KOZA v Falloutu 3: zaplet, junaki, testi, odgovori, gostje in rezultati

Verjetno je vsak sodoben amater res dobrih, atmosferskih akcijskih iger z velikim odprtim svetom minil ali vsaj igral v "Fallout 3". Ni presenetljivo, da je igrača resnično ena najboljših v svojem žanru - priznavajo jo številni kritiki in navadni igralci. Na začetku bo igralec moral opraviti KOZA izpit, saj je Fallout 3 znan po svoji raznolikosti, zaradi česar je tako priljubljen.

Nekaj ​​o Fallout 3

Igralni svet Fallout igre prenaša igralca v ne tako oddaljeno prihodnost. Sredi 21. stoletja je bila energetska kriza vzrok za tretjo svetovno vojno. Evropa je razglasila vojno na Bližnjem vzhodu, Kanada je bila ujeta v Združene države, Kitajska pa je priključila Aljasko. Vse to je privedlo do izmenjave jedrskih napadov. Ta faza je bila zelo kratka in trajala je največ dve uri. Zaradi tega se je ves svet spremenil v požgano puščavo.


Samo nekateri so lahko pobegnili v zavetiščih - podzemnih kompleksih, namenjenih za dolgoročno avtonomno preživetje. Toda tu tudi vse ni šlo tako gladko, kot so upali ustvarjalci zavetišč. Glavni junak Fallout 3 se je rodil 200 let po jedrski vojni v azilu pod številko 101. Pred odraslostjo je živel kot redni član kolonije. Toda njegov oče, ugledni profesor, je izginil brez sledu in nazadnje pokvaril njegov odnos s stražarjem. Zaradi tega je bil junak, da bi se izognil aretaciji, prisiljen zapustiti zavetišče in oditi na površje - v radioaktivno puščavo, kjer so živeli.potomci preživelih iz jedrske vojne ter številni mutanti. Zdaj je popolnoma svoboden. Seveda je v igri tudi zgodba. Toda igralec ima možnost, da izbere - naj ji sledi kar se da strogo, ali da odloži prehod zgodb za nekaj dni, tednov ali mesecev. Morda je ta odlomek še zanimivejši - potepati se skozi Desolation, lahko najdete veliko zanimivih dodatnih misij, zaslužiti točke izkušenj in se samo potopiti v zlovešč, a fascinanten svet legendarnega Fallouta.
Toda preden se je vse to zgodilo, je junak opravil izpit KOZA - Fallout 3, ki je kljub prilagodljivosti igralcu v določenem vrstnem redu vrgel glavne dogodke.
Dešifrira se kot "upravna naloga za kvalifikacije in vrednotenje". Test vam pokaže, kdo lahko postane Fallout 3. KOZA vam pomaga pri odločanju za poklic. Družba zavetišča je relativno majhna - le nekaj sto ljudi. Za vsakega potomca tistih, ki so preživeli, se izbere ustrezen poklic, ki izhaja predvsem iz njegovih nagibov. Ni pomembno, kakšno osebo ima oseba: uravnotežen ali vneten, plašen ali samozavesten, agresiven, ker KOZA Fallout 3 vključuje posebno testiranje, lahko izberemo ustrezno mesto za delo. Človek izdaja 10 vprašanj - pol-resnih, polsenzornih. Pričakujemo štiri odgovore. Igralec mora izbrati tistega, za katerega misli, da je pravilen. Pomembno je, da vam ni treba poznati odgovora - samo kliknite na tisto, ki je na vašemmnenje je najbolj pravilno. Odgovori na test KOZA v Fallout 3 so lahko vsi.

Ko se preda

Vsak prebivalec azila 101 mora opraviti ta pomemben preizkus pri starosti 16 let pri polnoletnosti. Od te starosti se ljudje štejejo za odrasle, morajo izbrati določen način življenja, začeti prinašati koristi družbi. Pred tem so ga starejši člani zatočišča učili, jih zadrževali in zagotavljali vse, kar so potrebovali. Po opravljenem testu postane včerajšnja najstnica odrasla oseba in dobi delo, ki ga bo opravljal vse življenje.

Kaj bo to vplivalo

Za igranje vesolja ima ta test velik vpliv na nagnjenja ene ali druge osebe in s tem, s čimer se bo najbolje spoprijel. Pravzaprav bo vaš lik preprosto dobil vrsto spretnosti, ki jo boste imeli, glede na izbrane odgovore. Seveda je to zelo pomembno, vendar se lahko vse igre pridobijo med igro, saj so porabili več razvojnih točk. Zato ni vredno skrbeti, da ste dali napačne odgovore. Mimogrede, ko govorimo o pravilnih in nepravilnih odgovorih, bo koristno povedati več o tem.

Kako izbrati prave odgovore

Mnogi igralci, ki so prvi v tej odlični igri, so resno zainteresirani, kako Kozu v Falloutu 3 dati skrbnika. Ni presenetljivo, da je to resnično častni položaj, ker je skrbnik tisti, ki sprejema pomembne odločitve: kako razdeliti razpoložljive vire, ki jih člani skupnosti izginejo, kdo naj vzbudi. V vseh zavetiščih noben človek ni pomembnejši od njega.
Vendar ne skrbite. Vsajker bo v trenutku, ko je test opravljen, tvoj junak dolgo časa zapustil zavetje. Skrb za prihodnje kariere negovalca ni vredno.
Izberite možnost, za katero menite, da bi vam ustrezala. Izračun se opravi na preprost način. Vsaka možnost odgovora lahko prepozna vaše nagnjenosti. Vaša je, ne lik. Na primer, če poskušate rešiti težave s silo, boste dobili bonus za boj proti spretnostim. Naredite to previdno, poskušajte ne sprejeti nepričakovanih odločitev, v upanju, da boste prepričali nasprotnika? Najverjetneje boste imeli precej zgovornosti - to znanje vam bo prineslo junaka.

Možni rezultati

Ko bo test zaključen, bo rezultate KOZA v Fallout 3 objavil gospod Brotch. Povedal vam bo, katera od treh glavnih izkušenj je omogočila identifikacijo testa. Vendar pa je poklic lahko le eden, prevladujoča aspiracija, navada pa ga bo določila. Hkrati bo gospod Brotch povedal, kaj bo glavni junak delal do konca svojih dni, če bo ostal v zavetišču. Obstaja več možnosti, nekatere resnično pomembne, druge pa bolj zabavne. Junak ima lahko priložnost, da postane:
 • duhovnik;
 • upravljalec daljinskega upravljalnika v perilu;
 • vodja pedikure;
 • strokovnjak za ravnanje z odpadki;
 • inšpektor za zvestobo;
 • poskusni zajec za testiranje novih zdravil;
 • kuhati;
 • programer;
 • mehanik;
 • mojster tattoo salona;
 • psihoterapevt;
 • maser(samo za ženske znake);
 • trener baseball ekipe (samo za moške osebe);
 • nadomestni čarovnik.
 • Kot lahko vidite, je seznam precej pomemben. G. Brotcha ima duhovito besedo, rezervirano za vsak primer.

  Katera vprašanja vsebuje

  Zgoraj je bilo omenjeno, da so testna vprašanja bolj smešna. Vendar pa je to najboljši način za odkrivanje skrite sposobnosti vsakega posameznika. Če vas zanimajo pravi odgovori za KOZA v Falloutu 3, ne skrbite - vsi so pravilni.
  Na primer: "Odločite se igrati očeta. Ko vstopite v garderobo, boste to storili" in štiri možnosti za odgovor: odvijte matice iztočnih cevi, potisnite kladivo v stranišče, pokvarite brivnik ali nadomestite zdravilo z visokim krvnim tlakom z glukozo. Vsaka od teh možnosti vam omogoča, da ugotovite, kakšen um ima igralec. Na primer, če raje pokvarite britvico, potem je spretnost "Hack". Zdravila je mogoče diagnosticirati le v medicini. Kača bo izbral amater eksploziva. Nut na ceveh bo čarovnik za popravilo. Vsak odgovor na vprašanje kaže na eno spretnost in le nekaj ima dvojni pomen. Zato ni nujno, da se preskus obravnava preveč resno. Sprostite se in uživajte v največjem užitku igre, saj se lahko zelo kmalu spomnite s tako nostalgijo.

  Lahko se ponovno natisne

  Torej smo ugotovili, da v igri Fallout 3 odgovori na izpit KOZA niso preveč resni. Ampak še vednoPridobivanje znanja, ki ni potrebno v naslednji igri, ne želi nobenega igralca. Zato se postavlja vprašanje: "Ali je možno spremeniti rezultate izpitov?", Na primer prevedeno. Odgovor tukaj je nedvoumen - to je nemogoče. Test poteka samo enkrat - razvijalci so prišli do takšne omejitve. Vendar to ne pomeni, da rezultati ostajajo nespremenjeni. Ko je preizkus končan in preberete njegove rezultate in nadaljnjo presojo za svojega junaka, lahko vedno poskušate izpodbijati rezultate tako, da greste g. Brotchuju in izjavite, da niste prepričani o pravilnosti testa. On je pametna oseba in sploh ni dogmatičen v teh zadevah. Zato bo gospod Brotch preprosto predlagal, naj junak poroča, kakšne veščine meni, da so najmočnejše in uporabnejše. Po tem se bodo lastnosti znaka spremenile, da bodo najbolje ustrezale slogu igralca. Predvsem bo to na prvi pogled koristno.

  Ali ga je treba obvezno dati?

  Za nekatere igralce je zanimivo ne le, kako Kozu Falloutu 3 dati, ampak obstaja možnost, da se temu izognemo, samo da bi obšli standarden skript, ki ga ustvarijo ustvarjalci iger. Presenetljivo je, da so razvijalci upoštevali tudi to možnost. Če pohitite g. Brotchu v pisarno, preden je junak obveščen, da mora opraviti preizkus, se lahko z njim pogovarjate enega za drugim in povejte, da ne verjamete v učinkovitost KOZA. Ne zelo izbirčna in zahtevna oseba se bo strinjala, da je preizkus preteklost, zato ni nujno, da postane sodobna mladina.
  Namesto tega je preprostobo vprašal junaka, da bo poklical svoje močne lastnosti, igralec pa bo zelo koristna priložnost, da takoj razvije nekatere veščine.

  Kje je test

  Za igralce, ki resnično ljubijo vesolje Fallouta, je verjetno zanimivo izvedeti, kje lahko na splošno preskočite. Seveda je prva in glavna omemba začetek tretjega dela, o katerem smo že podrobno opisali. V tej igri lahko najdete še eno zanimivo omembo tega testa. Ob obisku "Tehniškega muzeja" bo junak videl zanimivo razstavo "Shelter", ki govori o različnih inovacijah v zvezi s preživetjem majhne skupine ljudi v izredno omejenih pogojih podzemnega kompleksa. Omenja se tudi test KOZA, ki vsakemu članu skupnosti omogoča, da najde svoje mesto v življenju, kjer bo resnično koristil družbi. Poleg tega se lahko preskus izvede v ne tako uspešni igri Fallout Shelter. Zasnovan predvsem za mobilne naprave, je bil prenesen v računalnik. Tukaj igralcu ni treba zlomiti glave, kako izročiti Kozua. v Falloutu 3 na skrbniku, ker že ima to častno mesto. Vendar pa bodo morali preživeti ne samo sami, temveč tudi zagotoviti življenje vsem prosilcem za azil zaradi akutnega pomanjkanja virov in stalnih težav. Igrača, za razliko od drugih serij, ki so strelci ali vsaj akcijske igre, je bolj verjetno kategorija simulatorjev poravnave. Tudi med navijači ni bila posebej priljubljena.

  Kako postati oskrbnik

  Toda kljub temu je veliko igralcev resno zainteresirano za to, kar mora odgovoriti skrbnik pri KOZA v Falloutu 3.Oprostite, priložnost za prevzem tega pomembnega položaja preprosto ne zagotavljajo razvijalci. Že povedali smo o tem, kaj lahko prosta delovna mesta računajo na mladega junaka po testu. Ker pa v našem svetu ni nobene šole ali univerze za predsednike, nihče ne bo dovolil 16-letnemu dečku ali deklici, da postane vodja azila. Torej obstaja namig, da junak lahko izbira eno od specializacij in se kaže z boljšo stranjo, vendar lahko računajo na povečanje, čeprav po mnogih letih. Srečno vozovnico je izvlekel nadomestni čarovnik. Spretnost "Sneakiness" dobi. In komentar, ki ga je pustil gospod Brotcham, vsebuje namig: "Kdo ve, ali ne govorim s prihodnjim skrbnikom?". To še enkrat kaže neverjetno globino in izpopolnitev igre, saj so tudi na takšno stvar ustvarjalci opozarjali.

  Sklep

  V članku smo poskušali povedati o odzivih na KOZA v Falloutu 3, da bi preučili, kako izbrati ustrezno možnost, in tudi nekaj zgodovine same igre. Upajmo, da bodo ob prehodu prejeli bralci prejeli ne manj zadovoljstva kot s samo igro.

  Sorodne publikacije