Lucky Patcher: Kako uporabljati (Navodila). Univerzalni popravek za "Android"

V veliki večini planeta Zemlja je pametni telefon na platformi Android. Aplikacije in igre v tem mobilnem operacijskem sistemu so bile izdane veliko. Med njimi so zelo zanimivi primerki. Ampak težava je v tem, da se običajno plačajo dobri programi in igre. Toda igranje polne različice je zelo podobno. Tudi mnogi morda niso zadovoljni z omejenimi zmožnostmi preskusne različice aplikacije. Kaj storiti v tem primeru? Za takšne situacije so "ljudski obrtniki" ustvarili program Lucky Patcher. Kako uporabljati ta pripomoček in zakaj ga potrebujete? O tem bomo govorili nekoliko nižje.

Kaj je koristnost?

Program Lucky Patcher je namenjen razbijanju plačanih aplikacij in prepovedi zlomljenih različic povezave Android Market ", da preveri pristnost licence. Pravzaprav je program preprosto polnjen z vsemi vrstami orodij, ki jih lahko samo ugibate, vendar je dovolj zmogljiv izdelek za Lucky Patcher lahko počne skoraj vse, in to je njegova glavna prednost.
"Lucky Patcher"
Vendar pa ni vse tako preprosto. Za uporabo programa morate zavrteti pametni telefon. Korenske pravice zagotavljajo aplikacije s privilegiji super uporabnika, kar vam omogoča spreminjanje sistemskih datotek in nameščenih aplikacijskih datotek. Vendar pa morate uporabiti zelo velike privilegije skrbnikaprevidno, saj je za nevednost povsem mogoče, da vaš mobilni telefon spremenite v "opeko". Kako uporabljati Lucky Patcher na pametnem telefonu Android? O tem še naprej.

Prenos in namestitev

Recimo, da ste uspešno rutinsko obdelali vašo napravo (za več informacij o tem, kako to narediti, boste morali poiskati dodatne informacije, ker je postopek za vsako napravo individualen). Zdaj morate prenesti in namestiti najnovejšo različico Lucky Patcherja. V "Android Market" ne boste našli takega programa. Morali boste iti na spletno mesto razvijalca in nato povezati napravo z računalnikom, da ponastavite namestitveni paket na telefon. Ne pozabite označiti potrditvenega polja »Dovoli namestitev iz drugih virov« v varnostnih nastavitvah pametnega telefona. V nasprotnem primeru bo naprava lahko namestila samo programe iz »Android Market«.

Nato najdemo mapo, v kateri smo ponastavili namestitveno datoteko in jo zagnali. Namestitev je standardna: morate sprejeti pogoje in počakati na konec namestitvenega postopka. Mimogrede, najbolje je, da prenesete Lucky Patcher takoj v ruskem jeziku, da se izognete nadaljnjim težavam pri prevajanju. Ko je aplikacija nameščena, jo lahko najdete v glavnem meniju med drugimi programi. Če imate namizje, ki je "všeč iPhone", bo to nekje na namizju. Samo lepo. Ko prvič zaženete, morate dodeliti privilegije uporabnika programa, sicer ne bo delovalo.

Brisanje preverjanja licence

Na splošno, za bolj poglobljeno uporabo pripomočka, morate prebrati veliko dodatnih informacijin različna navodila. Vendar pa lahko za hekanje en sam program uporabite intuitiven način, ki logično izhaja iz jasnega vmesnika Lucky Patcherja. Kako uporabljati program? Začnimo v redu. Najprej na seznamu programov, ki so prikazani v oknu, izberemo želeno aplikacijo. Drugič, kliknite »Odstrani preverjanje licence«. Včasih morate pred tem izklopiti internetno povezavo. Ta metoda deluje na večini aplikacij, vendar obstajajo nekateri programi z zelo kul zaščito. Potem boste morali izbrati element "Ustvari spremenjeno lekarno". Zaščita je izrezana in ločena namestitvena datoteka je ustvarjena brez omejitev. Vendar ta metoda ne deluje pri spletnih igrah.

Izbris oglaševanja

Razvijalci aplikacij in igralci računalniških iger pogosto nezavedno zakoličijo preskuse s kupom nepotrebnih oglasov. Vendar pa lahko Lucky Patcher z lahkoto obvladuje to razbojništvo. Kako ga uporabim za brisanje oglasa? Zelo preprosto. Vse kar morate storiti je, da izberete želeni program in se pomaknete na "Patch Menu" in izberete podpostavko "Izbriši oglase". Pripomoček iz programa očisti vse nezaželene oglase. Po tem lahko ustvarite datoteko za namestitev apk brez oglasa (za vsak primer) ali pa še naprej uporabljate aplikacijo.
Vendar pa takšen "čip" kot odstranitev oglaševanja ni vedno izvedljiv, saj razvijalci ponavadi ponujajo oglaševalne motorje z močno zaščito, tako da jih ni mogoče odstraniti iz programa. V takih primerih ne boste storili ničesar. Moram uporabitiprogram, kot ga je predvidel avtor. Na splošno je odstotek uspešne uporabe Lucky Patcherja precej visok. Včasih od tretjega ima vse.

Nevarnosti uporabe tega pripomočka

Na internetu je veliko gradiva o tem, kako uporabiti Lucky Patcher na pametnem telefonu Android. Vendar nobeden od njih ne navaja tveganj, ki jih ima uporabnik s svojo napravo. In dovolj resni. Majhna stvar, ki se lahko zgodi, je, da bo hekirana aplikacija prenehala delovati. Toda to ni problem. Veliko bolj zastrašujoče je, da je Lucky Patcher odprta vrata za različne vrste virusov in zlonamerne programske opreme, ki jih je veliko pod "Android". Če pogosto uporabljate tega patcherja, potem lahko poberete nekaj grdega. Ker samo razvijalci vedo, kateri strežniki popravkov se uporabljajo za delo in kako so zaščiteni. Zato morate to orodje uporabljati z določeno mero previdnosti. Nič ni slabše za Lucky Patcherja od tega, kako ga uporabiti brez dobrega protivirusnega programa.

Povzetek

Hekanje iger in aplikacij z Lucky Patcherjem (kako ga uporabiti, ga pobrali) - primer je seveda dober. Ampak ne bi ga smeli občudovati. To je nezakonito, naši rojaki ne skrbi, vendar je zavrniti grožnjo okužil vašo napravo z malware je nemogoče. Včasih se lahko obrnete na "Lucky Patcher", vendar brez fanatizma. In na splošno je to odlična aplikacija, ki razveseljuje svojo nalogo. Razvijalci so natančno vedeli, kaj počnejo. Izkazali so se kot redkost uspešen izdelek. In morda bodo kmaluga nekako zaščitijo.

Sorodne publikacije