"Skyrim": Saartal in prehod pri iskanju na lokaciji

V igri "Skyrim" je Saartal podzemno mesto, kjer je nekoč živel starodavni vilini. Njihova dirka je bila dolgo uničena, v projektu pa je to področje namenjeno izkopavanjem cehovskih čarovnikov. Uporabniki pogosto imajo različne težave, ko opravljajo naloge, in vse rešitve morate poznati.

Prihod v kraj

Začetek nalog, povezanih z "Skyrim" Saartalom, je potovanje na College Winterhart. Tam se bo začel trening protagonista v vlogi čarovnika in mimo dodatne linije parcele. Že po prvih urah s Tolfdirjem nas bo poslal na praktično usposabljanje na desni lokaciji igralca. Če ste prišli in niste našli nikogar tam, ne smete obupati. Tudi tu so slabi liki, saj traja nekaj časa.


Dokončajte drugo misijo ali samo počakajte na kraju srečanja. Ključ od glavnih vrat je samo mentor in ne bo mogoče samostojno priti.

Prva naloga

V igri "Skyrim" je Saartal ena največjih ječ, zato je vredno pripraviti se na dolge kampanje pod temnimi trezorji. Najprej bo Tolfidr vodil skupino v osrednjo dvorano in nato dal protagonistu naslednjo misijo. Pomagati mora Arnielu Gani, arheologu s šole. Ta človek vas bo prosil, da najdete več predmetov v sosednjih dvoranah. Takoj, ko boste začeli z zbiranjem, se bo past zaprl in se ne bo vrnil na enak način. Na mreži bo prikazan Tollfinder in povedal o uporabi amuletaSaarthal bo osvetlil skrivne poteze.


Če nosite okras in uporabljate urok, se pot odpre. Po tem ne smete odstraniti dodatne opreme med vsemi misijami na tej lokaciji. To iskanje se imenuje "Skyrim" "V globinah Posarja" in naslednji korak bo uničenje vrat v grobnici. Odprl se bo velik prehod na območje, katerega obstoj sploh ne pozna čarovnikov na šoli. Tolfdir predlaga, da bi šel tja z njim in začela se bo nova faza misije.

Vizija čarovnika

Za študij v "Skyrim" bo moral Saartal biti nenehno pod nadzorom Tolfdirja, zato je zaželeno, da se ta lik ohrani pred smrtjo. Vhod v novo lokacijo se začne s pojavom starodavnega čarovnika, člana mističnega reda, ki je nekako povezan z ruševinami. On pove junaku, da svet stoji pred brezno in mora delovati, in je izbran za reševanje. Po pogovoru se pogovorite o tem, kaj se je zgodilo z mentorjem. Malo bo povedal o mističnem redu in potovanje se bo nadaljevalo. Naslednja ovira na poti junaka bo kodna ključavnica. Rešitev je na kamnih, vgrajenih v steno kripte. Nastavite želeno kombinacijo in nadaljujte. Na poti do naslednje kontrolne točke se bo uporabnik moral boriti z draggrami in se izogibati pastem na tleh. To je vredno pozorno preučiti noge, tako da fant ne dobi nobene dodatne škode. V tem primeru je bolje imeti pri roki napitek ali čarovnico za izčrpavanje.

Srečanje z močnim sovražnikom

Naslednja ovira je nova kodna ključavnica. To jeZagonetni igralci primerjajo kompleksnost, kako priti do ključa iz Saarlanda. "Skyrim" se ne razlikuje od velikega števila ugank, temveč v jamah, ki jih včasih srečujejo. Uganka je spet na steni freske v obliki posebnih risb.
Po vstopu v vrata se pred igralci pojavi močan Draugrer po imenu Erick Goldurson. Če ga poskušate premagati, bo uporabnik opazil, da ne boli. Najbolje je, da tega ne počnemo, ampak ga odvračamo, dokler Tolfdir ne bo ugotovil uganke svoje moči. Potem ga morate še nekaj minut odvrniti, potem pa bo inštruktor odstranil varovala pred sovražnikom in lahko varno začnete pravi boj.

Boj in dokončanje misije

Boj z Yurikom Goldursonom je najtežja faza naloge, ki bo dostavljena uporabnikom Saartala Skyrim. Prehod bitke sledi scenariju, odvisno od razrednih veščin karaktera. Tukaj je glavna stvar, da ne napadamo sovražnika z uroki vrste, ki sije v določenem času dragugr (če so prikazane iskre, je bolje premagati led). Najbolj učinkovit proti njemu bo bitka v bližini. Nekaj ​​natančnih udarcev in sovražnik bo premagan. Nagrade za zmago bodo "osebje Yurik Goldurson" in postavke za naslednjo nalogo "Forbidden Legend", ki bo vodila tudi igralca na Saarland. Bodite prepričani, da poberem te predmete in šele nato pogovor s Tolfdir. Mentor pošlje junaka, da govori s arhimandritom. Cesta zunaj bo šla krajša pot, vrnitev v Winterhall pa se lahko hitro izvedevrnitev na globalni zemljevid med odprtimi točkami.

Znana vprašanja

Prvo vprašanje, ki ga uporabniki Skyrim Saarath sprašujejo, je: "Kje je ključ do gradnje stavbe?" Bistvo tega problema je, da so se uporabniki, ki so odprli lokacijo, prej preselili tja, Tolfdir pa gre s skupino peš. Ključ je samo z njim, in edini izhod iz situacije je preprosto čakati na mentorja na mestu izkopavanja. Nadaljnje težave se pojavijo v fazi prve sestavljanke, ki je opremljena tudi s pastjo. Pravilno kombinacijo bo najprej postavila ptica z ribami, v drugi celici - kača in ptica. V zadnjem oknu naj bi bile ribe in perutnina. Druga uganka ima podobno odločitveno shemo, vendar ima štiri celice in živali so postavljene ena za drugo. Pravilna kombinacija bodo kače, ribe, ptice in zadnje ribe. To so edine tri ovire, ki lahko preprečijo hitro napredovanje naloge. Ne pozabite, da je pogosto, in potem ne bo nobenih težav s ponavljanjem trenutkov.

Sorodne publikacije