Kako igrati mrežo v Starboundu: vodnik po korakih

Starbound je izdal studio za začetnike v Veliki Britaniji. Je dvodimenzionalni peskovnik. Igrate lahko sami. Vendar pa igranje s prijatelji prinaša več užitka, saj je z zavezniki lažje raziskati prostor, ustvariti orožje, zgraditi hiše in tako naprej. Obstaja več načinov za ustvarjanje strežnika za igranje s prijatelji.

Splošne informacije

Brez pomoči Allied Starbound zgodbe je težko prenesti. Obstajajo misije, v katerih igralec ne more uporabiti svojega celotnega arzenala. Zato lahko prijatelji v igri pridejo prav. Zadruga je možna, če oseba ustvari strežnik. Igralec, ki se želi povezati, zapiše naslov IP gostitelja in se prijavi v igro. Značilnosti zadružne različice Starbounda:


 • Vsaka oseba se pojavi na svoji ladji.
 • Vsi igralci se spustijo na svoje planete.
 • Da bi prišli do enega, mora biti igralec povezan s skupino. To naredite tako, da kliknete znak plus poleg okvirja junaka. V pogovornem oknu vnesite vzdevek prijatelja.
 • Igralci v skupini se lahko preselijo na druge osebe na strežniku. Če želite to narediti, morate klikniti na okvir znaka enega. Nato izberite funkcijo teleportiranja.

  Kako igrati v Starboundu

  Število igralcev na strežniku je odvisno od moči računalnika. Priporočeni parametri: količina RAM-a - od 4 GB, procesor - Intel Core i3 internetna hitrost - nad 10 megabitov na sekundo. Pred igranjem v omrežju v Starboundu morateposodobite vse gonilnike v računalniku. Konfiguriranje strežnika v Linuxu:


 • Odprite terminal. V njej vnesite ukaz: ufd allow 21025.
 • Odprite nastavitve usmerjevalnika in zaženite vrata.
 • Pojdite v imenik terminalov. Kam greste v "SteamApps /common /Starbound /OS različica".
 • Nato napišite: /starbound_server.
 • Nato lahko na strežnik greste po naslovu IP.
 • V operacijskem sistemu Windows se algoritem konfiguracije razlikuje glede na več dejanj. Najprej morate izklopiti požarni zid. Poleg tega je treba v nastavitvah usmerjevalnika odpreti vrata 21025. Po tem lahko začnete igro in povabite prijatelje po IP-naslovu v rubriko "Multiplayer".

  Ustvarjanje strežnika prek Hamachija "

  Ta metoda je pomembna za ljudi, ki jih zanima, kako igrati na Starboundu na piratu. Na samem začetku mora uporabnik začeti Hamachi, v programu, da odpre prostor z drugimi igralci, nato pa zažene" Starwest " "Po zaprtju programa zaženite starbound_server.exe v mapi iger, tako da se platforma ustvari samodejno. - naslov mesta in njegovega str Nato kliknite "Poveži se s strežnikom".

  Sorodne publikacije