 • Če kupite domeno od dobavitelja tretje osebe, se prepričajte, da imate uporabniško ime in geslo, tako da lahko upravljate domeno, kot želite.
 • Za registracijo domene ne uporabljajte spletnih mest FakeMail Sites - ponavadi je mogoče te poštne predale onemogočiti ali v celoti dati drugi osebi, ki lahkoizkoristite svojo lastnino.
 • Ustvarite kompleksna gesla, ki jih ni mogoče preprosto prevzeti. Nikoli jih ne shranjujte v nabiralnike, brskalnike ali posebne storitve, zaščitene z geslom.
 • Še enkrat, nikoli ne pozabite nadaljevati (ali bolje, vnaprej) za svojo domeno. Če na primer ugotovite, kako brezplačno registrirate domeno .ru, so to storili, vendar so jo pozabili podaljšati, da bo onemogočena. Ne pozabite, da je to letni postopek.
 • ​​
 • Za zanesljivo skrivanje vaših podatkov iz vseh vrst virusov in zaščito pred hekerskimi napadi uporabite funkcijo PrivatePerson, ki vam omogoča, da tam navedete svoje podatke in jih prikrijete storilcem. Da, podani podatki ne bodo prikazani v celoti, ampak bodo napisani samo osebam: PrivatePerson, ki zlonamernim uporabnikom ne bo omogočil, da bi dobili vaše podatke.
 • Če se želite registrirati iz desetih domen, da bi zaščitili varnost svojih strank, tako da goljufi ne morejo izkoristiti napak strank, se morate osredotočiti na partnerstvo z akreditiranim registrarjem domen. Stroški poceni, se začne s tisoč rubljev, vendar je treba upoštevati dejstvo, da bodo morali narediti resnično, fizično pogodbo s takšno družbo.
 • Prebrati morate tudi pravila za registracijo in uporabo domenskih imen .ru in .rf, ki vam bodo omogočila, da ste previdni na pravni strani in se izognete težavam z registratorji.
 • Sorodne publikacije