Kako prenesti denar s PayPala na Qiwi: dokazani načini

Sistem PayPal je zelo priljubljen med ruskimi uporabniki. Vendar pa ne podpira vseh kartic, nekatere banke pa sploh ne delujejo z njimi, vendar so plačila prek elektronskih plačilnih sistemov včasih zelo koristna. Zato nekateri uporabniki želijo vedeti, kako prenesti denar s PayPala na Qiwi. Poglejmo nekaj preprostih in priljubljenih načinov.

Kako prenesti denar s PayPala na Qiwi? Storitev Qiwi izdeluje fizične in virtualne kartice za svoje stranke, ki so del denarnice z eno samo bilanco stanja. Storitev vključuje dvomesečne in letne virtualne kartice ter fizično kartico Qiwi Visa Plastic. Ima vse prednosti redne bančne kartice, iz katere lahko dvignete denar tudi na bankomatu. Zdaj pa ne gre za to.


Vse zgoraj navedene kartice Qiwi se lahko povežejo s PayPal računom, nato pa se na vašo kartico pošlje PayPal denar. Sistem ne vidi razlike med kartico Qiwi in banko in jo priznava kot banko. Ali obstaja način za prenos denarja iz PayPala v Qiwi brez kartice? Seveda je. V sistemu Qiwi lahko vedno dobite letno virtualno kartico, ki fizično ne bo obstajala. Vendar pa bo sistem zagotovil vse potrebne nastavitve, ki jih je treba vnesti v PayPal za povezave.

Povezovanje kartice

Najpogosteje uporabniki uporabljajo bančne kartice, saj je prenos denarja iz PayPala v Qiwi najbolj primeren način. In na splošno je to najbolj zanesljiv način prenosa denarja, vendar vključuje razpoložljivost vseh kartic. Vendar, če vaša banka ne podpira dela zPayPal sistem, nato pa kravato Qiwi kartico.


Zaporedje čepov kartice Qiwi:
 • Pojdimo v vašo osebno pisarno, samodejno se ponovi.
 • Izberite "Dodaj /uredi zemljevid".
 • Glej obrazec za polnjenje. Vse podatke pravilno vnesemo (veljavnost kartice, naslov bivališča, varnostno kodo in številko), preverjamo, ali obstajajo napake.
 • Kartica bo začasno izbrisala 2 $ za preverjanje pravilnosti vezave. Toda po preverjanju se bodo vrnili nazaj. Po pritrditvi morate kartico potrditi. Poskrbite, da bo preprosto:
 • Pojdite na zavihek »Pregled«.
 • Na desni strani je "Sporočilo". Kliknite tam.
 • Iščemo funkcijo "Potrdi debetno kartico".
 • Preverjamo pravilnost izpolnjevanja vseh navedenih podatkov, pritisnemo "Nadaljuj".
 • Čakamo na 4-mestno SMS sporočilo.
 • Na glavni strani kliknemo na "Pregled".
 • Izberite možnost "Potrdi kartico".
 • Vnesite kodo SMS-a in počakajte.
 • Zemljevid je vezan. Zdaj lahko z njo izvajate različne operacije, kot je prenos denarja iz PayPala v Qiwi-denarnico.

  Uporabljamo izmenjevalce

  Če vam zgoraj navedene metode ne ustrezajo in še vedno želite vedeti, kako prenesti denar s PayPala na Qiwi, lahko to zagotovite z zasebnimi izmenjevalci. Vendar je lahko njihova provizija visoka. Tolmači so posebni viri, ki sprejemajo eno valuto namesto drugega. Na internetu se je veliko različnih scammerjev razšlo pod krinko izmenjevalcev, zato uporabite preverjena mesta. Najboljši vir - BestChange. On jevsebuje informacije o provizijah za različne izmenjevalce. Izberite izmenjavo z PayPal na Qiwi in takoj najti najbolj donosne tečaj. Za prenos denarja v izmenjevalniku ni težko, obstaja posebna oblika. Preprosto določite znesek za izmenjavo s PayPalom in samodejno bo prikazan znesek, ki ga boste prejeli na Qiwi-denarnici. Nato kliknite "Nadaljuj" ali "Plačilo" (odvisno od izmenjevalca) in sledite standardnemu postopku plačila.
  Treba je omeniti, da je to najlažji in najhitrejši način izmenjave. V tem primeru vam ni treba ničesar vezati, denar za Qiwi pa se pripiše skoraj takoj. Vendar pa za to udobje in hitrost morata plačati. Konec koncev, izmenjevalci ne delujejo neposredno, ampak določajo svoje. Njihov potek temelji na dobičku, ki znaša nekaj odstotkov zneska prenosa, včasih pa lahko doseže tudi do 10%. Torej, če iščete način za prenos denarja iz PayPal-a v Qiwi-denarnico brez provizije, potem ta možnost verjetno ne bo primerna za vas.

  Prenos denarja prek Aplarija

  Aplari je posrednik, ki ni povezan z menjavo. Vendar pa so uporabniki navajeni, da z njim dvigujejo denar. Če želite to narediti, je treba račun na Aplariju dopolniti z PayPal-denarnico. To lahko storite v svojem osebnem računu na kartici »Nadgradi račun«. Zdaj se lahko ta denar zaključi, vendar že na Qiwi-denarnici. V tem primeru je na voljo tudi provizija. Na transakcijo znaša 3,4%. Bolj pogosto kot ne, je veliko bolj donosno kot uporaba storitev izmenjave. Po analogiji s to metodo lahko dvignete denar in druge elektronske denarnice, ker Aplari dela s številnimi plačilisistemov.

  Sorodne publikacije